Numeroskopska napoved do 13. decembra: Prihajajo prve spremembe!

Numeroskopska napoved do 13. decembra: Prihajajo prve spremembe! (foto: Profimedia) Profimedia
6. 12. 2020

Edina stalnica v življenju je sprememba. Pravzaprav bo to edina rdeča nit leta 2021, ki se pričenja občutiti že sedaj. Bodimo odprti nenavadnemu, neobičajnemu in nepričakovanemu – ravno v tem se skrivajo zakladi, ki jih sicer ne bi našli.

Prehod v novo leto prinaša dinamične spremembe, ki pa se morda sprva ne bodo zdele nič kaj posebnega. Prav možno je, da se nekaterih premikov, ali bolje rečeno, posledic prvih premikov, še ne bomo zavedali sedaj.

V tednu pred nami bi se lahko pred naše noge položile priložnosti, ki pa ne bodo nujno za seboj prinesle rezultatov ali učinka, ki smo si ga sprva zamislili. Torej, ne pričakujte preveč od tistih prvih žarkov sprememb.

Njihov namen leži drugje. Prinašajo vest o spremembah in možnostih, na katere sicer ne bi pomislili. Spodbujajo nas, da pričnemo drugače razmišljati. Pravzaprav so zgolj uvertura.

Zato se ta teden ne odločajte ničesar preveč permanentnega. Zdaj je čas, da spustite pričakovanja, dvignete standarde in predvsem opazujete tok, ki se počasi oblikuje v vašem življenju – kam vas nese?

VPRAŠANJA V POMOČ:

Katere želje boste poslali Dedku Mrazu?

Zakaj si ravno tega želite?

Menite, da je uresničljivo?

UGODEN ČAS ZA:

Spremembo videza

Preseganje meja

Drugačen način razmišljanja

Število življenjske poti 1

Opazujte nihanja, ki bi se lahko pojavila predvsem na čustvenem področju. Od vas se bo pričakovalo, da postavite mejo nekomu, komur si je ne želite.

Število življenjske poti 2

Razkrila bi se lahko neka resnica, ali skrivnost ali pa bi lahko preprosto prišli do spoznanja, da nekaj ni tako kot ste menili. Potrudite se iskati napredek.

Število življenjske poti 3

Bolj odločno ravnajte v situacijah,  katerih bi se sicer umaknili. Zdaj ni čas, da bi prepuščali drugim odločitve, ki se tičejo vas osebno. Ostanite močni.

Število življenjske poti 4

Nekaj bo potrebno prepustiti usodi, ali pa vsaj dovoliti času, da pokaže svojo moč. Ne bojte se. Nič, kar vam je namenjeno, ne boste izgubili ali zamudili.

Število življenjske poti 5

Obeta se razgiban teden, v katerem se ne ozirajte na preteklost. Nič ni zapisano v kamen, še najmanj vaša prihodnost. Bodite odločni in pogumni.

Število življenjske poti 6

Pogovor bi lahko pomagal pri drugačnem pogledu na zadevo iz daljne, ali vsaj oddaljene preteklosti. Bodite optimistični. Nekaj lepega vas čaka.

Število življenjske poti 7

Nekaj, na kar ste morda že malo pozabili, bi lahko dobilo smisel. Kar nekakšen 'klik' se bo zgodil in razumevanje bo tu. Nič ni potrebno storiti.

Število življenjske poti 8

Polagate temelje, ki se bodo še spreminjali. Kot bi polagali mrežo in jo nato vse bolj širili. Kam v svet bi si želeli, da bi vas poneslo? Zakaj?

Število življenjske poti 9

Morda zdaj ni najboljši čas za predelovanje preteklosti. Bodite pogumni in odstrite tančico prihodnosti. Nikjer ne piše, da se bodo izzivi ponavljali.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM