Nina Ivanič: Horoskop kaže, da je izjemno prijetna in nežna!

3. 7. 2016 | Vir: Lea
Deli
Nina Ivanič: Horoskop kaže, da je izjemno prijetna in nežna! (foto: Helena Kermelj)
Helena Kermelj

S Saturnom v ozvezdju Dvojčkov je zelo prilagodljiva v vseh razmerah.

Umirjena in sočutna

Sonce je bilo ob njenem rojstvu v ozvezdju Raka. Njene značilnosti so občutljivost, prilagodljivost, negotovost, intuitivnost in nežnost. Veliko ji pomenijo dom, družina, mama, korenine, pogosto pa je preveč vpeta v preteklost. Povezana je s plodnostjo, zelo težko se loči od vsega, zato rada zbira in hrani različne stvari in spomine. Ima močno razvito intuicijo, zato od daleč opazuje, ali je stvar, v katero se spušča, zanjo resnično varna. Potem poskusi z nekoliko vzvišenim nastopom, ki pa skriva mehko srce. S svojim naslutenim svetom domišljije zna ustvariti sanjsko podobo. Ima zelo natančen spomin, težko pa se prilagaja. Je zelo dobra prijateljica, ki vedno drži besedo in se čuti odgovorno za vse, kar je obljubila ali izrekla. Zna odpustiti krivično ravnanje, je strpna in idealistična. Je večni romantik, ne mara prepirov, izzivanja in psovk. Vse rešuje mirno in uravnovešeno, to pa pričakuje tudi od sogovornikov.

Čutna in pozorna

Luna je bila ob njenem rojstvu v ozvezdju Raka. Od tukaj izvirata njena občutljivost in hitra užaljenost, ki jo večkrat v življenju vodi v osamo. S trikotnikom med Luno in Jupitrom je zelo poštena, iskrena in sočutna. Njena čustva in miselnost so dobro uravnoteženi. Sposobna je misliti jasno in logično o vsaki zadevi, ampak se vedno zaveda, kako bodo razmere vplivale nanjo in druge ljudi. Karkoli izreče, vedno upošteva čustva drugih ljudi. Vedno ve, kako se počuti, in ne zanika svojih čustev, ampak jim tudi ne dovoli, da prevladujejo nad njo. To ji omogoča, da zelo dobro shaja z drugimi, ker je občutljiva za to, kar ljudje potrebujejo drug od drugega. Ko je potrta, bi se morala ohladiti, preden sprejme kakršnokoli pomembno odločitev. Impulzivna odločitev, sprejeta v jezi, ji bo zagotovo škodovala. Od moškega v razmerju pričakuje čutnost in veliko pozornosti, ki pa jo daje tudi sama.

Vztrajna in svobodna

Mars je bil ob njenem rojstvu v ozvezdju Vodnarja, zato ceni neodvisnost, motiviranost in drugačnost. Če se počuti utesnjeno, se bo hitro uprla, zato okrog sebe potrebuje razumevajoče okolje, ki ji daje dovolj prostora in svobode za neodvisno delo, razvoj in napredek. Motivirajo jo predvsem miselni, intelektualni projekti. V spolnosti je domiselna in rada preizkuša različne položaje. Je zvesta, če se le ne začne dolgočasiti – takrat je sposobna hitro drugače poskrbeti zase. Privlačijo jo tujina, potovanja in drugačni ljudje, za katere meni, da lahko razširijo njena obzorja. To je pogumen Mars, ki ga privlačita nevarnost in tveganje. Vendar ne mislite, da bo vztrajala z vami, če ji ne boste zanimivi.

Sledi naj svojim sanjam

Jupiter je bil ob njenem rojstvu v ozvezdju Škorpijona, kar nakazuje, da je samozavestna, vendar pa tudi agresivna in vročekrvna. Ima konstruktivne sposobnosti in zdrav ter praktičen značaj in je odločna ter optimistična. Njena težava je, da preveč rada uživa hrano. Včasih je neskrbna in ne pazi dovolj nase. Navadno ji gre vse kot po maslu, ko v neko dejavnost, delo ali podvig vloži vso svojo energijo, dela strastno, predano in srčno. Ima moč dušne rane drugih zdraviti z dotikom, prijazno besedo ali dejanjem. Ko komu tako pomaga, jo to izpolnjuje, to pa pomeni, da dobi še več volje in moči to kdaj ponoviti. Verjame, da se nič ne zgodi brez razloga, ko prisluhne svojemu srcu, preprosto čuti, kaj ji je kdaj najbolje naredite. Slediti bi morala svojemu srcu, le tako bo v življenju našla srečo.