Numeroskop (23. - 29. 3. 2020): Prevzeti odgovornost pomeni stopiti v lastno moč!

Numeroskop (23. - 29. 3. 2020): Prevzeti odgovornost pomeni stopiti v lastno moč! (foto: Profimedia) Profimedia
22. 3. 2020

Kaj je boljše ogledalo kot naš odnos do sebe in naših najbližjih  ter tistih, od katerih nimamo koristi in še bolje: do tistih, za katere menimo, da smo boljši od njih ali, da ravnajo napačno?

Vse to so različni odsevi iste osebe – VAS! Kdaj in na kakšen način ter zakaj postanete oseba, ki vam ni všeč? Se to kdaj zgodi? Kaj je tisto, kar vas potisne preko lastnih meja?

Vsak izmed nas se je rodil z neznanjem. Še nihče ni vsega znal takoj. Pa veste kakšen dolgčas bi bil, če bi bilo temu tako?! Še dobro, da ni.

Prevzeti odgovornost ne pomeni, da sebe kritiziramo in smo do sebe grobi. Preprosto pomeni, da prepoznamo svoje slabše izbire, se za njih opravičimo, če je potrebno on predvsem naučimo ravnati bolje. O tem veliko govorimo zadnje čase. Zavedajmo se, da nam bo letos samo življenje vedno znova postavilo ogledalo. Če se vam vedno znova ponavljajo podobna razočaranja v odnosih, je verjetno rdeča nit in razlog povezan z vami.

Nihče ni brez napak in vseeno smo vsi popolni takšni kot smo. Ne pozabite sebe pohvaliti za vsa dobra dela in dosežke. To pomeni tudi kadar prepoznate, da ste ravnali nezrelo. Marec je čas, ko zorimo in odraščamo. Pogumno naprej!

VPRAŠANJA V POMOČ

Ravnate na najbolj zrel način?

Kaj pa je 'zrelo'?

Kaj pravi negativen odziv ljudi?

UGODEN ČAS ZA:

Prepoznavanje sebe

Novo zdravo navado

Sprijaznitev s preteklostjo


Število življenjske poti 1

Svoje meje boste prehajali na področju odnosov in predvsem redefinirali kaj pomeni Ljubezen do sebe. Se spoštujete?

Število življenjske poti 2

Ko spoštujemo sebe, ne dovolimo drugim in ne dovolimo sebi, da bi prehajali meje integritete. Vsak dan se soočamo s tem, kajne?

Število življenjske poti 3

Korektnost je lahko zelo različno interpretirana – najbolj pomembno pa je vaše merilo? Kdaj ste o tem nazadnje razmišljali?

Število življenjske poti 4

Kaj pravite, si je slabo želeti uspeh in z njim denar? Kakšen je vaš podzavestni odnos do obilja? Je potrebno trdo garati zanj?

Število življenjske poti 5

Pravi zaključek prinese tudi zdravljenje. Je možno, da nečesa ne želite ozdravit, saj imate tako razlog za iskanje nečesa novega?

Število življenjske poti 6

Otresite se občutkov krivde preteklosti preden se lotite nečesa novega. Ravnali ste po svojih najboljših močeh. Varni ste.

Število življenjske poti 7

Pravijo, da pogovor lahko vse reši – a zanj morata biti vsaj dva. Se kdaj zgodi, da ne želite razumeti nasprotujočega si mnenja?

Število življenjske poti 8

Sreča se vas drži, zato ustvarjajte pozitivno in se ne osredotočajte na slabe scenarije. Bodite bolj igrivi in razbremenite svoj urnik.

Število življenjske poti 9

Občutek krivde ni konstruktiven. Samokritičen pogled je. Kdaj ste tako v svojem svetu, da tujega sploh ne zaznate, ne upoštevate?

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM