Numerološka napoved do 7. februarja: Strast se prebuja!

Numerološka napoved do 7. februarja: Strast se prebuja! (foto: Profimedia) Profimedia
2. 2. 2021

Svoboda ali beg? Mehanizem bega, izogibanje manj prijetnemu ali neodgovorno obnašanje do okolice se pogosto zamaskira kot potreba po svobodi.

Je želja po več svobodi resnično želja po tem, da bi bili VI ali gre za izgovor? Včasih ju težko razlikujemo.

Beg pred seboj je najhujša oblika bega. Vsi se sem ter tja raje izognemo neljubim obveznostim, uvidu o sebi, bolečini, stiski itd. Kadar pa se to razvije do te mere, da se izogibamo lastnim čustvom, doživljanju, mnenju in s tem resnici, pa se dolgoročno spogledujemo z izgubo preprosto, sebe.

Vsak izmed nas je večplastno bitje, ki potrebuje svobodo diha, gibanja, razmišljanja, čustvovanja, doživljanja. Zgodi se, da nam je eno izmed omejeno, ali pa na nas močno vpliva okolica.

Ta teden se oglašajo bolj najstniška čustva, občutek nerazumljenost ter utesnjenosti. V tem času (do 22. 2.) se bi lahko počutili nekako nenavadno brez razloga. Prazno. Nesmiselno. Pojavila bi se lahko želja po nečem eksotičnem, po uporništvu, po spremembi.

Opazujte kaj strastno doživljate in se ognjevito odzivate. Zagotovo je povezano z vašim poslanstvom, bi se strinjali? Pa ga živite?

Želja po svobodi je pravzaprav klic vaše duše. To je pravzaprav želja, da ste VI.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Se počutite svobodni v svojih izbirah?
  • Imate na voljo izbiro?
  • Pred čim bi najraje ušli?

UGODEN ČAS ZA:

  • Selitev ali premik pohištva
  • Spremembo izgleda
  • Drzno odločitev

Število življenjske poti 1

Ah, ta Ljubezen do sebe, s katero se ubadamo celo življenje. Pa s z njo ubadate? Ste do sebe tudi kritični, ali le iščete nekaj novega in lepšega?

Število življenjske poti 2

Resnica, kateri se izogibate, se bo pojavila ravno tam, kamor ste se skrili, da je ne bi opazili. Sami pred seboj ne morete uiti. Varni ste. Sprejmite sebe.

Število življenjske poti 3

Odločanje lahko vadite. Odločnost lahko okrepite. Pričnite pa s tem, da se odločite, da si zaslužite in sprejemate več kot se zdi, da se vrednotite.

Število življenjske poti 4

Sprejemanje ni lahko. Potrebno se je odpreti možnosti razočaranja in izgube. Zdaj ni čas, da bi se izogibali sebi. Obratno. Sprejmite tudi, kar vam ni všeč.

Število življenjske poti 5

Nov dan, nova pot. Vsak dan pred nas položi 24 ur izbir. Včasih jih zamudimo, včasih jih izkoristimo. Izbirajte tisto, kar vam vpliva samozavest in strast.

Število življenjske poti 6

Določene odnose ste krepko prerasli. Pa ste še vedno del njih? Ali morda celo nižate svoje standarde, vibracije, lasten nivo zaradi nekoga?

Število življenjske poti 7

Ustvarjalno se lotite izziva pred seboj. Zdaj ni čas za črnogledost ali pretirano analiziranje. Lažje boste preusmerili pozornost v pozitivno smer. In vase.

Število življenjske poti 8

Pred vam so konkretni koraki. Ne preskakujte stopnic. Življenja (niti sebe) ne morete prehiteti. Najprej uredite vse, kar vam jemlje energijo. Nato naprej.

Število življenjske poti 9

Se zgodi, da se ne prepoznate ali ne vidite enako kot vas doživlja okolica. Izognite se potrebi po kazanju s prstom na druge. Vi izbirate kdo ste.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM