Numeroskopska napoved za prihodnje dni: Zdelo se bo, da nič ne storimo prav

Numeroskopska napoved za prihodnje dni: Zdelo se bo, da nič ne storimo prav (foto: Unsplash/ Patrick Schneider) Unsplash/ Patrick Schneider
21. 11. 2020

Rodili smo se, da bi živeli. Tu smo, da bi se učili, rasli, razvijali in dozoreli. Hm, po čigavih merilih pa vemo ali smo ali nismo zreli, ko pa je to lahko tako zelo nasprotujoče si?

Po eni strani je prav, da smo strpni, razumevajoči, po drugi seveda, da se postavimo za sebe. Ta teden se bo lahko na trenutke zdelo, da ničesar ne storimo prav in, da bi morali ravnati ravno obratno kot smo. Lekcija? Poskusite znova, če niste zadovoljni s prvim poskusom.

Možna so nihanja, predvsem s strani okolice (kot že celotno leto). Lahko bi opazili nenadne spremembe pri osebah, ki so vam blizu. Potrebovale bodo več svobode, ali obratno, si želele več bližine. No, nasprotji se bosta lahko na nekaj minut skorajda menjavali, zato bo težko v danem trenutku uganiti kateri ekstrem je na vrsti.

Seveda je zelo verjetno, da boste tudi sami nihali. Občutek, ki nas bo spremljal vsaj en del poti tega tedna je tisti zoprn občutek, da ni dovolj dobro, pa ni važno kaj ste storili. Učimo se potrpežljivosti, tudi do sebe. Obenem pa je ta občutek lahko sijajna motivacija za rast in razvoj. Če ni dovolj dobro, se boste pa naučili drugače. In zato je potrebno nihanje iz leve v desno, iz hrepenenja po svobodi v željo po pripadnosti itd, da bi prepoznali česa si želite VI v vsaki situaciji in v vsakem odnosu.

Saj veste, z nekaterimi osebami greste radi na kavico in klepet sem ter tja, nikakor pa jih ne bi imeli v svojem življenju vsak dan, kajne? Namig: nasprotja si bodo do novega leta še zaostrovala.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Ste osebnostno zrasli v zadnjih letih in kako?
  • Imate drugačne osebe okoli sebe sedaj?
  • Kakšno kvaliteto ljudi si želite ob sebi?
  • Kakšna kvaliteta človeka pa ste vi?

UGODEN ČAS ZA:

  • Učenje in zbiranje podatkov
  • Pogovor s terapevtom
  • Večjo odločn

Število življenjske poti 1

Vaš čas je sedaj! Odločno po poti, na katero vas že nekaj časa vleče. Poslušate sebe in odvrzite vse, kar niste vi. Opazili boste, da lažje organizirate svoje delo in obveznosti.

Število življenjske poti 2

Ne bojte se zaključevanja, v kakršnikoli obliki. Po strogi dieti lahko znova jeste torto. Tako naravnajte svojo miselnost. Kaj vse dobrega vas čaka PO grenki izkušnji?

Število življenjske poti 3

In, čas je za vaš prvi korak v novo in nepoznano! Kako razburljivo! Možno je, da vas uspeh časa v tujini in v načinu delovanja, ki je nam morda nekoliko tuj in neobičajen.

Število življenjske poti 4

Naj vas ne bo sram prositi in sprejeti pomoči, četudi se vam (trmasto) zdi, da boste sami vsemu kos. Saj ste, ne dvomim. Ni vam treba samim, samo zato ker zmorete.

Število življenjske poti 5

Igrivo v nov teden! Obeta se vam pozitivna energija, ki jo usmerite v ustvarjanje, igro in sprostitev. Prejšnji teden je bil nekoliko težek, kajne? Zdaj je čas, da spet zadihate.

Število življenjske poti 6

Ko se umirimo, kako drugače dojemamo nekaj, kar se nam je v danem trenutku lahko zdelo kot tragično ali pa obratno, fenomenalno. Umirite se. Opazujte. Zaznajte sebe. Varni ste.

Število življenjske poti 7

Razmislite česa si že nekaj časa želite in se potrudite to želo uresničiti, ali pa vsaj približek. Obveznosti bodo počakale, nič skrbet. Tudi posoda se ne opere sama.

Število življenjske poti 8

Čustva se bodo močneje oglašala, želja po bližini tudi. Če načrtujete karkoli romantičnega, je ta teden kot nalašč za to. Namenite več časa tudi sebi in razvajanju.

Število življenjske poti 9

Morda se boste nekoliko nenavadno, a ne slabo. Energija, ki nas obdaja bi lahko prinesla nekaj več dvoma v vaše odločitve in življenjske izbire. Bo minilo, ne skrbite.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM