Numerološka napoved do 21. februarja: Izbirajte, kakšna oseba želite biti

Numerološka napoved do 21. februarja: Izbirajte, kakšna oseba želite biti (foto: Unsplash/ Patrick Schneider) Unsplash/ Patrick Schneider
14. 2. 2021

Vi ustvarjate sebe. Vaše izkušnje vas izoblikujejo, kalijo in pomagajo prepoznavati kdo ste.

A samo prepoznavanje ni dovolj. Aktivno izbirajte kakšna oseba želite biti kadar ste srečni in kadar v stiski. Nihče vas ne more prisiliti lagati ali biti dobrodelni – izbira kdo ste je vedno vaša. Izbirajte najboljše sebe.  

Celo življenje se učimo, razvijamo, spreminjamo. Kaj ne bi bilo dolgočasno, če bi že vse vedeli in znali? Kaj ne bi bilo malo nesmiselno? Določene izkušnje se zdi, da nas spremenijo. Črpamo moč iz preseženih izzivov, razočaranj in izgub. Okrepimo zaupanje v lepih trenutkih in slabših. Predvsem pa se to dogaja v nas samih, zato moči in zaupanja vase ne iščite v drugih.

Teden pred nami nas bo spodbujal, da se ozremo v življenje za nami. Set v kritičnih situacijah ostajali dostojanstveni, korektni in spoštljivi – ali ste, obratno, izbrali manj primerne načine obnašanja? V tem času bi se lahko pojavljali dvomi ali počnete prav, ali ste napravi poti in kaj pravzaprav je vaše poslanstvo.

Tako kot se spreminjate vi, se tudi odgovori na navedena vprašanja. Od dojenčka bi težko pričakovali odrasle odločitve in dejanja, kar pa ne pomeni, da ne bo zrasel v osebo, ki bo imela ključen vpliv na človeštvo.

Ne ocenjujte se le na podlagi preteklosti. Tako uničujete svojo prihodnost. Tako hromite lasten napredek. Naj bo to, kdor ste, le izhodišče. Kako bi se lotili življenja, če bi na sebe gledali v tem hipu kot na dojenčka, ki ima še celo življenje pred seboj? Ker veste, imate ga. Življenje imate pred seboj. Izbirajte najboljše sebe.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Opišite svoje šibkosti
  • Naštejte svoje vrline
  • Kaj je bilo največje razočaranje?
  • Kako ga lahko presežete?

UGODEN ČAS ZA:

  • Delo na sebi
  • Meditacijo in delo z afirmacijami
  • Pogovor s strokovnjakom

Število življenjske poti 1

Odločnost vam ni tuja. Tokrat ne ukazujte, ne predlagajte, temveč preprosto vodite z zgledom. Najboljšim možnim zgledom.

Število življenjske poti 2

Ne pozabite sami sebe pohvaliti za vse prestane izzive in premagane težave. In tiste, ki jih šele boste presegli. Zaupajte vase, da zmorete.

Število življenjske poti 3

Prvi korak naj bi bil najtežji. Odvzemite mu občutek negotovosti in se ga raje veselite. Kaj boste ta teden na novo pričeli? Morda že danes…

Število življenjske poti 4

Povežite se z osebami, ki jim zaupate. Prisluhnite. Vsak izmed nas ima svoj prav, zato ga dovolite tudi drugače razmišljajočim.

Število življenjske poti 5

Malo bolj razigrana energija vas obdaja. Lahko bi bili nekoliko bolj norčavi in igrivi. Pojavila se bo prav navihana rešitev za en izziv.

Število življenjske poti 6

Ne bojte se preteklosti. Minila je. Pustite jo za seboj. Odložite nepotrebno prtljago, saj tudi plenic ne potrebujete več, kajne? Odložite.

Število življenjske poti 7

Nenavadne izbire bi se lahko pojavile. Za vas morda celo predrzne, za nekoga drugega ne. Si boste drznili izven svojih okvirjev?

Število življenjske poti 8

Ljubite sebe in drugi vas bodo ljubili. V tem času se posvetite ljubezni, romantiki in domu. Morda pa so tam najbolj potrebne spremembe.

Število življenjske poti 9

Resnici ni moč  uiti, jo je pa možno skriti. Letošnje leto bo vedno znova odkrivalo resnico o vas, kateri bi želeli uiti. Česa vas uči?

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM