Numerološka napoved do 21. marca: Intuicija je vedno na vaši strani, ne preslišite je!

Numerološka napoved do 21. marca: Intuicija je vedno na vaši strani, ne preslišite je! (foto: Profimedia) Profimedia
14. 3. 2021

Kolikokrat nas šesti čut opozarja, pa ga preslišimo? Zgodi se, (skoraj vedno), da nato obžalujemo. Intuicija je. Preprosto je. In je vedno na naši strani – saj je na strani resnice. Če si zatiskamo oči, se slepimo, se zatiramo, komu škodujemo? Te vi na ''svoji strani''?

Intuicija. Lahko bi jo imenovali 'direkten pretok informacij'. Intuicija nas zgolj obvešča. Je glasnik resnice. Zato je vedno na naši strani, saj nam dostavlja uvid. Kolikokrat ste obžalovali, da je niste poslušali?

Seveda se strah rad zakrinka v preblisk ali uvid. Včasih ju je težko razlikovati med seboj. V tem času bi se lahko učili ravno tega: prepoznavanja svoje resnice, glasu vaše duše in pa vibracije intuicije. Resnica je. Ni obarvana s strahom, ali radostjo. Lahko se jo naučimo okrepiti.

Teden pred nami prinaša globoke duhovne uvide in spoznanja, za ta pa potrebujemo mir. Pojdite v naravo. Posedite ob vodi. Prisluhnite ptičjemu petju. Zapojte. Zaplešite. Objemite drevo. Nasmejte se… predvsem pa uživajte v družbi naše prelepe matere Zemlje. Bodite vi na vaši strani in spoznavajte sebe (vsak dan znova).

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Česa ne želite slišati?
  • Čemu se upirate?
  • Si morda ne zaupate?

UGODEN ČAS ZA:

  • Preobrazbo
  • Sporočila drugih dimenzij
  • Delo na sebi

Število življenjske poti 1

Ne menite, da imate bujno domišljijo in, da že ni res. Raziščite. Skoraj vse na temu svetu je preverljivo – preverite. Predvsem lastne želje – so še iste?

Število življenjske poti 2

Varni ste. Ne glede na vihravo energijo in negotove čase, varni ste. Poslušajte svoj notranji glas, kot bi bil vaš kompas – ker je. Kam vas vodi?

Število življenjske poti 3

Ko si boste drznili preseči svoje meje, se boste takoj bolje počutili. Kaj vam je zdajle prišlo na misel, ko ste prebrali prejšnji stavek? Kar pogumno!

Število življenjske poti 4

Čustva se močneje oglašajo kadar jim ne prisluhnemo ter jim ne dajemo veljave. Se morda vi tako počutite? Ste vi slišani, ste vi upoštevani?

Število življenjske poti 5

Resnica se ne spreminja. Spreminjamo se mi in naše doživljanje resnice. Nekaj, kar je še nedavno razočaralo, vas sedaj ne več. Močni ste.

Število življenjske poti 6

Zmorete točno toliko, kolikor verjamete. Zaupajte vase. Nihče ne  more živeti namesto vas – in zakaj bi? Ustvarite popolno/popolnega sebe.

Število življenjske poti 7

Zdravljenje in sprememba se pričneta z zavedanjem danega stanja. Kaj vam intuicija sporoča v tem hipu, ko berete? Pravi čas bo, ko se boste odločili.

Število življenjske poti 8

Ste samostojni, včasih še preveč. Zato bi se lahko posebno sporočilo intuicije tokrat pojavilo preko druge osebe ali kanala. Pojdite svojo (novo) pot.

Število življenjske poti 9

Ste oseba, ki izjemno dobro občuti kaj je 'prav' in kaj ne. Za to ne potrebujete zakona, le sebe. Kdo se do vas ne vede 'prav'? Postavite se zase.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM