Nicole Scherzinger in Lewis Hamilton prisegata na zasebnost, pravi astrologinja

Čeprav sta oba rada v soju žarometov, pa sta obenem zelo zaščitniška do svojega zasebnega življenja. (foto: profimedia) profimedia
Vir: Lea
15. 1. 2015

Nicole Scherzinger je resda zvezda, znana po svojih drznih in seksi nastopih, toda za njenim slavnim videzom se skriva precej sramežljivo in pridno dekle, ki globoko v sebi hrepeni po mirnem družinskem življenju. Ali bo njena vihrava zveza z dirkačem Lewisom Hamiltonom obrodila sadove, pa je preverila naša astrologinja.

Vse kaže, da se bo slavna pevka in plesalka prej ali slej morala odločiti, ali bo nadaljevala odmevno kariero ali pa se bo odločila za družino, po kateri hrepeni. Glede na to, da že dolga leta stavi na dirkača formule 1 Lewisa Hamiltona, poglejmo, kakšna je njuna astrološka povezava.

Nicole je precej tipična rakica, ki se zasebno rada drži bolj zase in svojega zasebnega življenja ne obeša na veliki zvon. Kljub temu jo imajo mediji zaradi njene lepote in instinktivne potrebe po tem, da zasije in ugaja (njena Venera je v znamenju nastopaškega in vase zagledanega Leva), izredno radi in je najverjetneje tudi v prihodnje ne bodo pustili pri miru, nad tem pa občutljivi Lewis ni preveč navdušen. Tudi on je namreč izredno zaseben in z Luno v ozvezdju Raka zelo muhast in čustven, zato zaradi svojih slavnih poklicev težko usklajujeta potrebo po poklicnem uspehu in sočasno potrebo po čustveni zasebnosti.

Čustva na dlani

Medtem ko je Nicole razumevajoča ženska, ki zna prisluhniti čustvenim tegobam svojega partnerja, je Lewis osredotočen predvsem na svoje čustvovanje in svoje želje, zaradi česar se hitro počuti ogroženega v odnosu. Lewis je tudi precej nagle jeze in ga je zelo lahko prizadeti, zaradi česar mora biti Nicole še posebej previdna in diplomatska. Očitno ji gre to zelo dobro od rok, saj se slavni dirkač in aktualni svetovni prvak zagotovo ne bi navezal na nekoga, ki mu ne vrača čustvene topline, zaupanja in podpore.

Ker oba nosita čustva na dlani, sta nagnjena k hitrim odločitvam, ki temeljijo na trenutnem čustvenem razpoloženju, zato ni nič čudnega, da sta se že nekajkrat razšla, potem pa obžalovala svojo odločitev in se spet pobotala. Kolikokrat še? Treba je reči, da je dilema glede kariere ali zasebnosti v njunem odnosu izredno izražena, in vse kaže, da bo nazadnje prav to tisto, kar bo zapečatilo njun odnos. Vse je seveda odvisno od tega, ali jima bo uspelo sprejeti dejstvo, da sta oba po eni strani zasebna in družinska človeka, po drugi strani pa zelo ambiciozna in nadarjena posameznika, katerih življenjska naloga ni povezana le z družino, temveč sta na svetu zato, da svoj talent delita s svetom. Če bosta znala uskladiti svoje javno poslanstvo in zasebno življenje, jima lahko vsekakor uspe.

Naraščaj v drugi polovici leta 2015

Poglejmo še, kaj se jima obeta v novem letu. Lewis je lansko naporno leto kronal z naslovom svetovnega prvaka, Saturnova vrnitev pa mu je zagotovo pomagala dozoreti in bolje spoznati samega sebe. Zdaj se bo veliko lažje osredotočil na novo tekmovalno leto in nove izzive, saj ne bo v takšnem krču, kot je bil zadnja leta, in zato bo energija, povezana z njegovo delovno vnemo, lažje stekla. Nicole se medtem odpirajo nove ustvarjalne poti.

Pred kratkim je prvič zaigrala v muzikalu, tranzit Jupitra v Levu, ki bodri njeno Venero in Saturna, pa govori o tem, da se bo tudi v novem letu osredotočala predvsem na izražanje svoje nadarjenosti in na življenje pod žarometi. Več časa za zasebne odločitve bo imela v drugi polovici leta, ko se bosta z Lewisom morda res odločila za tako težko pričakovani naraščaj. Sta pripravljena v svoje življenje vnesti tako veliko spremembo? To bo pokazal le čas.

Priporočamo