Partnerski odnos princa Harryja in Meghan glede na njun horoskop

Partnerski odnos princa Harryja in Meghan glede na njun horoskop (foto: Profimedia) Profimedia
2. 6. 2018

Levinja Meghan je dostojanstvena pojava kralja živali, oznaka najvišje oblasti, ki odlično sovpada s Harryjem. Ta energija ji daje moč, energijo in samozavest. Uspevata s svojo iskrenostjo, izogibata se prepirom, odprta sta za nove razsežnosti. Najbolj pomembno je njuno spoštovanje medsebojnih razlik.

Harryjeva Venera v znamenju tehtnice tvori kvadrat z njenim Marsom v raku kar nakazuje, da med sabo delujeta usklajeno. S tem aspektom se razkrijejo njune podzavestne potrebe. Harry, ki se poskuša identificirati z njeno energijsko naravo, se mora soočiti z lastno pasivnostjo. Ker ga privlači njena mehkoba, težko razume, da je ona zelo prodorna in včasih preveč temperamentna. Čeprav ta vpliv ustvarja močno spolno privlačnost, se morata oba truditi za umirjen odnos.

Njegov Mars v strelcu tvori trikotnik z njenim Soncem v znamenju leva je odličen aspekt, ki nakazuje srečen zakon in poroko. Harry ves čas izraža željo po združitvi. Meghan ga navdihuje in spodbuja, in mu daje upanje in vero s svojim izražanjem. Za to razmerje je značilna intenzivna spolna privlačnost. Uresničevanje njunih ciljev je lahko enostavno.

Harryjev Mars tvori kvadrat z njeno Venero v znamenju device. Ta vpliv označuje strastno in intenzivno razmerje, ker je med njima prisoten močan spolni magnetizem. Ker oba komunicirata sproščeno, komunikacijo na višji ravni poiščeta običajno drugje. Oba znata izkoristiti priložnost, da zadovoljita svojo spolno strast, vendar ju globoke vrednote ne zanimajo preveč.

Njegova Venera v tehtnici je v konjunkciji z njenim Plutonom v tehtnici, kar nakazuje da se Meghan pogosto identificira s Harryjem in se zna preobraziti v svojo novo vlogo. Razlogi za njene nestabilne reakcije in intenzivna čustva so pogosto skriti. Vendar pa se sčasoma intenzivnost poglablja in prihajajo občutki, ki povzročajo mistično vez med njima. To razmerje je povezano s preobrazbo in novo vlogo posameznika.

Njegovo Sonce v devici tvori sekstil z njenim Uranom v znamenju škorpijona, kar nakazuje, da je Meghan v življenje Harryja prinesla nove razsežnosti, navdušen je tudi nad njenimi večplastnimi izkušnjami, ki mu jih je razkrila in zaupala. Ta vpliv zagotavlja vznemirjenje, ki ga Harry močno potrebuje v svojem življenju, zato lahko postane vir navdiha za njo. Ta odnos je lahko zanimiv in napreden, saj se lahko oba partnerja spreminjata in rasteta eden zraven drugega.

Njegov Uran v znamenju strelca tvori trikotnik z njenim Soncem v levu, kar nakazuje, da je Meghan večkrat lahko užaljena zaradi neprestanega prilagajanja. Že na začetku je zanjo predstavljal nedosegljiv ideal. Ta vidik zahteva njeno moč in samozavest, da je razmerje močno in trajno. V kolikor bi izgubila svojo moč, lahko Harry v odnosu hitro nadvlada, kar pa ne prinaša več medsebojne skladnosti.

Njegov Uran tvori kvadrat z njeno Venero v znamenju device. Močna ter strastna privlačnost ustvarja med njima odličen odnos. Njeni instinkti, ki so zelo izostreni, so podrejeni njegovemu občutku individualnosti in neodvisnosti. Harry njo zaznava kot svojo inspiracijo, a ko jo spozna popolnoma, lahko začne pretirano iskati osebno svobodo. Včasih ga Meghan ne razume popolnoma.

Njegov Jupiter v znamenju kozoroga tvori kvadrat z njenim Jupitrom v tehtnici, kar nakazuje, da so njuna moralna in etična načela lahko zelo različna. Lahko imata zelo različne materialne in duhovne vrednote. Zanimivo je, da dokler ne izbruhne kakšno strastno nesoglasje, morda sploh ne bosta vedela, kako močno imata izražena vsak svoja stališča.

Njegov Saturn v škorpijonu je v kvadratu z njenim Soncem. S tem težkim karmičnim vplivom lahko Meghan nezavedno poskuša zasenčiti podobo njenega očeta, pričakovanja družine ali tradicij, ki so ji oblikovale življenje. Harryja je sprejela kot rešitev. On pa poskuša utrditi odnos, tako da bi bil čim bolj resničen in odgovoren. Kompleksne težave in frustracije, ki jih lahko povzročijo določeni zapleti prinašajo ovire in omejitve, ki jih lahko premagata šele, ko prepoznata vse možnosti prilagajanja in jih tudi sprejmeta.

Njegov Saturn tvori trikotnik z njenim Marsom v znamenju raka, kar nakazuje, da se Meghan v tem pogledu odziva na očetovske zahteve njenega partnerja. Harry pa zna razumeti, da lahko mladost in starost ustvarjata široko paleto razumevanja. Ona želi napredovati, da bi mu še bolj ustrezala. S svojo impulzivno naravo ona v razmerju ustvarja razigranost in njemu pomaga pri izražanju njegovega ega. V karmičnem smislu oba zelo dobro uporabljata potencial svojega ega.

Pripravil: Horoskop.si