Partnerski odnos Mihe Rodmana in Saše Pavlin Stošić glede na njun horoskopski znak

Miha Rodman in Saša Pavlin Stošič (foto: SF) SF
2. 3. 2018

Odnos med dvojčkom in tehtnico je ena najboljših kombinacij, zato se Saša in Miha že v osnovi odlično dopolnjujeta.

Njena prispodoba privlačnosti, elegance in ravnotežja njega popolnoma očara, on pa je družaben, duhovit, komunikativen in ljubi različnost. Saša in Miha imata zelo razvito domišljijo, na vsakem koraku pa ju spremlja optimizem.

Njegovo Sonce v znamenju dvojčkov tvori trikotnik z njenim Soncem v znamenju tehtnice, zato tempo sodelovanja in harmonije omogoča obema, da doživita občutek izpopolnjenosti in optimizma. Lahko doživita tudi materialno in duhovno bogastvo in neskončno srečo, saj jima način življenja prinaša dodatne priložnosti za napredek. Dopolnjujeta drug drugega in se vzpodbujata, kar je trden temelj za njuno razmerje.

Njegovo Sonce tvori konjunkcijo z njenim Jupitrom v znamenju dvojčkov. Rezultat tega vpliva je lahko razpršenost energije, ki krepi in širi izkušnje obeh. Miha je osredotočen na pripadnost, medtem ko Saša večkrat želi svobodo. Če ji on te svobode ne nudi, je lahko razočaran, saj ima drugačna pričakovanja. Vodi ga občutek, da mora trdno ohranjati določene elemente v razmerju, kar njo večkrat razjezi. Saša ima občutek, da je včasih ne razume in njena želja je vlagati energijo v svoje izobraževanje, kar je odskočna deska za napredek tudi zanj.

Njegova Venera v znamenju raka tvori trikotnik z njenim Plutonom v škorpijonu, kar nakazuje, da njegova toplina dopolnjuje njeno notranjo moč. Vedno vidi svetlobo, tudi takrat, ko ima ona občutek, da je na dnu in ji pokaže pravo pot. Vzpodbuja jo, da spremeni svojo osebnost na višji novo in da se iz notranjih strahov vzpenja po stopnicah samozavestno. Majhne spremembe med njima povzročajo intenzivno rast. Ko sta drug ob drugem, se zavedata moči svoje ljubezni.

Njegov Merkur v dvojčkih tvori trikotnik z njenim Merkurjem v tehtnici, kar nakazuje, da je njegova zavest močno povezana z njenimi mislimi, zato velikokrat čutita podobno. Med seboj se dopolnjujeta, hodita drug proti drugemu in si izmenjujeta svoje ideje. To je odličen vpliv, ki vodi v medsebojno razumevanje.

Njena Venera v znamenju leva tvori trikotnik z njegovim Uranom v znamenju strelca. Saša je zaradi te povezave navdušena nad njegovo izvirnostjo, iznajdljivostjo in drugimi edinstvenimi lastnostmi. Čuti ga kot nekoga nekoga, ki ji lahko pomaga pri reševanju vzorcev preteklosti, ki jo obremenjujejo. Imata tudi nekaj skupnih interesov, kot je umetnost, film in igra, vendar odnos ni najbolj stabilen, če sta preveč poslovno povezana, ker lahko njegov svobodni um pri Saši povzroči občutek negotovosti. Sašo lahko spremlja občutek odtujenosti, s katerim po drugi strani ohranja svojo edinstveno in neodvisno osebnost.

Njegov Merkur tvori opozicijo z njenim Saturnom v strelcu, kar povzroča pri Saši zmedo, če ne more prepoznati svoje tendence, da na nek način prevladuje v odnosu. Pojavi se lahko tudi občutek, da Miha nanjo nalaga preveč bremena odgovornosti. Spori in konflikti med njima so možni, ko se Miha upira odgovornosti, takrat Saša postane nervozna in se težko nadzira.

Njegov Saturn tvori trikotnik z njenim Marsom v znamenju ovna, zato Saša zelo dobro razume, da lahko mladost in starost ustvarjata široko paleto razumevanja, iz katerih modrosti je mogoče razviti trden odnos. Ona želi ves čas osebnostno napredovati ter izražati svojo impulzivno naravo. Obenem mora usmerjati njega, da postane bolj odgovoren in samostojen, kar jo včasih utrudi. Dejansko ona vpliva tudi na izražanje njegovega ega. V karmičnem smislu, Saša deluje v skladu s podobo njenega očeta, Miha pa se morda ne zaveda svoje ženskosti, ampak izkorišča potencial svojega ega.