Nejc Lombardo: Horoskop potrjuje, da je simpatičen umetnik

Vir: Lea
20. 5. 2016

Z Venero v 5. hiši pevec Nejc Lombardo uživa v druženju in zabavah. Pri tem nenehno opreza za partnerjem in se rad predaja zaljubljenosti in ljubezni. S štirimi planeti v ognjenih znamenjih izžareva posebno karizmo.

Sonce je bilo ob njegovem rojstvu v Biku v 6. hiši, zato ga zanimajo različne stvari in na številnih področjih doživlja velike uspehe, saj je organizirana, artikulirana in zelo bistra oseba. Za druge je izjemno privlačen, zanimiv in karizmatičen, oddaja nekakšno skrivnostno energijo, ki človeka težko pusti hladnega. Je vztrajen, odločen in oprezen ter potrebuje veliko časa, da se prilagodi novim idejam. Ima dober instinkt in nagonsko izbira pot, ki mu omogoča srečno in lagodno življenje, po drugi strani pa lahko sam zaduši precej možnosti in priložnosti s svojim presilovitim in prenaglim delovanjem.

Rad ima glasbo in umetnost in na teh področjih ima tudi sam veliko talenta. V vsakodnevnih odnosih je rezerviran, pogosto deluje hladno, izžareva neki notranji ogenj, ki v ljudeh zbuja spoštovanje in so ga pripravljeni poslušati. Nekateri pa se v njegovi prisotnosti počutijo nelagodno. V neredu poskuša ustvariti popoln red. Nase ni popolnoma osredotočen, ampak poskuša služiti drugim ljudem. Ima naraven dar za delovanje na področju zdravljenja, diet in prehranjevanja.

Iskren in pošten

Mars je bil ob njegovem rojstvu v ozvezdju Dvojčkov v 7. hiši. Čeprav pogosto deluje kot spokojna in preprosta oseba, je izredno kompleksno bitje in v resnici veliko bolj občutljiv, kot kaže. V vsakdanjem življenju se nenehno uri v obvladovanju svoje ogromne notranje energije. Čeprav poskuša mirno prenašati vse izzive iz okolja, se njegov temperament pogosto pokaže v burnih in največkrat agresivnih izbruhih jeze. Ima močno voljo, ki ga pogosto neusmiljeno vodi k cilju. Sposoben je videti stvari naenkrat, v celoti, vedno išče bistvo težave in nikakor ne naseda površnim miselnim ukanam. Prav zaradi tega globoko v sebi prezira večino ljudi, saj skoraj nihče ne dosega njegovih visoko postavljenih moralnih in tudi duhovnih načel. Težko ga je prevarati, kajti zanj je življenje boj, kjer moraš biti vedno v pripravljenosti.

Želi si popolnosti in zaradi tega nenehno odkriva napake pri sebi in pri drugih. Takšen je tudi njegov odnos do dela. Ničesar ne naredi polovično, vsaki stvari, ki jo počne, posveti popolno pozornost, in čeprav zaupa svoji intuiciji, ničesar ne prepušča naključju. Preden doseže cilj, se sreča s številnimi spremembami, z uspehi in padci. Na tisto, s čimer se ukvarja, pogosto zelo vpliva eden od staršev, najpogosteje mama.

Umetnik po duši

Njegova Luna je v ozvezdju Tehtnice v 10. hiši, kar pomeni, da je navadno prijazna in za druge tudi privlačna oseba, veliko se giblje v umetniških krogih in pogosto na teh področjih tudi doseže uspeh, saj ima zelo dober čut za ljudi in prav tako posle. Je predvsem zelo občutljiv, tako zase in za svoj svet, a se ga dotaknejo tudi drugi, saj je zelo sočutne narave, ravna zelo premišljeno, čeprav so njegovi odzivi na vse dogodke najpogosteje zelo čustveni. Je šarmanten, lep, prijazen, prijeten in prijateljski. Zelo je priljubljen in dobro obvlada umetnost diplomacije. Nagnjen je k uravnoteženju in harmonizira okolico s svojo umirjeno in prijetno energijo.

Ima razvit čut za estetiko, a pogosto raje deluje v senci kot na odru. Zelo hitro podleže laskanju, zato se težko odreka. Težko se odloča, vedno je v dvomih, da se morda ni prav odločil, da je bila morda druga možnost boljša in ugodnejša. Ker teži k harmoniji, ne mara prepirov ali celo pretepov. Rad ima umirjeno okolje in se rad dobro pozabava. Obožuje sladkarije, ki se jim težko upre. Glasba je dobra možnost sprostitve in njegov naravni dar, ki ga vsekakor mora razvijati.

Karizmatičen in privlačen

Jupiter je bil ob njegovem rojstvu v ozvezdju Ovna, in sicer v 10. hiši. Je karizmatičen in sposoben v svoje življenje pritegniti pravo podporo za svoje zamisli in projekte. Sreča mu je najbolj naklonjena, ko prevzame vodstvo in ima pobudo, se postavi na čelo kolone in brez zadržkov izraža svoje navdušenje nad nečim novim, pogumno in kar goreče hiti zastavljenemu cilju naproti, pri čemer navdihuje druge, da ga posnemajo. Sekira mu pade v med, ko vodi in uvaja novosti. Ima literarne in pravne sposobnosti, je požrtvovalen, rad pomaga, je pošten in prizadeven. V svoji okolici je vedno dobrodošel, zelo skrbi za svoje prijatelje in se rad ukvarja s športom.

Značke: Nejc Lombardo

Priporočamo