Nostradamus in baba Vanga za leto 2022 napovedala naravne katastrofe in še druge, nič kaj prijetne nadloge

Nostradamus in baba Vanga za leto 2022 napovedala naravne katastrofe in še druge, nič kaj prijetne nadloge (foto: Wikipedia) Wikipedia
14. 10. 2021

Očitno tudi naslednje leto ne bo nič kaj prijazno s človeštvom, če sodimo po predvidevanjih dveh znanih jasnovidcev.

Že v preteklosti so se nekatere njune napovedi uresničile. Za prihodnje leto sta oba predvidela dogodke, ki ne bodo nič kaj prijetni.

Saša Lendero obiskala astrologa in priznala, da mnogi zelo lažejo in imajo zgolj željo zaslužiti

Po napovedi Nostradamusa, jasnovidca iz začetka 16. stoletja, naj bi velik potres prizadel severni del ameriškega kontinenta. Po njegovih besedah naj bi bil ta potres naravnost epski in bi dejansko lahko zelo prizadel del Severne Amerike. Prav tako naj bi Francijo zajel orkan, njegove posledice pa bi bile poplave, požari in suša.

Med katastrofami navaja še nevihto asteroidov, ki naj bi močno prizadela naš planet. Če bi v ocean padel velik asteroid, bi povzročil plimo, pa tudi cunamije in potrese. Omenja še klimatske spremembe, predvsem topljenje ledenikov, ki so posledica globalnega segrevanja. S klimatskimi spremembami pa prihajajo tudi napetosti in spopadi med narodi.

Znana balkanska oziroma bolgarska jasnovidka, baba Vanga, prav tako nima nič kaj lepe napovedi za prihodnje leto, ki je povezana s pandemijo. Na virus naj bi se navadili, a grozil naj bi nam popolnoma nov virus. Ob tem se bo človeštvo spopadalo še z naravnimi katastrofami - sušami, poplavami, taljenjem ledenikov in izumiranjem živalskih vrst.