Natalija Verboten: Rada se predaja sanjarjenju

Natalija Verboten: Rada se predaja sanjarjenju (foto: Lea Press) Lea Press
Vir: Lea
6. 12. 2015

Njeno Sonce je v Strelcu v IX. hiši, kar pomeni, da je nemirna, družabna, iskrena in velikodušna oseba, ki se navdušuje nad potovanji, novostmi ter fizičnimi izzivi, zaradi neposrednosti in iskrenosti pa pogosto deluje netaktno in nepremišljeno.

Olikana je in spoštuje tradicijo in družino, starost in izkušnje. Meni, da zna sama zase najbolje poskrbeti, in ne mara vmešavanja v svoje sisteme delovanja, ki pa nemalokrat niso združljivi z drugimi. Ni ravno najbolj prilagodljiva, je pa zelo vztrajna, trdna in ambiciozna. Ima močno voljo in je zelo potrpežljiva. Ima čut za dolžnost, ceni znanje in spoštuje avtoritete. Veliko ji pomenijo status, ugled in čast. Je zelo dober organizator. Zadev se loteva celostno in vse ima lahko pod nadzorom. Zelo je skeptična in nezaupljiva, ko vse ne poteka, kot si je zamislila. Razvijati bi morala nežnost, toplino, sočutje, razumevanje in odpuščanje. Otresti pa bi se morala pohlepa, težnje po moči in gospodovalnosti, zavisti in egoizma. Umiri naj tudi pretirano zahtevnost. Svojo energijo lahko zelo koristno usmeri v konstruktivne ideje.

Iznajdljiva in vztrajna

Ob njenem rojstvu je bil Mars v IX. hiši v ozvezdju Strelca. Znajde se v zelo težkih okoliščinah, saj se največkrat zanese le nase. Velikokrat ima težko življenje, predvsem v zgodnejšem obdobju, a skoraj zagotovo doseže uspeh. In to z lastnim trudom in po zaslugi svojih sposobnosti. Morala bi razvijati intuicijo in mehkobo. Vsekakor si večkrat sama otežuje stvari, ker težko prenese poraz. Fizično je zelo zmogljiva, ne brani in ne boji se velikih naporov. Ni razvajena in nikoli ni prav zares otročja. Zelo ji pomaga stik z zemljo in z drevesi. Rada imajo tudi bližino vode, ker jo osveži. Potrebuje veliko miru, ker ima ogromno opravka sama s sabo. Rada je dobro, energetsko in vitaminsko hrano. Lahko ima težave s hrbtenico, kostmi, zobmi ali očmi, a se, ko to preraste, okrepi ter postane čvrsta in trdna. Vse stvari jemlje zelo resno, redko se prepušča sentimentalnim občutkom in sploh je precej zadržna in hladna. Veliko ji pomenijo zunanji videz, status in moč in največkrat vse svoje življenje, vedenje in videz podredi izpolnitvi ambicij na tem področju. Z vztrajnim delom in veliko truda vedno doseže uspeh. In če ji uspe preseči pretirano željo in potrebo po materialni zagotovitvi, lahko v poznejšem življenjskem obdobju razvije visoko duhovno zavest.

Temperamentna in razigrana

Luna je bila ob njenem rojstvu v ozvezdju Leva v VI. hiši, kar jo opisuje kot izjemno družabno, ambiciozno in tekmovalno osebo z ognjenim temperamentom, ki ljubi blišč in ne mara nasvetov, je precej egocentrične narave. To je oseba z ognjenim temperamentom, ki je sama sebi dovolj in se po navadi zanese le nase. Je precej egocentrična in dramatična, poveličuje dnevne dogodke, ljubi novosti, trače in družabno življenje. Rada je v središču pozornosti, hlepi po občudovanju in aplavzu, rada ima lepe stvari, modo, nakit in modne dodatke. Izžareva nekaj kraljevskega in plemenitega, je pa lahko tudi zelo hrupna in bučna, kar ji pomaga pri delu. Ne mara nasvetov in redko prosi zanje, če pa le zaprosi, nasvet navadno tudi upošteva. Ljubi umetnost in ljubezen, privlačita jo skladnost in lepota. Težko se sprijazni z lastnim neuspehom, zanjo je svet trda in kruta preizkušnja, o kateri ne bi rada vedela ničesar. V vsakdanjem življenju ji primanjkuje elana in energije za začenjanje projektov. Veliko raje se predaja sanjarjenju, lenobnemu poslušanju glasbe in meditiranju.

Modra, vendar nestrpna

Jupiter je v Biku v II. hiši. Sposobna je premišljene komunikacije. Odlikuje jo izjemen um, ki je nenehno zaposlen z velikimi idejami, načrti in cilji za prihodnost. Prepričana je, da je vsa modrost v daljavah, v novih izzivih in pustolovščinah vseh vrst. Vsako ukvarjanje s podrobnostmi jo dolgočasi, zato se mu z velikim veseljem odreče. Deluje zelo resno in zrelo. Dobro premisli, preden odgovori, zato ima njeno delovanje težo in veljavo. Tudi od drugih pričakuje podobno, zato se hitro lahko znajde v konfliktih z ljudmi. Pogosto je zaskrbljena in se zlepa ne prepusti prijetnim mislim. Je dober in preprečljiv govornik. Zelo rada rešuje uganke in se loteva vseh stvari, ki zahtevajo oster in prodoren um. Njena slabost je v tem, da je včasih preveč prepričljiva in pretirano uživa v razpravljanju. Mnenja drugih ljudi ne upošteva veliko. Želi imeti zadnjo besedo in svoj prav.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri