Uff, to je napoved Babe Vange za leto 2024, samo poglejte, kaj se nam vse obeta

2. 12. 2023
Deli
Uff, to je napoved Babe Vange za leto 2024, samo poglejte, kaj se nam vse obeta (foto: Wikipedia)
Wikipedia

Evropo naj bi zajel val terorizma, ena od "velikih" država pa naj bi izvedla napade z biološkim orožjem.

Seveda marsikoga zanima, kaj se nam obeta v letu, ki prihaja. Če je verjeti napovedim znamenite slepe bolgarske jasnovidke, bo v letu 2024 bore malo dobrega. Med drugim naj bi Evropo zajel val terorizma, ena od velikih država pa naj bi se lotila napadov z biološkim orožjem.

Vid Valič zaradi hčerke tega zdaj ne more več delati in mnoge je zelo nasmejal

Leto 2024 naj ne bi prineslo nič lepega niti ruskemu predsedniku Vladimirju Putinu. To leto sta zaznamovali vojni v Ukrajini in na Bližnjem vzhodu ter nemiri in spopadi v drugih delih sveta. No, po napovedih jasnovidke naslednje leto glede tega ne bo nič kaj mirne. Napoved glede ruskega predsednika pa je, da naj bi nanj izvedel atentat njegov sorojak.

Sicer pa od začetka vojne v Ukrajini krožijo govorice o slabem zdravju ruskega predsednika in o njegovi bolezni, tako da so Ukrajinci prepričani, da ne bo živel prav dolgo. Ko gre za podnebne spremembe, pa je slepa jasnovidka napovedala še podnebne katastrofe.

V letu 2024 naj bi se tako obetalo veliko naravnih nesreč, povzročilo pa naj bi jih povečano sevanje. Baba Vanga je ob tem v svojih prerokbah omenila še spremembe v zemeljski orbiti. Žal pa se slabe napovedi s tem še ne končajo.

Ana Maria Mitić zdaj povedala pravo resnico o nosečnosti, o kateri se je šepetalo

Po njenih napovedih nas zna doleteti še nova velika gospodarska kriza, kar naj bi za posledico imelo to, da se bo središče gospodarske moči na svetovni ravni z zahoda premaknilo na vzhod. In če se zdijo njene napovedi zelo zlovešče in katastrofalne, obstaja tudi kanček tolažbe.

Baba Vanga je še napovedala napredek na področju medicine in pravo tehnološko revolucijo. Prav slednje je razlog za to, da si številni to napoved razlagajo s čedalje večjim napredkom umetne inteligence. Kaj od vsega tega se bo uresničilo, bo pokazal čas - a upajmo, da katastrofične napovedi le ne bodo realizirane.

BONUS VIDEO: Pogovr Urške Pirš z voditeljico Petro Kerčmar

Ad

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan