Partnerski odnos Tomija Megliča in Tare Zupančič glede na horoskop

Partnerski odnos Tomija Megliča in Tare Zupančič glede na horoskop (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
13. 3. 2018

Njuna kombinacija je zelo zanimiva. Tomi, ki je rojen v znamenju rib, ki imajo zelo krhko in čustveno naravo, ni ravno odločen in marsikdaj se pusti nadvladati, kar pa Tari odgovarja. Pasivnost in romantika ju vodi v pestro razmerje. Sta ustvarjalca, ki skupaj gojita ljubezen do umetnosti in glamurja.

Tara je rada v središču pozornosti, zato jo mora Tomi sprejeti kot aktivnejšo in bolj samozavestno polovico razmerja. Tara v življenju stoji trdno na tleh, bolj zaupa glavi kot srcu, Tomi pa razmišlja bolj neodgovorno in čustveno. Njuna skupna pot potrebuje ogromno kompromisov ter velikodušnosti s strani obeh.

Njegov Mars v vodnarju tvori opozicijo z njenim Soncem v znamenju leva, kar povzroča neprestano rivalstvo, pretočno energijo in bitko za prevlado. Tomi ima mnogo želja, zato mora Tara, če želi umirjen odnos pogosto podlegati njegovi volji. Njuno spolno življenje ne vsebuje veliko nežnosti. Ta vpliv nekoliko otežuje dolgoročno stabilno razmerje.

Njegova Venera v ovnu tvori trikotnik z njenim Soncem v levu, kar odpravlja konflikte iz obzorja in vodi k usklajenosti. Vendar brez argumentov zanju življenje ne predstavlja izzivov. Skupno premagovanje ovir ju lahko še dodatno zbliža. Tara je prevladujoča oseba v odnosu, Tomi ji rad sledi in z njo sodeluje. Ko se znajdeta v težavah, ji zna on priskočiti na pomoč, zaradi česar se Tara ob njem počuti varno.

Njegovo Sonce v ribah tvori kvadrat z njenim Jupitrom v dvojčkih, kar povzroča znatne razlike v ideologiji, ki lahko postajajo pomembnejše pri razvoju odnosa v kasnejšem obdobju. Pojavi se lahko neusklajenost vrednot, zaradi razlik v pogledu na odnos do resnice, časti, dostojanstva, vere in izobraževanja. Ta vpliv poudarja njuno neodvisnost, kar je odlična smernica, da ohranita svoj jaz.

Njegov Mars v znamenju vodnarja tvori kvadrat z njenim Plutonom v škorpijonu. To je ena izmed najtežjih povezav v partnerskem odnosu. Bistvo preživetja posameznika lahko pride v konflikt z drugim, ker oba poskušata ostati v stiku s svojim občutkom svoje lastne vrednosti. Tomi se odkrito bori, da brani svojo neodvisnost, medtem ko Tara to počne podzavestno. Med njima lahko nastane veliko konfliktov, saj oba poskušata zmagati. Ob njenem nezadovoljstvu se lahko pojavijo številne kritike, ki pa lahko Tomija v tistem trenutku užalijo.

Njegov Pluton v tehtnici je v opoziciji z njenim Marsom v znamenju ovna, kar pomeni, da Tara v tem odnosu prekomerno poudarja moško vlogo. Pretirava s svojimi pričakovanji, ker poskuša oblikovati razmerje po svojih željah. On jo vzpodbuja in izziva, kot da bi jo nezavedno krivil zaradi pomanjkanja ženskosti. Tomi čuti njeno energijo, vendar ne more komunicirati z njo, ko je razdražena in jezna, takrat se ji raje spretno izogne. V kolikor uporabljata zdrav razum in dobro presojo, se lahko skupaj naučita veliko lekcij in jih uporabita v prihodnosti za svoj napredek.

Tomijev Merkur, tudi kvadrat z njenim Jupitrom v dvojčkih. S tem vidikom on na nek način uporablja njo, da razširi svojo zavest. Ona mu lahko razširi misli ter obzorje, vendar ne more funkcionirati namesto njega. Tomi se lahko ob tem večkrat počuti razočarano. Oba imata moč in sta sposobna večjih premikov, vendar je kljub vsemu Tara nekakšno gonilo njunega razmerja. Prisotno je dopolnjevanje, hitro zaznata počutje drug drugega in znata upoštevati pravila, ki si jih začrtata.