Partnerski odnos Tamare Korošec in Renata Lužarja glede na horoskop

Partnerski odnos Tamare Korošec in Renata Lužarja glede na horoskop (foto: Aleš Rod) Aleš Rod
8. 9. 2018

Renato, ki je škorpijon in Tamara, ki je rojena v znamenju ovna, tvorita mešanico, ki je kljub skupnemu vladarju Marsu zelo zahtevna in terja veliko vloženega truda, saj oba nosita v sebi obilo borbenega duha.

Tamara ima srce na rokavu bojevnika, je nepotrpežljiva in strastna. Renato, ki se znajde v vsaki krizi z intenzivnim zasebnim življenjem, je pripravljen počakati na zase pravi trenutek. Če želita doseči globino, ne smeta plavati na površje. Pogajanja je treba začeti takoj, ne glede na to, da knjiga življenja besede pogajanje ne vsebuje. Tamarin temperament je legendaren, zna se hitro razjeziti, zmore pa tudi hitro odpustiti. Če so njuna osebna pogajanja uspešna, zmoreta premagati svet in delujeta kot mogočen, nepremagljiv duet.

Njegova Luna v devici tvori trikotnik z njeno Luno v biku, kar nakazuje na harmonično čustveno življenje. Oba razumeta občutke drug drugega in se znata odlično dopolnjevati. Dobra komunikacija, prijazni odnosi, sodelovanje in duh medsebojne pomoči omogočajo odlično kombinacijo za dolgoročno razmerje ali poroko. Spremlja ju preprost dotok druženja in skladnosti, želja po negovanju in medsebojni podpori ter intuitiven občutek za čustvene potrebe. Ta vpliv je odličen kazalnik za varno dolgoročno razmerje ali srečen zakon.

Renatov Mars v škorpijonu je v trikotniku s Tamarinim Marsom v raku, kar povzroča, da lahko oba v odnosu ohranita svojo edinstveno neodvisnost, medtem ko med seboj sodelujeta. Odnos ima več močnih energij, ker jima prinaša občutek napredka in dosežkov. Izpolnjevanje želja lahko postane spodbuda za ukrepanje, zaradi česar lahko drug drugemu pomagata rasti. Z zaporedjem novih začetkov in pikantnih dodatkov lahko ta odnos ohranja mladostno svežino, ki spodbuja oba.

Njegovo Sonce v škorpijonu je v trikotniku z njenim Marsom, kar nakazuje, da je Renatov ego okrepljen s Tamarinim močnim duhom sodelovanja. Ponos, dosežek in sposobnost obvladovanja težkih situacij dajejo temu razmerju srečo. Spodbujata drug drugega in cilje, ki bi omogočali, da bi naredila in dosegla, kar želita, ne da bi se med seboj blokirala, se ne strinjala. Znata podariti drug drugemu prostor in spoštovali osebne cilje. Čeprav imata izrazito drugačne hobije in dejavnosti, lahko razvijeta skupno rutino.

Renatova Luna v znamenju device tvori trikotnik s Tamarino Venero v dvojčkih, kar nakazuje na srečen odnos, ki je precej obarvan z nežnimi energijami in oba partnerja sta sprejemljiva ter občutljiva. Renato želi zadovoljiti njene potrebe na romantičen način. Skupaj lahko uresničita izpolnitev svojih potreb, prisotno je medsebojno spoštovanje, občutljivost in dovzetnost za udobje ter užitek drug drugega. Tamara ob njem čuti večjo skladnost. Strinja in sklada se z njegovimi ideali o lepoti, radosti in ljubezni.

Njegovo Sonce v škorpijonu tvori kvadrat z njenim Jupitrom v levu. Ta povezava povzroča znatne razlike v ideologiji, ki postajajo pomembnejše kasneje, pri razvoju odnosa. Neusklajenost vrednot zaradi razlik v odnosu do resnice, časti, dostojanstva, vere ali izobraževanja povzroča osrednjo točko za prepire. Vpliv poudarja neodvisnost vsakega posameznika in je izziv zanju. Prizadevata si vzpodbujati drug drugega, da se slučajno ne zgodi, da zanemarita kakšno odgovornost.

Njegovo Sonce v škorpijonu tvori kvadrat z njenim Saturnom v vodnarju ustvarja težek karmičen odnos. Renato simbolično skuša premagati omejitve s strani svojega očeta. Podzavestno je izbral ta odnos, ker raziskuje vrednost, ki presega omejitve njegove preteklosti. Morda se sprašuje, ali se bo lahko spopadal s kompleksom krivde, vključenim v ta odnos. Tamara si v tem odnosu želi svobode, Renato ji sicer daje upanje in optimizem, vendar se mora spoprijeti tudi z njeno resničnostjo. Obstaja veliko skritih izzivov, saj se oba partnerja zavedata potrebe po doseganju svoje individualnosti. Skozi boj poskušata okrepiti in podpirati dostojanstvo drugega.

Njegov Jupiter v devici tvori kvadrat z njenim Ascendentom v dvojčkih. Ta kombinacija je lahko problematična in ni dobra kombinacija za sodelovanje v poklicnih in družinskih zadevah. Tamara bo poskušala zadovoljiti Renata, medtem ko lahko Renato potiska Tamaro v stvari, ki jih morda ne bodo všeč. Renato lahko v Tamarinih očeh postane preveč impulziven in egocentričen, medtem ko lahko Renato včasih dojema Tamaro kot preveč moralistično ali fanatično.

Njegov Merkur v znamenju škorpijona tvori opozicijo z njeno Luno v biku prinaša naravno nasprotovanje med mislimi in občutki, kar v njunem odnosu povzroča konflikte. Renatove ideje se zelo razlikujejo od Tamarinih čustev in vedenjskih vzorcev. Posledično lahko nesorazmerno otroško izražanje zamere in jeza kršijo harmonijo razmerja. Na splošno je prisotno pomanjkanje razumevanja, ki nenehno preprečuje prost pretok komunikacije med njima.

Njegov Mars v škorpijonu tvori kvadrat z njenim Saturnom v vodnarju. S tem karmičnim vidikom se med seboj privlačita zaradi vzajemnih izkušenj, ki jih dajeta drug drugemu. Renato poskuša navdušiti Tamaro, vendar lahko hitro odkrije, da so njeni standardi v nasprotju z njegovimi prizadevanji. Tamara lahko poskuša nadzirati njegov ego, za katerega meni, da je preveč nezrel. Podzavestno deluje kot starš in lahko postane vodilna sila za odnos. Vendar se njene zahteve zdijo nerazumno težke za Renata, saj postavlja pod vprašaj izvor njegove modrosti, občutek pravilnosti in smeri, v kateri se premika. To je vpliv dosežkov. Če se bosta znala poslušati in razumeti. lahko odnos temelji na trdni podlagi.

Pripravil: Horoskop.si

Priporočamo