Nejc Rek (Bar): Bizarna izpoved o paranormalnih aktivnostih

12. 7. 2015

Štiriindvajsetletni Nejc je vse prej kot običajen mladenič. Spregovoril je že o homoseksualnih zgodbah s slovenskimi estradniki in težkih izkušnjah, ki jih je okusil kot mladenič, tokrat pa je razkril nenavadne pripetljaje v njihovem domu. Kot nam je povedal, so se v njihovi hiši v Velenju dlje časa dogajale nenavadne stvari, po pomoč pa so se zatekli tudi k izganjalcu hudičev.

"Med spanjem sem sanjal, da so se otroci pretepali, potem pa je nekdo izmed druščine ostal brez roke. Ko sem se zbudil, sem bil paraliziran in obrnjen proti steni. Pred menoj je bila smrt, ki se je zibala z leve proti desni," je svojo prvo izkušnjo iz avgusta 2013 opisal Nejc in dodal, da je že večkrat pred tem čutil, da neka duša pri njem išče pomoč, vendar je bilo tokrat prvič, da je videl smrt.

"Zjutraj sem povedal očetu, kaj se mi je zgodilo. Brat je ob slišanem le zamahnil z roko in se zasmejal, češ da sem nor. Naslednja dva dneva je on spal na istem mestu in dogajalo se mu je podobno," opisuje Nejc in dodaja, da se je dogajanje v prihodnjih mesecih le še stopnjevalo.

"Ko je oče legel k počitku, ga je nekaj zmotilo. Čutil je, da ga nekaj hoče prikleniti na odejo, čutil je mravljince, ki so bili vedno močnejši in hitrejši. Začel se je počutiti slabo, zato nas je poklical, da bi videli, kaj se dogaja. In res se je dogajalo. Uspelo mi je posneti bele krogle, ki so poplesavale po sobi. Očeta so stvori prijeli za roko in ga niso izpustili. Kot da to ni bilo dovolj, so se ti stvori lotili še mene in mlajšega brata. Nemudoma sva se začela počutiti slabo. Občutila sva mravljince po celotnem telesu, po nogah je bilo čutiti, kakor da bi naju nekdo rezal z nožem, na telesih so nama zategovali oblačila," s posebnim doživetjem opisuje Nejc, ki je v hiši prav tako slišal klice svojega imena in imen svojcev.

"Začeli so se nam prikazovati goreči leteči križi, moški s klobukom, mali smejoči fantek, bel maček, črna smrt in še bi lahko našteval. Bilo je tako zelo mučno, da nismo vedeli, kaj naj še naredimo. Nekajkrat sem tudi zajokal, ker me je tako mučilo, da si ne morete zamisliti. Poklicali smo nekega duhovnika, ki je prišel, vendar mu stvorov ni uspelo odgnati oziroma jih pomiriti, kvečjemu je bilo slabše, ker jih je še razjezil. Pozneje smo klicali izganjalca, ki nas je označil za ljudi, ki potrebujejo psihiatra," je s strahom povedal Nejc, ki se tistega časa spominja kot izredno težkega, saj se s starši in bratom pravzaprav nikdar niso popolnoma sprostili. Kot pravi, so se starši v tistem času tudi cerkveno poročili, saj so mislili, da bo to zaleglo, vendar je bil tudi ta poskus zaman.

"Res smo trpeli in nismo vedeli, na koga naj se še obrnemo, saj so nas marsikje imeli za nore," opisuje Nejc, ki je končno pomoč poiskal pri bioenergetiku. "Počasi, počasi se je stanje umirjalo, naše bivanje pa postajalo lažje. Velikokrat sem pomislil, da bi bilo mogoče bolje, če ne bi živel, saj tako vsaj ne bi prestajal in doživljal tega, kar sem moral. Hvala bogu so se zadeve doma zaključile, čeprav včasih še začutimo prisotnost neznanega prišleka v hiši," zdaj pojasnjuje Nejc, ki obenem dodaja, da je neljubi dogodek njegovo družino še bolj povezal. "Danes se v družini vsi dobro razumemo in si pomagamo," še dodaja.

Naraslo število izganjalcev hudiča!

Po poročanju nekaterih tujih medijev naj bi v zadnjih letih število duhovnikov, specializiranih za izganjanje hudiča, naraslo.

Rimskokatoliška cerkev se je za povečanje števila strokovnjakov odločila zaradi rastočega števila obredov črne magije. Največ strokovnjakov za tovrstno početje naj bi sicer bilo v Španiji in Italiji, kar pa pravzaprav ne preseneča, glede na to, da se omenjeni državi uvrščata med območja z največjim odstotkom katolikov.