Neverjetno, Marjetka Vovk se seli v tujino?

Neverjetno, Marjetka Vovk se seli v tujino? (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
5. 11. 2021

Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja, je glasbenici Marjetki Vovk napovedala zanimive stvari, med drugim pa tudi selitev v tujino.

"Uran, ki je prav tako v ognjevitem in dinamičnem strelcu, pa ji daje sprostitev za dobre in mogoče nenavadne ideje, ki se lahko uresničijo dokaj hitro in prinesejo precej finančnih dobrin, saj je Uran nasproti severnemu vozlu materializacije skozi besede, komunikacijo v znamenju dvojčkov. Pri tem jo južni karmični vozel podpira v razumevanju dogajanja, saj je določeno znanje, ki ga nosi v sebi v znamenju strelca, prinesla s sabo. Ker je zraven severnega vozla karmična rana, Kiron, tudi v dvojčkih, kaže na to, da je Marjetka precej občutljiva za detajle, lahko tudi kritike, in se trudi, da bi bilo vse popolno.

Helena Blagne iskreno o tem ali je bila kdaj tepena v zakonu

Pluton v znamenju tehtnice ji daje globoko željo po harmoničnih odnosih, po globljem razumevanju z vsemi okoli nje. Pri tem pa jo motita prav njena Mars in Saturn v škorpijonu, ki spodbujata dobro intuicijo, pa tudi željo, da se vse izpelje tako, kot si sama želi.

Leto 2021 ji tako podpira prav odnose in nov način dojemanja bližnjih ter daljnih prijateljstev. Okrepilo se bo njena podoba v javnosti, kar se bo dogajalo tudi v 2022, ko bo lahko imela veliko opravka s tujino, preselitvijo ali daljšimi potovanji."

Vir: Dobra karma