Partnersko ujemanje Oriane Girotto in Matica Ajdiča glede na horoskop

5. 1. 2019
Deli
Oriano Girotto in Matic Ajdič (foto: revija Story)
revija Story

Matičeva Venera v znamenju bika je v kvadratu z Orianinim Marsom v znamenju vodnarja, kar nakazuje, da bereta misli drug drugega. Tako se lahko z leti razkrijejo njune podzavestne potrebe.

Matic, ki se želi z Oriano poistovetiti, se mora soočiti s svojo lastno podobo. Čeprav ta vpliv ustvarja spolno privlačnost, se morata razumeti, pogovarjati ter sodelovati, če želita dolgoročno ohraniti stabilen odnos.

Njegovo Sonce v znamenju rib je v konjunkciji z Orianinim Merkurjem v znamenju rib, kar povečuje njuno duševno zavedanje in ustvarja odnos, ki temelji na dobri komunikaciji. V tem odnosu lahko Oriana svobodno in učinkovito izraža svoje ideje. Vedno znova ugotavlja, da se njune ideje zlahka sprejemajo in spodbujajo zaradi odprtosti in optimizma, ki ga izžarevata.

Matičevo Sonce je v kvadratu z njenim Saturnom v znamenju dvojčkov, kar ustvarja karmični odnos, ki je lahko tudi težaven. Matic poskuša preseči meje svoje preteklosti, zato je ta odnos zanj nekakšna rešitev in stabilizacija. V tem procesu lahko pride do boja z moralo in občutki krivde. Oriana je lahko prikrajšana za svobodo v odnosu. Matic nudi upanje in optimizem, vendar mora tudi znati razumeti njene želje. Veliko je v razmerju skritih izzivov. V boju pa se oba skušata in znata podpreti.

Njegov Neptun v strelcu je v trikotniku z Orianino Venero. Matic ji pomaga, da doseže svoj potencial. Ona zaznava njegovo podzavesti, ki jo privlači k sebi skozi nejasne odtenke pisanih vtisov. Njun odnos je prežet z romantičnim in vizionarskim tonom, saj so njuna čustva zelo globoka. On je glasba, ki je njen navdih, ki poje pesem ljubezni, spremlja ju romantična melodija, ki ponazarja tok zavesti, v katerem ta odnos teče.

Njegova Venera v znamenju bika tvori opozicijo z njenim Merkurjem v ribah. Oriana zna poiskati moč, da premaga breme odgovornosti in tradicionalna pravila, za katera meni, da so napačna. Čeprav lahko ta pozicija povzroči težave v odnosu, lahko ta vpliv po drugi strani, če znata sodelovati simbolizira močno in trajno zvezo. Oriana se mora oddaljiti od očetovske figure, Matic pa mora biti potrpežljiv z njo. Oba lahko podzavestno uživata v boju, zaradi česar sta skupaj močnejša.

Matičev Neptun v strelcu tvori trikotnik z njenim Soncem v ovnu. Njegov čar jo močno zabava, njene nedosegljive lastnosti pa Matica izzovejo, da skupaj zasijeta v popolno briljantnost. Bolj ko poskušata razumeti drug drugega, bolj postajata povezana in složna. Matic zaznava, da se nekatere njegove sanje uresničujejo zaradi stabilnega in osredotočenega realizma Oriane.

Njegov Merkur v znamenju rib tvori kvadrat z Orianinim Neptunom v strelcu. Matičev aktivni um je včasih razočaran nad njeno skrivnostnostjo. Hkrati se lahko ob njej počuti manjvredno zaradi njene neverjetne iznajdljivosti. Lahko bi mu pomagala pri razvoju intuicije, da bi lahko čutil tisto, kar hoče razumeti. Ko pa njegov um postane manj učinkovit, lahko Oriana obravnava kot senco nad njegovimi mislimi. Izogibati bi se morala zmede in prikrite komunikacije, da ohranita stabilen odnos.

Njegov Uran v škorpijonu tvori trikotnik z njenim Merkurjem v ribah. Ta vpliv povzroča, da je Oriana navdušena nad Matičevim intelektom. Skupaj lahko prideta do uresničitve novega potenciala, širših obzorij in lahko celo začneta razumeti koncepte, ki so jima bili doslej nedostopni. Ko je Orianin um obogaten s svetlimi odkritji Matica, postane njena intelektualna sposobnost neskončno napredna. Uči se, kako se izogniti težavam.

Njegov Jupiter v devici je v kvadratu z njenim Neptunom. Matic spodbuja Oriano, da se ne izgubi v svojih fantazijah in velikih upih, medtem ko Oriana večkrat opozori Matica o tem, kaj je prav in kaj je narobe. Prisotne so tudi duhovne energije.

Njegov Pluton v tehtnici je v trikotniku z njenim Saturnom v dvojčkih. Oriana skozi razmerje pomaga Maticu najti svoje mesto v svetu in hkrati podarja stabilnost razmerju in se izogne svojemu globokemu vpogledu ali občutku osamljenosti, ko je to potrebno.

Pripravil: Horoskop.si

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ