Nekateri so rojeni za šefovanje: Dva horoskopska znaka, ki jima je vloga vodje pisana na kožo!

Nekateri so rojeni za šefovanje: Dva horoskopska znaka, ki jima je vloga vodje pisana na kožo! (foto: Profimedia) Profimedia
9. 6. 2021

Na poti do uspeha prezrejo svoje slabosti, tako da so osebe, rojene v teh dveh horoskopskih znakih, pogosto znane in uspešne.

Gre za rojene voditelje in avtoritete, poleg tega pa so zelo sposobni in dobro vedo, kako iz ljudi potegniti kar se da največ. No, tudi oni imajo svoje slabosti, a te jih na poti do uspeha niti malo ne ovirajo. In za katera znaka gre?

Oven

Ta horoskopski znak ima prirojeno avtoritativnost, saj združuje lastnosti, kot so pogum, odločnost, entuziazem, samozavest, podjetnost, drznost, dinamičnost, čast, poštenost, discipliniranost, resnicoljubnost in nagnjenost k junaštvu.

Vse našteto pa so "vladarske" lastnosti. Uživa v izzivih in se pogumno upira vsem življenjskim izzivom. Ovna nikar ne pustite čakati, saj tega izrazito ne mara, pogosto zna biti prepirljiv.

Težko bo sprejel počasnost, saj je dinamičen, nepotrpežljiv in se odziva impulzivno. Če hočete pritegniti njegovo pozornost, samo izpolnite svoje obljube - čim hitreje. Ima odlične predispozicije za vodstven položaj, a njegova trma zna biti težava, tako kot spremembe razpoloženja in razdražljivost.

Ovni so zelo neposredni s svojimi zahtevami. Čeprav spodbujajo sodelavce, jih znajo s svojimi nepremišljenimi izjavami tudi prizadeti. Za tiste, ki so jim podobni, so sanjski šefi, za bolj zadržane sodelavce pa so prava nočna mora.

Kozorog

Zaradi svoje dominantne narave so kozorogi rojeni za položaj šefa. Njihove prednosti so: odgovornost, disciplina, samonadzor, resnost, ambicioznost, vzdržljivost, močna volja, modrost, zvestoba, varčnost, metodičnost, točnost.

Pri srcu so jim red, delo in disciplina, zato uživajo, ko lahko podučujejo svoje podrejene. Ne bojijo se izgube pozicije, saj so prepričani, da so nenadomestljivi, kar je celo povsem mogoče zaradi njihove deloholične narave.

Kozorogi se odlično odzivajo na pritisk in zanje stres preprosto ne obstaja. Če je treba hkrati usklajevati deset nalog, se bodo odlično odrezali, saj se v takih okoliščinah znajdejo boljše kot v normalnih razmerah.

Njihova dobra plat je, da iz drugih lahko potegnejo najboljše, slabe plati pa so trma, neobčutljivost in prepričanje, da sami najboljše obvladajo vse.

Priporočamo