Osebe, rojene na te datume: Prihajajo spremembe, ki bodo zaznamovale njihova življenja naslednjih 12 let

16. 5. 2024
Deli
Osebe, rojene na te datume: Prihajajo spremembe, ki bodo zaznamovale njihova življenja naslednjih 12 let (foto: Profimedia)
Profimedia

Po 12 letih se Jupiter preseli v dvojčka, kar s seboj prinaša ogromne spremembe, za katere bodo še posebej dovzetni ljudje, rojeni v teh obdobjih.

Jupiter, planet blaginje, bogastva, veselja, sreče in radodarnosti, 26. maja po obdobju 12 let vstopi v novo znamenje zodiaka - dvojčka in bo tam ostal nekaj več kot leto dni, tj. do 9. junija 2025.

To obdobje bo deloma izjemno uspešno, predvsem v naslednjem mesecu, nato pa se bo izkazalo, da le ne bo tako pozitivno, kot se je zdelo na prvi pogled.

Jupiter v dvojčkih namreč prinaša nekoliko zmeden horoskop, v enem obdobju vam bo prinesel velike priložnosti, možnost, da premaknete meje na nekem področju svojega življenja, dosežete tisto, za kar si že dolgo prizadevate ali dosežete novo raven v nečem, v drugem obdobju pa prinaša intenzivno napetost, boj za nov življenjski standard in boj za izkoriščanje priložnosti, ki so ti dane.

Jupiter bo tako nevihten, ker bo večino svojega bivanja v Dvojčkih v kvadratu s Saturnom, kar bo od avgusta 2024 prineslo resne ovire pri uresničevanju nekaterih načrtov ter veliko porabo energije in življenjske moči.

Možno je, da se boste morali boriti in 'forsirati' za kakšno novost in izboljšavo, ki se vam je porodila v ugodnem obdobju Jupitrovega delovanja, torej v času od januarja do konca julija.

Največji vpliv ima na ljudi, rojene v teh obdobjih in teh letih

Prejšnjič je bil Jupiter v Dvojčkih v obdobju od 22.7.1988. do 30.7.1989, nato od konca junija 2000 do 12.7.2001 in končno od 12.6.2012. do 25.6.2013. leta.

Na ta obdobja je pomembno biti pozoren, saj lahko vsi tisti, ki ste rojeni v teh obdobjih, pa tudi tisti, ki boste leta 2024 dopolnili 12, 24, 36, 48, 60, 72 in 84 let, najbolj občutite spremembe v življenju in vpliv tega tranzita.

Vsi vstopamo v zelo specifično obdobje, ki jim daje priložnost za zastavljanje novih ciljev na kariernem in poklicnem področju ter vzpenjanje po družbeni lestvici. Če vaša kariera ni prednostna naloga, lahko ponovno razmislite o svojih željah, spremenite gradacijo življenjskih vrednot ali ključnih pogledov na svet.  Vaša življenjska filozofija bo v naslednjih 12 letih doživela spremembe, ki vas bodo doletele – zato je to obdobje tako pomembno. 

Preberite še:

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik