November ima za nas veliko nalog in preizkušenj

November ima za nas veliko nalog in preizkušenj (foto: Profimedia) Profimedia
8. 11. 2019

Vstopili smo v mesec, kjer imajo Vodniki marsikaj povedati.

Pa začnimo lepo na začetku. November je že zaradi svojih treh skritih enajstic, v tokratnem kolesju tega leta, postavljen kot mesec manifestacije. Torej bi bilo po tem takem vredno paziti, kaj si mislimo. Kajti prav naše misli bodo po mnenju Vodnikov, kreirale naš vsakdan. Tako kot je mesec postavljen v sozvočje treh skritih enajstic, nam prav zaradi tega Vodniki nalagajo tri naloge. 

Najprej bomo v prvem delu meseca, trenirali svoje misli. Tukaj pozor, v kolikor boste razmišljali o stvareh, ki si jih ne želite, boste prav to dobili servirano na pladnju. Ko bomo prešli to nalogo, bomo vstopili v drugi del, imenovan kreacija. Kar pomeni, da bomo z našimi pozitivno naravnanimi mislimi, kreirali željeno.

In v kolikor bomo prva dva koraka uspešno opravili, sledi še manifestacija. Tukaj moramo opozoriti, da so Vodniki zapovedali, da do manifestacije ne pride, v kolikor bomo dovoljevali, da našo kreacijo zasenči dvom. Dejansko smo v preteklem obdobju leta spuščali, opuščali in odpuščali. Tokrat smo kot energija postavljeni na točko spustiti in pustiti. 

Kar veliko nalog ima za nas ta november. Je pa november tukaj tudi zato, da dvignemo svojo vibracijo in ob pomoči dogajanja v okolici, znova obudimo svojo vrednost. Kajti prav ta je tista, ki nam bo pomagala pri naslednjih korakih. 

ČE TAKO ČUTIŠ, ZAKLJUČI

Na zelo veliki preizkušnji bodo tokrat ponovno čustva. V preteklih dneh, tednih, mesecih so Vodniki ob pomoči raznih signalov opozarjali, kam peljejo nekatere situacije. Zdaj pa bomo postavljeni pred dejstvo nadaljevati ali zaključiti. 

Tukaj imajo Vodniki v mislih predvsem odnose, kjer se že dalj časa podrejate in se ne počutite sprejeti. Ali pa imate občutek, da vam prav ta odnos, zaradi vsega tega, kar vam nudi, daje občutek ponižnosti in na drugi strani manjvrednosti. Ne ustvarite razhoda čez noč. Pustite, da zadeva, dobesedno zvodeni. 

NAMEN IZRAZNOSTI

Dolgo smo hrepeneli, da bi bili videni, slišani in razumljeni. November bo velika podpora predvsem tistim odnosom, ki nas postavljajo v položaj dobrega počutja, oziroma se zaradi njih počutimo bogate. 

To pa je tako rekoč osnova pri vseh korakih, ko želimo doseči situacije in stvari, ki bi osrečevale nas. V mesecu novembru bo v ospredju naša dušna naloga in naš višji namen. 

Počasi, ampak resnično počasi se bomo vračali v staro formo, kar pa pomeni, da bodo zaradi tega lahko iz naše srede odhajali ljudje, za katere smo bili prepričani, da čutenje do nas iz njihove strani, ni zaigrano. Ja, maske bodo padale. Ampak, zgolj zaradi tega bomo lahko mi kot posamezniki, končno pričeli slediti sebi in temu, kar nam je namenjeno. 

ODPIRANJE DVOJNIH VRAT ZLATE SVETLOBE

Dolgo smo čakali na ta trenutek in možnost osebne izraznosti. Kajti, prav odpiranje teh vrat zlate svetlobe nam omogoča, da se brez strahu, oziroma brez občutkov krivde, podamo v uresničevanje našega višjega namena. Same situacije nas bodo  namreč, korak za korakom, vodile po tej poti osebne izraznosti.

Še posebej posamezniki, ki so bili v zadnjih treh mesecih deležni velikih preizkušenj ali pa celo primorani za krajši čas opustiti svoj višji namen, bodo v novembru počasi pričeli prihajati v stare tire. Ampak, ti tiri jim bodo pokazali nove smeri in nove smernice. Lahko tudi, da v povezavi s tujino. 

SKRIVNOSTEN PREPLET ENERGIJ

Na veliki preizkušnji bodo v novembru energije in osebe rojene v energijah števil 2, 4 in 6. V energijskem trikotniku se tokrat zaporedje števil ni spremenilo, z razlogom. Zato, ker je vsem nam namenjena osebnostna rast in nemalo življenjskih prilik. Prav zaradi prepleta teh treh števil, določenim ponujenim priložnostim, ne bomo zmogli reči ne. Kajti, vse je postavljeno v sozvočje osebnosti in osebnostnega uspeha. 

Število 2 nam tako prinaša opuščanje, grajenje novih situacij, postavljanje temeljev ter dušno celjenje. Zato bomo postavljeni v situacije, v katerih bomo morali postaviti sebe v ospredje in se soočiti z lastno osebnostjo – morali bomo sebi priznati, kje smo v preteklosti naredili napake. 

Število 4 je v tem mesecu v največjem precepu. Namreč v zadnjih treh tednih ali mesecih se je nad to osebo zgrnilo vse tisto, kar se je poprej s pridom pospravljalo pod preprogo. Korak za korakom bodo te situacije lahko tudi osebe, prihajale nazaj in pridobivale tudi na moči. Vendar je le od osebe odvisno ali se bo dovolila znova zaplesti, ali bo odgrnila še tisto zadnjo tančico osebnostnega nesoglasja in se izrazila.

Število 6. Že večkrat so osebe, ki so rojene pod tem številom dokazale, da z lastno trmo dosežejo vse, pa četudi je potrebno na poti do uresničenja, žrtvovati nekaj, kar jim je zelo blizu. Vendar tokrat je celoten splet energij precej zaščitniški do tistih, ali tistega, kar bi te osebe tako z lahkoto žrtvovale. Naj velja pravilo, da se počasi in z razmislekom, daleč pride. Kar je lahko na prvi pogled videti, da se nič nikamor ne premakne, vendar je vse prej kot to. 

V novembru bodo, zaradi treh skritih enjastic premiki tako zelo hitri in pozitivni, da se jih zaradi njihove veličastnosti, sprva ne bo dalo razumeti. 

Mesečno napoved je za vas pripravil spiritualni medij Uroš Adrian Brumen, ki ga najdete tudi tukaj.

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri