Numeroskop za zadnje dni tega leta: Pozdravite rane, preden začnete nekaj novega

Numeroskop za zadnje dni tega leta: Pozdravite rane, preden začnete nekaj novega (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2020

Zaključimo, preden gremo naprej. Včasih se zgodi, da se ne premaknemo nikamor, nato se (končno) pojavi nekaj novega.

Največkrat pa ne dokončamo zadev, preden se lotimo novih. To velja tudi za odnose. Zaključite, prebolite, pozdravite rane, preden začnete nekaj novega. 

Začarani krog nastane, ko ne znamo prepoznati vzrokov določenih izzivov. Zgodi se, da zbežimo, namesto da napredujemo. Zato se kaj hitro zapletemo v podobno ali enako situacijo. Vedno znova privabimo podobne ljudi ali težave, ki nas nečesa učijo. Ne o svetu, ampak o nas samih.

Denimo, ko sebe spoštujemo, ne dovolimo žaljivk. Kadar smo v svojem notranjem dvogovoru do sebe prestrogi, pa prikličemo situacije, pogovore, besede, ki so do nas ponižujoče. Bodimo pozorni s katerim lastnim vedenjem dejansko privabimo nižje energije.

Pred nami je malo bolj čustven teden, v katerem se lahko osebe in želje iz preteklosti pojavijo pred našimi vrati. Če takrat ni delovalo in se nismo naučili zakaj ne, tudi sedaj ne bo. Imamo fantastično priložnost učenja in zaključevanja. Kje pa piše, da morate vrata odpreti? Ste Sneguljčica?

Bodite (brutalno) iskreni do sebe. Sredna pot med preteklostjo in prihodnostjo je Sedanjost.

VPRAŠANJA V POMOČ:

Si morda malo zatiskate oči o nekom, ali nečem?
Si morda malo (čisto malo) zatiskate oči pred lastnimi izzivi?

 UGODEN ČAS ZA:

  •  Dokončanje projektov in nalog
  •  Prepoznavanje lastnih samo destruktivnih vzorcev
  • Duhovno delo na sebi: otroštvo

Število življenjske poti 1

Osredotočite se na novosti, ki se šele rojevajo. Predvsem bodite pozorni na vse, kar prihaja kot posledica/rezultat vašega dela ali odločitev. Povežite preteklost in prihodnost.

Število življenjske poti 2

Dovolite okolici, da vam pomaga. Sprejmite nasvet. Pomembno je, da niste vedno vi tisti, ki nudi podporo, medtem ko je sami niste deležni. Prav možno je, da je ne znate sprejeti.

Število življenjske poti 3

Izvrsten teden za norčave dogodivščine. Zelo možno je, da boste opazili, da vas je veselje do nečesa (ali nekoga) v resnici minilo. V tem ni nič slabega. Poiščite sebe v novem.

Število življenjske poti 4

Strah, ki izvira iz preteklih izkušenj, ki vam bodo nekoliko več hodil po mislih. Izjemen čas, da simbolično pustite preteklo bolečino v preteklosti; kot spomin in ne napoved.

Število življenjske poti 5

Lažje boste občutili pretok energije, kot bi začutili svobodo na nek drugačen, nov, morda tudi nenavaden način. Prisluhnite klicu. Zelo verjetno je, da se vam obeta prava avantura.

Število življenjske poti 6

Posvetite se  sebi in delu na samozavesti. Pomaga lahko dobra knjiga, pogovor s terapevtom – najbolj pa pogovor s seboj. Kaj vas moti na vas? Takoj se prenehajte obsojati.

Število življenjske poti 7

Življenje je učenje in preko občutka preporoda vam ponuja ključno lekcijo. Ko se oklepamo preteklosti, zadušimo sedanjost. V katerih situacijah vi to počnete? Opazujte se.

Število življenjske poti 8

Brez sprejemanja ni uspeha, zato ne imejte občutka, da morate vedno biti vi gonilna sila. Za hip postojte in spustite delo iz rok. Obveznosti niso jarem. Bodite svobodni v tem, kar počnete.

Število življenjske poti 9

Pozitiven teden se vam obeta. Veliko možnosti za delo na sebi in okrepitev fizičnega telesa. Posvetite se svojim čustvom. Je možno, da si ne dovolite nečesa občutit? Odprite se.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM