Numerološka napoved do 10. januarja: Stopamo v nove energije, čakajo nas nestanovitni časi

Numerološka napoved do 10. januarja: Stopamo v nove energije, čakajo nas nestanovitni časi (foto: profimedia) profimedia
6. 1. 2021

Vsako novo leto običajno postavimo nove cilje in smo bolj zagnani. Kot bi stopili izpod prhe, se oblekli v sveža oblačila.

Pravzaprav v resnici stopimo v nove energije in smo obdani z drugačnimi občutki. Tokrat stopamo v bolj dinamično in hitreje spremenljivo leto. Kot bi se odpravljali na športni dan.

Pred nami je nov nepopisan list leta. Tokrat bomo pisali, radirali, barvali, morda kak list tudi strgali, nalepili slikice in se vsekakor velikokrat tudi premislili, list zmečkali, poravnali in tako naprej. Stopamo v leto nestanovitnosti in hitrejših, tudi impulzivnejših odločitev.

Ob koncu leta bo zelo očitno kaj je in kaj ni pomembno nam kot posamezniku in verjemite, presenečeni boste nad lastnimi spremembami.

V tem tednu si dovolite drugačne ideje, zamisli in pa sledite občutku moči. Kaj vas navdaja z osebnim občutkom samozavesti? Odločajte se na podlagi občutka miru, občutka samostojnosti. Tokrat se odločajte vi – ne vpliv okolice.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj bi spremenili, če bi lahko?
  • Kako se boste potrudili to spremeniti, kolikor je možno?

UGODEN ČAS ZA:

  • Pričetek nove športne dejavnosti
  • Spremembo  - kakršnokoli

Število življenjske poti 1

Potreba po spremembi bi se lahko pojavila na področju odnosov. Zelo verjetno je, da se bo od vas pričakovalo, da se prilagodite ali upočasnite. 

Število življenjske poti 2

Morda pa ni tako intenzivno kot se na prvi pogled zdi? Domišljija bi lahko nekoliko ponagajala te dni, zato preverjajte dejstva, ne le zamisli. 

Število življenjske poti 3

Obdajati bi vas morala nekoliko bolj umirjena energija, zato se ne obremenjujte za vsako malenkost. Posvetite se malo bolj svojemu zdravju.

Število življenjske poti 4

Nihali bi lahko v svojem razpoloženju in odločitvah. Zdaj ni čas za glamurozne obljube, ki bi od vas veliko zahtevale. Postavite manjše cilje.

Število življenjske poti 5

Nekoliko bolj čustveni bi lahko bili. Prisluhnite sporočilu čustev. Po čem hrepenite in česa si več ne želite? Osredotočite se na pozitivno.

Število življenjske poti 6

Lažje boste razumeli razplet čustveno intenzivnih dogodivščin iz preteklosti. Bodite razumevajoči tako do sebe kot do okolice. Lekcija vas čaka.

Število življenjske poti 7

Bodite odločni. Ne bojte se, da bi izgubili, kar vam je namenjeno. Če pa ni namenjeno, pa saj veste – se lahko postavite na glavo pa… nekaj lepega vas čaka.

Število življenjske poti 8

V času novih pričetkov sprejmite nagrade za preteklo delo. Odprite se sprejemanju dobrega za sebe in vse vpletene. Zdaj je čas blagoslova.

Število življenjske poti 9

Od vas se bo pričakovala samostojnost in prevzemanje odgovornosti za pretekle izbire. Ne skrivajte se za izgovori. Sprejmite pa tudi pohvalo. 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM