Numerološka napoved do 17. januarja: Obeta se nam leto drugačnosti in radovednost

Numerološka napoved do 17. januarja: Obeta se nam leto drugačnosti in radovednost (foto: Pixabay) Pixabay
10. 1. 2021

Pred nami je leto, ki bo rušilo tabuje, stereotipe ter predsodke.

Opazili bi lahko, da vašo pozornost pritegnejo drugačni ljudje, dejavnosti in zanimanja kot sicer. Opazujte kaj od tega bi lahko bilo družbeno nezaželeno… V radovednosti, ki se rojeva te dni, se skriva sporočilo za vas – prepoznajte ga.

Obeta se nam leto drugačnosti in pa radovednosti, katera se bo že pričela prebujati. Povezujmo se z drugače in z drugačnimi. Le oseba, ki razmišlja nasprotno kot mi, nam bo kvalitetno predstavila drugo plat zgodbe, saj jo bo zagovarjala in ne le analizirala. Teden pred nami prinaša drugačen pogled na določene situacije ter ljudi. Bodite odprti, ne obsojajte in ne kritizirajte. Bodite radovedni, razumevajoči ter ponudite podporo.

Obenem pa se vprašajte po kakšnih kriterijih izbirate in ohranjate svoja prijateljstva in povezave? Morda zaupanje podarjate, ali malo počakate preden nekomu slepo zaupate? Ne analizirajte drugih, tokrat analizirajte sebe in lasten način delovanja. V ospredju bo način komuniciranja, ki ga dovoljujete sebi in drugim.

Bi dejali, da je potrebno postaviti mejo in zakaj?

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kako bi sebe opisali kot prijatelja, sodelavca, otroka,  partnerja…?
  • Kako bi opisali svoje prijatelj, sodelavce, sorodnike, partnerja…?

UGODEN ČAS ZA:

  • Pogovor, s katerim odlašate
  • Povezovanje z drugačnimi osebami kot ste vi

Število življenjske poti 1

Bodite sproščeni in preprosto, vi. Le tako vas bodo podobni vam lahko prepoznali. Stopate v teden nagajivosti, zato bodite bolj igrivi kot sicer.

Število življenjske poti 2

Kaj je najlepše in kaj najslabše v dolgoletnih prijateljstvih?  V tem tednu bi lahko premagali strah pred zavrnitvijo in končno nekaj poskusili.

Število življenjske poti 3

Bodite spontani in odprti lastni drugačnosti. Zdaj ni čas, da bi se vedno znova vračali v preteklost. Dopustite novo (morda bolj divjo) možnost.

Število življenjske poti 4

Čustva bodo spregovorila, vam pa morda ne bo všeč, kar imajo za povedati. Preprosto prisluhnite. Bodite opazovalec. Odločitev šele prihaja.

Število življenjske poti 5

Resnica se lahko izraža na različne načine, zato jo je tako lahko spregledati. Analizirajte sebe in drugo osebo. Česa en drugega učite, pred čim svarite?

Število življenjske poti 6

Odločno v pogovor. V zadnjih letih ste se veliko naučili. Zdaj ni čas, da bi omahovali ali bili prestrašeni. Postavite se za sebe. Posezite po zvezdah.

Število življenjske poti 7

Močnejša čustva naj vas ne prestrašijo. Prinašajo vam sporočilo, o vas in o vaših dragih. Morda pa je končno čas, da ste vi obdarjeni in sprejemate?

Število življenjske poti 8

Obdaja vas sveža energija, ki podpira nove povezave in drugačen način komuniciranja. Ob tem ne pozabite na osebe, ki so že ob vas. Niti nase.

Število življenjske poti 9

Opazili bi lahko drugo plat zgodbe, ki je do sedaj niste razumeli. Vaš odziv bi lahko razkril ali jo sedaj razumete, ste sočutni, ali morda še vedno ne.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM