Partnerski odnos Matjaža Nemca in Iryne Osypenko Nemec glede na njun horoskop

17. 2. 2018
Deli
Iryna Osypenko Nemec (foto: Sašo Radej)
Sašo Radej

Iryna in Matjaž sta rojena v ognjenem znamenju, kar nakazuje, da je njuno razmerje pestro, impulzivno in energično. Čudovito izgledata in sta zelo samozavestna. Zagotovo jima nikoli ni dolgčas in oba znata kdaj pa kdaj poskrbeti za dramo v odnosu, vendar jo znata potem tudi rešiti na pravi način.

Njegov Mars v levu tvori konjunkcijo z njenim Soncem v levu, kar nakazuje, da on poudarja njeno moč, ponos in ovire, ki jih sama morda ne bi premagala. Med njima je močna spolna privlačnost, ves čas sta skupaj aktivna, med njima je večkrat prisoten ogenj v strehi, ki pa se hitro tudi pogasi.

Njegovo Sonce v ovnu tvori kvadrat z njenim Marsom v raku. Ta povezava povzroča močne razlike med njima, ki jih je težko premagati. On ni prepričan o svoji moči, medtem ko ona išče nežno energijo. Prisotnost močne spolne energije v razmerju je rešitev za odlično ujemanje, vendar težko popolnoma uravnotežita to energijo.

Njegovo Sonce v ovnu tvori trikotnik z njenim Merkurjem v levu, kar omogoča, da duh sodelovanja in harmonije obema partnerjema omogoči, da doživita občutek optimizma. Lahko doživita materialno in duhovno bogastvo in srečo, saj oba prinašata dodatne priložnosti za drugega.

Njegov Pluton v tehtnici tvori kvadrat z njenim Marsom v znamenju raka. Ta vpliv je zelo nestabilen, ker se ona lahko izgubi v njegovih podzavestnih motivih, ko se on bori za oblast. Matjaž je lahko trmast, če ima občutek, da njegove skrite potrebe niso izpolnjene. Intenzivna seksualnost se lahko uporabi za reševanje nezdružljivosti. Redko se približa njeni zavesti, ne glede na to, koliko se spreminjata ali rasteta.

Njegov Neptun v znamenju strelca tvori kvadrat z njeno Venero v znamenju device. Ta vidik dodaja negativne občutke v razmerje. Ona teži k idealiziranju. Poskuša mu dati dober vtis in včasih skriva svojo resnično osebnost. Dvomi ji preprečujejo, da bi mu popolnoma zaupala.

Njegov Merkur v kozorogu tvori trikotnik z njeno Venero v devici. Ta vpliv prinaša dober občutek sodelovanja v odnosu. Ona ga poskuša razumeti, in ker jo on resnično ljubi, sledi zaupanje in dobro sodelovanje tako doma kot na finančnem področju. Oba cenita in razumeta umetnost ter delita skupne vrednote. To je pozitiven vpliv, ki pomaga oblikovati stabilen odnos.

Njegov Mars v znamenju vodnarja tvori trikotnik z Jupitrom v tehtnici. Ta vpliv ustvarja skupno zanimanje za šport, prosti čas in potovanja. Njuno razmerje ima intenzivno kakovost, vendar je lahko usmerjeno v številne kaotične situacije, ki pa jih znata na svoj način premostiti. Ona mu omogoča, da razvije golobjo zavest ter da se znajde s svojim egom. On pa vzpodbuja njene mentalne procese, ki ustvarjajo več idej, kar ustvarja pomemben napredek v odnosu. V njunem razmerju je veliko dejavnosti in gibanja, saj si medsebojno pomagata razširiti se in braniti svoj občutek individualnosti.

Matjažev Mars v vodnarju tvori trikotnik z njenim Saturnom v tehtnici zato vedno pričakuje njeno usmeritev, saj je ona njegovo sidro. Skupaj sta lahko močna tudi na poslovnem področju.