Navdih angelov: Ta teden bodo na velikem preizkusu naša čustva

Navdih angelov: Ta teden bodo na velikem preizkusu naša čustva (foto: Profimedia) Profimedia
10. 12. 2018

Razna odkritja bodo božala nemirne duše. Saj bodo od nas zahtevala dobro mero zaupanja in iznajdljivosti na poti preizkušnje. Na velikem preizkusu bodo tukaj tudi čustva, vendar bo tukaj samo od nas odvisno ali bomo razplete  le-tega postavili pred svoj uspeh.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Po pripovedi vodnikov vstopate v obdobje manifestacije. Končno, bi rekli nekateri. Je res, da je za vami precej dolgo obdobje postavljanja določenih temeljev. Vendar je sedaj pred vami čas, ko se dejansko lahko izkažete in dokažete v vsej svoji celoviti podobi. Tukaj je vredno omeniti, da vaš pretekla čustva, lahko vsaj za hip ustavijo na poti. Razmislite o tem, a kljub temu sledite svojim sanjam.


NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Stojite pred vrati velike, še neodkrite skrivnosti. Vaša pot je tako v vsej svoji celoviti podobi zaščitena iz strani najvišjega. Torej, vam z globoko vero v vaš cilj, lahko uspe tudi mnogim nemogoče. Vsekakor je vredno poudariti tudi to, da za vsakim dežjem posije sonce. Nikakor, resnično nikakor se ne ozirajte v vašo preteklost. Slednje bi vas lahko ustavilo na poti in izničilo za vas tako dragocen čas. O vseh stvareh ste razmislili, sedaj je potrebna še samo akcija.


NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Vse česar se boste lotili, ima svoje zaporedje. In trenutno ste v obdobju, tako pravijo vodniki, na široko odprtih vrat, ko boste končno zasijali. Spregovorili boste o vaših vrednotah in se tako povzpeli na vrh ledene gore, ki vas, predvsem v družinskih odnosih, zadnje čase precej bremeni. Vendar je vredno paziti na to, da vaš jezik ne bo hitrejši od vaših misli. Zavedajte se tudi tega, da vaši vodniki bdijo nad vašimi dejanji in vas tudi usmerjajo.


NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Skrivnost vam na vaši poti nekako ne da miru. Vendar boste, do njenega odkritja, morali še nekaj sprejeti. Nekaj kar izvira iz preteklosti in je še močno navezano na vašo sedanjost. Nelagodje in strah pusti ob strani, ko hodite po poteh vaših odkritij. Marsikdo, ki se je poprej kazal v svetli luči, vas v teh dneh utegne še zelo presenetiti. A vodniki si želijo, kljub razodetju, ne bi vrgli puške v koruzo, vendar to izkušnjo vzeli zgolj kot preizkušnjo, ki vas bo peljala naprej.


Pripravil: Spiritualni medij Uroš Brumen

Več pa tukaj: www.navdihangelov.com