Nuša Lesar: Kot mati bo dominantna

V partnerstvu je prijetna, prijazna in spravljiva, zato je navadno srečna. Zna ustvariti prijetno ozračje, zato se ljudje v njeni bližini počutijo prijetno. Potrebuje prijetnega, šarmantnega, družabnega in ljubečega partnerja. (foto: Pop Tv) Pop Tv
Vir: Lea
26. 12. 2015

S tremi planeti v Strelcu je televizijska voditeljica na Kanalu A Nuša Lesar pozitivna in energična.

Njeno Sonce je v Kozorogu v 9. hiši. Vse stvari jemlje zelo resno, redko se prepušča sentimentalnim občutkom in sploh je precej zadržana in hladna. Veliko ji pomenijo zunanji videz, status in moč in največkrat vse svoje življenje, vedenje in videz podredi izpolnitvi ambicij na tem področju. Izziva življenje in ga sili, da izrazi vse svoje vire, da bi zmagala. Zaradi takta in preudarnosti bo priljubljena in v življenju bo imela naklonjenost pomembnih ljudi. Njen um je egocentričen, racionalen in ima naravno težnjo po perfekcionizmu. Zmožna je trdo delati, ovire bo premagala s frustracijo in s potrpežljivostjo. Najboljša je na položaju v vladnih, občinskih, političnih ali velikih poslovnih organizacijah, kjer je hierarhija zelo natančno opredeljena. Ključna beseda za njeno poklicno usmerjenost je odgovornost. Dostojanstvena je in lepo vzgojena, tradicionalne vrednote, pridobljene v zgodnji mladosti, pa močno vplivajo na njene življenjske in družabne navade. In prav ti globoko ukoreninjeni miselni vzorci so vzrok, da je pogosto preveč pristranska, v svojih dejanjih pa zaslepljena s prepričanjem, da ima vedno popolnoma prav, tako je z njo včasih težko shajati in sprejemati kompromise. Nobene stvari ne prepušča naključju in vedno zaupa le sebi. Z vztrajnim delom in veliko truda vedno doseže uspeh.

Natančna in realna

Mars je bil ob njenem rojstvu v Ribah v 12. hiši. Pri delu in denarju je zelo natančna in previdna. V družbi je premalo cenjena. Ko se ozre okoli sebe, vidi le tiste ljudi, ki imajo več kot ona. Obenem pa ne vidi, da je njen neuspeh le posledica pomanjkanja samozaupanja. Zelo nerada tvega, zato se kljub visoki kvalifikaciji in profesionalnosti ne premakne z mesta, kjer se počuti varno in vsaj delno uresničeno. Raje stoji na mestu in se zadovolji s tistim, kar je že dosegla. Če se odloči napredovati, je pri tem zelo uspešna. Za napredek potrebuje stalno spodbudo. Ima veliko možnosti za srečno ljubezensko in poslovno življenje, vendar je pot do tega dolga in težka. Izraža se bučno in glasno, sploh ko je jezna. Veliko bolje kot sama se bo znašla v ekipnem delu, kjer bo občudovana zaradi odličnih idej. Podarjena ji je nežnost, vendar le z osebo, ki ji je resnično predana. Hitre avanture in bežna poznanstva je ne zanimajo preveč.

Optimist, ki se vedno znajde

Luna je v Tehtnici v 6. hiši. V določenih primerih je nagnjena k pretiravanju, zato mora paziti, da ne porabi preveč energije za stvari, ki niso življenjskega pomena. Je velik optimist, vedno pripravljena na lov za neko novo, svetlo zvezdo. Odločena je, da bo v življenju uspešna. Kadar doživi poraz, se je sposobna zelo hitro pobrati. Ne obremenjuje se z običajnimi odgovornostmi. S sabo nosi nevarnost in je za nasprotni spol izredno privlačna. Večkrat se ji lahko zgodi, da se vanjo zaljubi napačen moški, ki bo po vsej sili vztrajal, da je pravi zanjo. V takšnih primerih se mora naučiti reči ne, v nasprotnem primeru si lahko nakoplje težave. Večkrat se lahko pojavi pomanjkanje energije in vitalnosti. Potrebuje veliko svobode, da lahko pozitivno izrazi svoj izvirni potencial. V utesnjenih okoliščinah postane nepredvidljiva in zelo neprijetna, saj ne prenese ničesar, kar bi jo omejevalo. Nagnjena je k stresu, zato je dobro, da se nauči tudi tehnik sproščanja. Zanima jo vse napredno in kar je 'pred časom'. Ima bujno domišljijo in je sposobna izjemnih dosežkov na področju umetnosti in druge ustvarjalnosti. Morala bi poslušati svojo izjemno intuicijo in ne bi smela preverjati, ali je nekaj prav, ker tako čuti. Zanima jo vse skrito in skrivnostno, še prav posebno vsi tisti skrivnostni deli, ki jih skriva pred drugimi in celo pred seboj.

Ustvarjalna in umetniška

Jupiter je v Ribah, in sicer v 12. hiši. Umetniška in ustvarjalna duša s to napako, da je nagnjena k egocentričnosti. Nadarjena je za igranje in dramo, rada ima prireditve, blišč, drage stvari. Zaradi prirojene diplomacije in velikodušnosti jo imajo v družbi radi. Sovraži podrejene položaje, rada dominira in uživa, če jo vprašajo za nasvet. Tudi sama kar rada posluša nasvete, a na koncu vedno naredi po svoje. Je dobra organizatorka, vendar jo lahko iztirijo banalne in nepomembne malenkosti. Zdravstveno je nagnjena k težavam s pritiskom, s črevesjem, krvnim obtokom in aritmijo. Kot mati bo dominantna, njeni otroci ne smejo biti manj kot idealni. Če se v življenju nauči premagati prirojen ponos, zaradi katerega v bistvu najbolj trpi sama, se lahko razvije v usklajeno in uspešno osebnost. Njeno razpoloženje rado niha, vendar je vedno pripravljena na sporazumevanje in sodelovanje z drugimi. Potrebuje partnerja, ki mu lahko zaupa in se mu v težkih trenutkih tudi odkrito potoži.

Značke: Nuša Lesar

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri