Numeroskopska napoved do 20. decembra: Naj spregovori srce!

Numeroskopska napoved do 20. decembra: Naj spregovori srce! (foto: profimedia) profimedia
13. 12. 2020

Ne vrzite pušle v koruzo tik pred zdajci. Mnogokrat je ravno preden nam uspe, najtežje.

V roku dveh tednov se energija (znova) spreminja, zato se sedaj urimo v potrpežljivosti in osredotočenosti na zadane cilje. Obenem pa ta tedne prinaša (spet) izzive postavljanja meje. Jo znate?

Stopamo v močno leto sprememb, zato nas dogodki okoli nas vedno znova opominjajo, da lahko sebe kot osebo razvijamo in svet okoli sebe polepšamo ter poboljšamo.

Ta teden je namenjen učinkovitosti. Opazujmo ali se znamo prilagoditi spremembam in kako. Pravzaprav se vprašajmo ali se na spremembe odzivamo, ali jih sami sprožamo. Zelo jasno bo postalo ali smo opazovalci in sledilci trenda ali smo pravzaprav samostojni v svojih izbirah. Ne čakajte na pobudo. Kako ste lahko bolj učinkoviti? Kateri pristopi ne delujejo?

Ta teden spremenite besede, ki jih uporabljate in opisujte svoje želje, cilje in pripombe bolj natančno in z manj čustvenega naboja (ne zbujajte občutka krivde)

Bodite sprememba!

 

VPRAŠANJA V POMOČ:

Kdaj sebi rečete 'ne'?

Kdaj drugim rečete 'ne'?
Kdaj svojim dragim rečete 'ne'?

Kdaj ne rečete 'ne', čeprav si tega želite?

UGODEN ČAS ZA:

Pogovor z bližnjimi

Čas za sebe

Razvajanje sebe

Število življenjske poti 1

Vsega vam ne bo doseči v enem dnevu, niti to ni namen. Življenje vas uči doživljanja trenutka. Kako lahko 'podaljšate' lepo in sprejmete manj prijetno brez živciranja?

Število življenjske poti 2

Lažje boste izrazili svoje mnenje sogovornikom, ki so agresivni v komunikaciji. Jasno zadajte namen svojemu sporočilu, uporabljajte kratke in močne stavke ter: spregovorite!

Število življenjske poti 3

Komunikacija se bo spremenila, vaše želje bodo morda ubrale povsem novo smer. Vse ste vi. Nihče drug se ni naselil v vas – morda ste si pa končno drznili priznati svoja čustva?

Število življenjske poti 4

Popestrite svoj vsakdan: oblecite se v bolj žive barve, pojte in pomigajte z boki, ko kuhate ali delate, bodite več časa v naravi in v družbi veselih ljudi. Čas je za ustvarjanje!

Število življenjske poti 5

Se vam v določeni situaciji zdi, da se življenje vrti v krogih? Sporoča vam, da ste to prerasli. Le vi ste tisti, ki lahko ta krog preseka. Nihče ne more živeti vas namesto vas.

Število življenjske poti 6

Obeta se vam bolj avanturističen teden, v katerem boste bolj drzni. Naj vas strah ne zavira, a vseeno bodite previdni. Imejte rezervni plan na zalogi preden se lotite novega.

Število življenjske poti 7

Niste ljubitelj oseb, ki rade zganjajo dramo, a ravno drama se vam lahko zdaj zgodi. Prepoznajte rdečo nit  in osvobodili se boste pritiska okolice. Ne odreagirajte z jezo.

Število življenjske poti 8

Izjemen čas za učenje vsega eksotičnega in za povezovanje z osebami iz tujine. Vsaka drugačnost bo bolj zanima, zato predrugačite tudi sebe. Kdo bi bili, če bi se rodili drugje?

Število življenjske poti 9

Podjetneje se lotite projektov, idej in obljub na katere ste že pozabili. Lažje jih boste dokončali in občutek bo izvrsten! Odločnost in dejanja se bodo hitro obrestovala.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM