Nika Matoh po horoskopu verjame v univerzalno ljubezen

Nika Matoh po horoskopu verjame v univerzalno ljubezen (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
6. 3. 2017

Merkur v Vodnarju ji omogoča, da je napake in napetosti ne podrejo, ampak ji vlijejo dodaten pogum.

Urejena in simpatična

Sonce ima v Ribah, zato verjame v univerzalno ljubezen. Pogosto želi uiti resničnosti tega sveta. Zanjo je značilno, da se zlahka zlije s situacijo. Je prilagodljiva, nevsiljiva in plašna, a zna hitro, tekoče in prepričljivo povedati, kaj misli. Nima težav s prepoznavanjem drugih, a imajo drugi težave z doumevanjem nje. Je sočutna, ljubeča in nežna. Rada ima živali in ljudi v stiski. Odlikujejo jo metodičnost, idealizem in bogata domišljija. Če ji uspe izraziti bujno domišljijo na kateremkoli področju, lahko to postane njeno najmočnejše orožje. Nagnjenost k samožrtvovanju ji je včasih izgovor, da ne izkoristi lastnih velikih sposobnosti. Niha med idealizmom in realizmom, izredno težko se spopada z realnostjo. Je najboljša prijateljica, ljubezniva in hkrati z ostro intuicijo. Ljubezen ji pomeni nežno skrb. Pogosto se težko izraža, kljub umetniški in poetični naravi ter bogati domišljiji.

Stabilna in ambiciozna

Njen Mars je v Bika, zato ima zanjo velik pomen materialna plat, ki ji prinaša zadovoljstvo oziroma nezadovoljstvo. Je zelo stabilna osebnost, ki ji lahko pripišemo besedo 'imam'. Tveganje ni v njeni domeni, raje ubira preverjene poti, kjer ne prihaja do neljubih presenečenj, ampak vnaprej ve, kaj jo čaka in kaj lahko pričakuje. Je estet in ljubitelj preproste umetnosti. Zanjo je pomembno, da lahko sama skrbi zase, da je zaposlena in dobro plačana. Če občuti tekmovalnost z drugimi, ostane hladna, razburjenost v sebi pa premaguje v sanjah. Te ji razkrivajo, kako se znajde v posameznih situacijah in kje je nemočna, da bi karkoli spremenila. Ko jo zajame takšno razpoloženje, potrebuje nekoga, ki ji vrne gotovost in samozavest, najboljša pomoč pa je konkretno delo, četudi samo začasne narave. Je praktična, previdna in spontana. Stoji trdno na nogah, je konservativna, egoistična, vendar disciplinirana. Ljubi udobno življenje, vendar sanjari o čustvenih in mističnih osebah.

Rada ugaja

Luno ima v Tehtnici, zato je zanjo najpomembnejše, da ugaja, takoj zatem pa to, da je njeno življenje uravnoteženo in harmonično. Zelo se boji, da bi koga prizadela ali da bi povzročila krivico. Globoko v njej je zakoreninjeno uravnoteženo delovanje. Včasih njeno razpoloženje zaniha v skladu z vremenom ali gibanjem lune. Sicer pa si vedno prizadeva za miren pogovor. Na vsako sogovornikovo prijetno ali neprijetno besedo se odziva doživeto. Čeprav slovi kot neodločna oseba, pa ta lastnost preprosto izpuhti, ko gre za njeno garderobo. Drži sicer, da takrat, ko se pogovarja o najnovejši modi, utegne sprožiti razpravo, v kateri je ona v vlogi sodnika, branilca in obtoženca hkrati, vendar ve, kako bo nosila in kombinirala oblačila, da bodo ustvarila vtis urejene osebe. Največkrat pride do odgovornejših položajev, vendar ji samotarski vodilni položaj ne ustreza. Raje dela v skupini in v stiku z drugimi. Ogromno ji pomenijo odnosi v družini, zato se boji, da se ti ne bi porušili, saj ves čas potrebuje podporo.

Racionalna

Njen Jupiter je v Biku, zato ne trpi zaradi značajskih lastnosti in vedenja, saj je racionalna in stabilna. Zanjo je pomembno, da lahko sama skrbi zase. Če je prisiljena v tveganja in tekmovalnost z drugimi, ostane hladna. Je praktična, previdna in spontana. Ljubi udobno življenje, vendar se zna prilagoditi tudi minimalizmu. Rada vlaga, pri čemer je zelo ustvarjalna. Blizu ji je tradicionalno življenje na vasi, po možnosti v hiši z vrtom. Če se odloči živeti v stanovanju, si bo izbrala veliko, prestižno in z veliko teraso, na kateri bo lahko uporabila svoj smisel za gojenje zelenja in rož. Ima namreč prirojen čut za estetiko, vrtnarjenje, rastline in zemljo.

Priporočamo