Napovedi Babe Vange: Kaj je jasnovidka predvidela za leto 2021?

Napovedi Babe Vange: Kaj je jasnovidka predvidela za leto 2021? (foto: Wikipedia) Wikipedia
16. 12. 2020

Znamenita bolgarska jasnovidka Baba Vanga je za seboj pustila številne napovedi o usodi sveta, marsikaj, kar je dejala, pa se je tudi uresničilo.

Če gre sklepati po njenih napovedih, bodo tiste, ki jih je predvidela za leto 2020, imele posledice v letu 2021. Bo prihodnje leto še slabše od letošnjega? Obstaja možnost, da bo še bolj turbulentno in burno.

Po napovedih Babe Vange bo človeštvo do leta 2023 doživelo številne spremembe, ki pa ne bodo pozitivne - nekatere spremembe bi že zdaj lahko potekale. Jasnovidka je predvidela, da vsi ljudje ne bodo enako prenašali velike družbene spremembe - njena napoved največ predvideva velik razkol. V prihodnosti naj bi velike politične sile profitirale na podlagi novih ideologij, tisti, ki pa ostanejo izven kroga "izbrancev", bodo imeli težave pri prilagajanju na nove situacije - ne bodo mogli ujeti koraka sprememb.

Za leto 2020 je ta jasnovidka predvidela ekonomsko krizo. Zdaj je že jasno, da je vzrok za to pandemija koronavirusa, in zelo verjetno je, da se bodo njene posledice še kako poznale v letu 2021.

Pred svojo smrtjo leta 1996 je pustila pomembno sporočilo za človeštvo: "Prišel bo čas čudežev, ko bo znanost prišla do velikih odkritij na podorčju nematerialnega."


 

Priporočamo