Navdih angelov: Razplet dogodkov nas utegne presenetiti

Navdih angelov: Razplet dogodkov nas utegne presenetiti (foto: Profimedia) Profimedia
17. 12. 2018

Čarobnost tekočega odvijanja dogodkov nas utegne kar malo presenetiti. Tukaj velja opozoriti, da vsak dvom v nastalo situacijo lahko ta pozitiven pretok tudi za hip ustavi. Vredno se bo torej prepustiti in preprosto zaupati, da bomo končno in zares lahko v vseh pogledih zasijali v pravi podobi.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Na obrobju tisočerih sprememb se počasi tudi vam nasmiha sreča. Želja po zaključku nečesa vam bo prinesla rešitev dane situacije, vendar vodniki svarijo, da nikar ne hitite z nadaljnjimi koraki in za vas značilnimi, prehitrimi odločitvami, da ne bi kasneje obžalovali. Seveda pa je treba še poudariti, da se nahajate v obdobju uskladitve lastne energije z življenjsko potjo.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

V pretirani želji po ugajanju, ste v zadnjih nekaj dneh nehote pozabili tudi na tisto, kar vam narekuje vaša intuicija. Dobro veste, da ima vaš notranji glas vedno prav. Vstopate v obdobje, ko bo potrebno, z zavedanjem le-tega, predvsem na čustvenem področju, pričeti uporabljati intuicijo tako, da bo za vas dobro. Na koncu pa vendarle ni vse tako črno, saj ste postavljeni na pravo pot.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Tako ste zaverovani v to, da iz koraka v korak sledite sebi, da si niti ne dovolite videti, da se prav vse odvija in dogaja z namenom, da vam energije podprejo in odprejo določene poti, tiste poti, ki so blagoslovljene z vašim navdihom, po drugi strani tudi z vašim osebnim prepričanjem v lastni uspeh. dobro bi bilo, da ostanete v takšni sferi in si ne dovolite zmesti tistim nekaterim, ki bi žal naredili vse, da bi vam spodletelo.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

V trenutku, ko boste pričeli brezpogojno zaupati v svoj obstoj in lastno neverjetno moč, boste lahko izstopili iz preteklosti. Ne borite se proti njej, vendar jo razumite in pustite, da ostane del vašega življenja. Trenutno ste vsaj, po pripovedi vodnikov, postavljeni v situacijo, ko vam bo lastno hotenje prineslo tudi blaginjo. Ko pa se vam dogodi nekaj lepega, pa ne iščite razlogov, zakaj se je to zgodilo, vendar to enostavno sprejmite.


Spiritualni medij Uroš Brumen

Več pa tukaj:http://navdihangelov.com/