Nasveti mojstra Kuthumija v času koronavirusa: Nosite maske, umivajte roke in ne jejte mesa

Nasveti mojstra Kuthumija v času koronavirusa: Nosite maske, umivajte roke in ne jejte mesa (foto: Profimedia) Profimedia
26. 3. 2020

Mojster Kuthumi je v času, ko svetu vlada koronavirus, podal nekaj izjemnih sporočil, ki jih velja upoštevati.

"Mojster Kuthumi je vnebovzetni mojster belega bratstva mojstrov, ki se je osnovalo v času druge svetovne vojne, z namenom, da pomaga človeštvu skozi videnje in prepoznavanje širšega namena pozitivne in svetle poti razvoja, da ne bi v svetu zavladale zle sile, kot so to tedaj. Alan, je kanal za mojstra Kuthumija že 32 let, z mojstrom pregledava tudi vse zahtevnejše astrološke vpoglede, pregledava poslovne karte in predvsem življenjsko poslanstvo," je na svoji Facebook strani zapisala šamanska astrologinja Gaia Asta, kjer boste našli tudi njegove nasvete, ki se jih velja držati v življenju, in še posebej v času virusa.

1. Koronavirus je plod narave. Vzpodbudil ga je človek s svojim poseganjem v naravo, uničevanjem in UBIJANJEM ŽIVALI. NI PLOD ZAROT IN PRODUKT IZ LABORATORIJA.

2. ČLOVESTVO JE USTAVIL. DA GRE ČLOVEK VASE IN RAZMISLI, KAKO NAROBE ŽIVI IN SE PREHRANJUJE. DA OZAVESTIMO SVOJA GROZODEJSTVA DO NARAVE IN ŽIVALI.

3. Prenehajmo UBIJATI ŽIVALI. Te čutijo bolj od človeka, le razuma nimajo. Čovek je na zemlji naredil grozljiva taborišča za živali in jih pobija brez vseh predsodkov, da se prehranjuje z njimi.

4. Prenehajmo JESTI MESO. STOP MESU. Prehranjujmo se z rastlinsko prehrano, ki je veliko bolj zdrava. Potrebovali bi 6 planetov, da bi se prehranili s takšnim nadaljevanjem prehrambenih navad. Narava nas je morala ustaviti.

5. Ta čas je izjemen čas ozaveščanja. Ozavestimo drug drugega z plemenitimi stvarmi, z vero vase, zaupanjem, dobrosrčnostjo. Pomagajmo si med seboj. Pomagajmo vsem v stiski. Bodimo dobri in plemeniti.

6. Živimo svoje poslanstvo.To, kar delamo z radostjo in nas osreči, to je to.

7. Maske in vsa previdnost z nego rok je potrebna.

8. Živimo vegansko in naš imunski sistem bo najmočnejši. Homeopatija pa v bodoče vse močnejša in bolj razširjena. Energijsko zdravljenje prav tako, le sposobni so ga najbolj duhovno ozaveščeni posamezniki na visokih nivojih.

Celoten video pa si poglejte spodaj: