Partnerski odnos Polone Juh in Saše Tabakovića glede na njun horoskop

4. 7. 2018

Saševa usmerjenost do Polone je neizrazita zmes ambicioznosti in privlačnosti, on vidi v njej izziv, osvežitev in odgovore na svoja vprašanja. Čeprav sta značajsko zelo različna in tako vidita stvari iz različnih zornih kotov, lahko skupaj odlično funkcionirata.

Polona je nemirnega duha, hrepeni po novih dogodivščinah in je vedno na poti, kar je lahko za Sašo, ki je pristaš varnosti in discipline, moteče. Njuna zveza zahteva veliko strpnosti, vendar se znata odlično prilagajati in se razumeti.

Njeno Sonce v znamenju dvojčkov tvori trikotnik z njegovim Saturnom v tehtnici, kar ustvarja trezen in razumen odnos. Polona, ki zna uporabljati zaščito in občutek modrosti, pomaga Saši uresničiti njegove potenciale. Cilji, ideali in sposobnosti razumeti drug drugega, so zanju ključnega pomena. Polona je osredotočena na Saševo notranjost, saj ga razume in mu podzavestno pripisuje previdnost in modrost.

Njen Jupiter v strelcu tvori sekstil z njegovim Jupitrom v tehtnici, kar nakazuje, da so njuni filozofski in etični pogledi v harmoniji. Znata se podpirati in se strinjata z večino stvari. Med seboj se spodbujajta, ter s tem izboljšujeta sebe in svoje življenje. Njun skladen odnos bi moral premagati vse težave, tudi tiste večje.

Njen Saturn v znamenju bika je v trikotniku z njegovim Jupitrom v tehtnici, kar prinaša prikupen pristop obeh partnerjev. Sašev Jupiter zagotavlja vizijo in Polonin Saturn ustvarja strukturo, ki lahko zgradi odnos, ki bo koristil tako njima, kot družbi kot celoti. Na osebni ravni Saševa prijaznost in optimizem preprečujeta Poloni, da postane depresivna ali nezadovoljna, medtem ko Polona poskrbi, da Saševe ideje temeljijo na zdravem razumu.

Njen Jupiter v strelcu tvori konjunkcijo z njegovim Uranom v škorpijonu, kar nakazuje na prijateljsko in intelektualno stran odnosa, namesto fizične strani. Dolgotrajno razmerje jima prinaša usklajenost in povezanost, s katero se lahko skupaj borita z ovirami in vedno razumeta svoja in tuja stališča.

Njen Neptun v znamenju strelca tvori sekstil z njegovim Jupitrom v tehtnici, kar pomeni, da sta duhovno združljiva. Znata biti prijazna in strpna drug do drugega in se zelo spoštujeta. V njuni prisotnosti prijatelji in sodelavci čutijo srečo in uživajo v harmoničnih vibracijah in lahko se zgodi, da v težkih trenutkih iščejo njuno pomoč in sočutje. Razumevanje je bistveni del njune združljivosti.

Njen Pluton v znamenju device je v konjunkciji z njegovim Jupitrom, kar nakazuje, da Saševa prepričanja in mnenja proučuje, izpodbija in jih celo preoblikuje Polona. Polona ima večkrat občutek, da je Saša v svoji življenjski filozofiji nepraktičen, dokler on ne dokaže, da temu ni tako. Po drugi strani pa lahko Saša pošilja žarke upanja, ko se Polona znajde v kakšni kočljivi situaciji. Saša lahko duhovno in strokovno uporablja Polonin globok vpogled in močno intuicijo.

Njen Saturn v znamenju bika je v opoziciji z njegovim Uranom v škorpijonu. Polona se drži svojih ciljev in prioritet, medtem ko jo Saša namerno ali nezavedno poskuša rešiti otopelosti in popeljati v sproščenost. Če se Polona noče spremeniti, jo Saša spreminja diplomatsko, medtem ko sam ostaja na divji, provokativni in nezanesljivi poti.

Njen Uran v tehtnici tvori konjunkcijo z njegovim Saturnom v tehtnici, kar nakazuje, da je Polona bolj aktivna in Saši večkrat pomaga, da se vzpne iz svoje lupine in odstrani svoje ovire. To naredi intuitivno ali s taktiko direktnega pristopa, zato Polona včasih deluje malce gospodovalno. Če najdeta zlato sredino, se preprosto ne moreta upreti drug drugemu.

Pripravil: Horoskop.si

Priporočamo