Partnerski odnos Dejana Kontreca in Nine Osenar glede na horoskop

11. 11. 2018
Deli
Partnerski odnos Dejana Kontreca in Nine Osenar glede na horoskop (foto: Arhiv AdriaMedia)
Arhiv AdriaMedia

Nina, ki je rojena v znamenju bika in Dejan, ki je rojen v znamenju vodnarja ljubezen zaznavata iz različnih perspektiv, vendar je njuna spolna privlačnost zelo intenzivna tudi s pomočjo fascinantne razlike.

Dejan je ljubitelj odkrivanja novih ljudi, poti in različnih kultur, nosilec svežih idej. Nasprotno je Nina zagovornik varnega, že znanega ozemlja. Močna zunanja vez skupnih interesov zagotovo pripomore k njuni poti na dolgi rok.

Dejanov Mars v znamenju rib je v sekstilu z Nininim Marsom v biku, kar nakazuje, da lahko ohranita svojo edinstveno neodvisnost, medtem ko se medsebojno dobro povezujeta. Odnos ima močno usmerjenost, ker predstavlja občutek napredka in dosežkov. Izpolnjevanje želja je njuna spodbuda za delovanje, zaradi česar lahko drug drugemu pomagata rasti. Z zaporedjem novih začetkov lahko ta odnos tudi v kasnejšem obdobju ohranja mladostno svežino, ki spodbuja oba.

Dejanovo Sonce v znamenju vodnarja je v trikotniku z Nininim Marsom v biku, kar nakazuje, da je Dejanov ego okrepljen z Nininim duhom sodelovanja. Ponos, dosežek in sposobnost obvladovanja težkih situacij dajejo njunemu razmerju srečo in občutek zadovoljstva.

Njegova Venera v znamenju vodnarja tvori trikotnik z Nininim Marsom, kar predstavlja enega izmed najbolj zanimivih vplivov. Dejan čuti podzavestno povezavo z njeno energijo, medtem ko se Nina podzavestno identificira z njegovo podobo. Nina je bolj energična in prinaša včasih nekaj napetosti, ki lahko otežijo vzpostaviti in vzdrževati trajen in dolgotrajen odnos.

Dejanovo Sonce je v kvadratu z njenim Saturnom v tehtnici, kar nakazuje na težaven karmičen odnos. Dejan skuša premagati svoje omejitve iz preteklosti. Podzavestno se je znašel v situaciji raziskovanja samega sebe in Nina je njegov steber, ki mu omogoča rast in razvoj. Dejan njej daje upanje in optimizem, vendar se mora spoprijeti tudi z njeno močno zemeljsko resničnostjo. Obstaja veliko skritih izzivov, saj se oba zavedata potrebe po doseganju višjih ciljev. Skozi boj poskušata okrepiti in podpirati dostojanstvo drug drugega.

Njegova Venera je v kvadratu z njenim Plutonom v tehtnici, kar nakazuje, da Ninina mehka, ljubeča narava lahko naleti na podzavestne močne impulze Dejana. Ta vpliv povečuje spolno privlačnost, vendar je za Dejana običajno povezan s preveč konfliktov, zato se v razmerju, če njegove potrebe niso zadovoljene, ne počuti dobro.

Dejanov Pluton v devici tvori trikotnik z njenim Marsom v biku, kar nakazuje, da sta spolno zelo aktivna, ter aktivno vključena v proces delovanja drug drugega. Zaradi njene moči in globokih občutkov je razmerje lahko zelo dinamično. Nina v bistvu pomaga Dejanu, da izpolni svoje potrebe.

Njegov Uran v tehtnici je v kvadratu z njeno Venero v raku, kar kaže na močno magnetno privlačnost, ki ustvarja močan temelj odnosa. Njeni instinkti so podrejeni njegovemu občutku individualnosti in neodvisnosti.

Dejanova Venera v vodnarju tvori kvadrat z Nininim Saturnom v tehtnici. Karmičen vpliv izkušenj prinaša rast obeh. Nina želi, da Dejan sprejme več odgovornosti, ne osredotoča svojih občutkov samo na iskanje lepote in estetike, vendar skuša biti tudi odgovorna. Posledično oba doživljata karmične lekcije. Draženje, frustracija, blokada občutkov, občutek odvisnosti so lahko prevladujoči dejavniki v odnosu, ki pa jih lahko z ljubeznijo in medsebojnim spoštovanjem premagata.

Njegov Jupiter v škorpijonu je v konjunkciji z njenim Saturnom. Dejan lahko vidi njeno previdnost in disciplino kot omejujoč ali neznosen faktor, medtem ko Nina včasih zaznava občutke Dejana kot šibkosti ali fantazije. Vendar pa je njuno razmerje lahko tudi plodno, ker lahko skupaj dosežeta vizijo in cilje. Morata poiskati in vzdrževati ravnovesje med njunimi nasprotnimi načeli.

Njegov Uran v tehtnici je v sekstilu z Nininim Jupitrom v strelcu, kar poudarja njun zdrav občutek svobode in enakosti. Njuno razmerje je usmerjeno v prihodnost. To je harmonična povezava njunega višjega jaza.

Pripravil: Horoskop.si

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu