Namigi neba za tvoje najbolj uspešne korake v tem letu

Namigi neba za tvoje najbolj uspešne korake v tem letu (foto: Profimedia) Profimedia
18. 1. 2019

Vsak trenutek znova se v našem vsakdanu pojavijo trenutki, ko bi bilo vredno prisluhniti Angelom. Vendar, zaradi vpetosti v prenatrpane urnike, večina tega ne počne. Večina vsakdanjih nalog je tako zelo preprostih, da lahko pri opravljanju le-teh, v svojih mislih premlevamo nemalo drugih stvari.

TODA, ALI VEŠ DA SI TI DUŠA, KI LJUBI SVOJE ŽIVLJENJE IN SI ŽELI BITI LJUBLJENA?


Vsak človek se utelesi v to telo v točno izmerjenem trenutku dušnega namena. To je trenutek, ko so vse smeri tvojega neba: torej vzhod, sever jug, vzhod in zahod, enakovredni.

V kolikor so vse tvoje smeri in smernice v ravnovesju, pomeni, da vse česar se lotiš, kar si zadaš in tako kot si postaviš, tudi deluje. Ampak nas način življenja, vzorci, vzgoja, upoštevanje pravil in dejanja povezana z njimi, oddaljujejo od dušnega namena.

Zakaj se nam vse to dogaja, ko pa smo v ta Svet poslani, da uresničimo svoj višji namen.

ALI VEŠ, DA IMA VSAKO TVOJE OBDOBJE TUDI NALOGO ZATE?


Tvoji Angeli so vedno ob tebi, ti kažejo in šepetajo prave smernice, le dovoliti si videti ali prisluhniti jim je treba.

Angeli Vodniki nam predajajo sporočila, vedno. So pa po obdobjih, kot koraki, postavljene tudi določene naloge in smernice zate. Velikokrat se nam zdijo določene stvari samoumevne, pa niso.

Ja, krivičen je tudi termin, da Angeli posredujejo samo v kritičnih primerih, kadar gre za življenje. Pa je to daleč od resnice. Posredujejo vedno, vendar ko ni ogrožen naš obstoj, se nas ob naši neposlušnosti lotijo, tudi s preizkušnjo.

Ta pa nam največkrat pošteno pomeša nastale situacije, ker se reševanja le-te lotimo s strahom, negotovostjo ali celo jezo.

Po vrhu vsega pa s svojim razmišljanjem kot posledico, sebe zapremo v navidezno cono udobja. Čas teče in mi se izgubimo v njem, kar pa privede do nezadovoljstva, utrujenosti in na dolgi rok tudi bolezni.

A vedno je pravi čas za delo na sebi in za spremembe, ki so edina stalnica v našem življenju, za spremembe na bolje. Če želiš biti tudi ti del te neverjetne osebne preobrazbe, potem je zdaj prišel tvoj trenutek.

KJE, KDAJ IN KAKO?

V sobota, 02. februar 2019, ob 10.00 uri v Radisson Blu Plaza Hotel v Ljubljani.

Prijava in plačilo:

Na dogodek se prijaviš s klikom TUKAJ. Zadnji dan za prijave in plačila je sreda, 30. januar 2019. Ne spreglej ugodnosti za zgodnje prijave!

Vaš gostitelj bo Uroš Brumen, spiritualni medij.