»Za premik v intuitivno dobo moramo najprej razumeti energijo!«

»Za premik v intuitivno dobo moramo najprej razumeti energijo!« (foto: profimedia) profimedia
21. 12. 2019

Na energijski ravni je princip enostaven. Če je naša osebna frekvenca visoka, hitra in čista, se naše življenje odvija lahkotno. Če pa je nizka, težka in popačena, v naše življenje prinaša predvsem težave in razočaranja.

»... naša osebna vibracija – energijska frekvenca, ki jo iz trenutka v trenutek vzdržujemo v svojem telesu, čustvih in razumu – je daleč najpomembnejše orodje za ustvarjanje in preživljanje idealnega življenja.«

Na srečo živimo v času velikega evolucijskega preskoka in globalnega višanja frekvenc, kar vse več ljudi prebuja za energijsko realnost in jim pomaga višati lastno osebno frekvenco. Še več. Največji izziv naslednjih let naj bi bilo po mnenju že prebujenih posameznikov prav delo na povečevanju senzibilnosti, vzdrževanju čiste osebne vibracije in učenje uporabe ’načel frekvenc’.

V želji, da bi ljudem še olajšali prehod v višje frekvence, se v knjigah, prek spleta in v eter oglaša vse več takšnih, ki jih je ta preskok že uspel. Ena od takšnih je tudi Penney Peirce.

Takole pravi: »Zdaj se ti premiki dogajajo in jih večinoma vsi tudi zaznavamo, ko poskušamo delovati in preživeti v novem ozračju vsesplošne rasti: od količine informacij, ki jih moramo prebaviti in števila ur, ki jih moramo prebedeti, da opravimo vse delo, do udarnih valov negativizma, ki se zdi, da postajajo običajna sestavina življenja. Ostati osredotočen na bistvo je v teh časih pogosto strašljiva naloga. Takšno je torej ozračje, v katerem zapuščamo informacijsko dobo in vstopamo v intuitivno, ki nam prinaša veliko preobrazbo v načinu zaznavanja stvarnosti.«

Frekvence kličejo

Priljubljena avtorica, predavateljica in učiteljica Penney Peirce je empatična jasnovidka in vizionarka, ki se posveča razvoju intuicije, dinamiki notranje energije, širitvi sposobnosti zaznavanja in osebni preobrazbi. Njeno delo je povezano s svetovanjem tako poslovnim voditeljem kot državnikom, psihologom, estradnikom in vsem drugim, ki si želijo s poglabljanjem osebne duhovnosti priti do izvora resnične uspešnosti. Ker je njena knjiga Frekvence – moč osebne vibracije te dni v slovenskem prevodu že izšla pri založbi Primus, pa se lahko nadejamo, da se bodo milijonom njenih sledilcev pridružili tudi nekateri slovenski bralci in bralke. Tudi slednji se tako kot številni drugi po celem svetu namreč že odzivajo na naraščajoče frekvence življenja in jih prilagajajo svojemu energijskemu stanju.

»Morda vas izčrpavajo ljudje, ki so vznemirjeni in občutljivi ali pa depresivni in apatični. Morda ste preobremenjeni zaradi nenehnih čutnih dražljajev z vseh strani in ste zaradi njih bodisi otopeli bodisi prenapeti. Ali pa ste prenasičeni s subtilnimi, neverbalnimi informacijami o drugih ljudeh, novostih, prihodnosti in dogodkih, ki vas čakajo v življenju. Vse to bi radi osmislili, a ne veste popolnoma natančno, kaj je v vsem tem zares pomembno za vas,« v uvodnih poglavjih vse te naslavlja Penney Peirce.

Ne glede na to, ali vas v življenju vodi hrepenenje po vrnitvi k dovzetni, duhovni naravi, ki ste jo izgubili nekje na poti k svojim akademskim, kariernim ali finančnim ciljem, ali pa ste prve korake morda že naredili s pomočjo razumevanja ’zakonov privlačnosti’, Penney Peirce obljublja, da vam bo s svojimi spoznanji prehod v novo dobo še izdatno olajšala.

»Vsi se učimo prilagajati višjim frekvencam zavedanja. Iz sveta, v katerem smo morali – da bi dobili, kar smo želeli – uporabiti vse znanje in voljo za premoščanje prepadov med seboj in drugimi, se premikamo v svet, v katerem mostov sploh ne bo in bodo ljubezen, podpora, sproščeno doseganje želenih rezultatov in svoboda vedno pri roki.«

Obstaja nekaj več

Penny Peirce je napisala knjigo Frekvenca zato, da bi ljudem povedala, da prav zares obstaja nekaj več kot zgolj zakon privlačnosti, ki ga promovirajo dela, kot so Pot miroljubnega bojevnika, Celestinska prerokba, Intuitivna pot, Polje, Kaj za vraga sploh vemo!?, Skrita sporočila vode in številna druga.

Vse te knjige ljudem sicer pomagajo pojasniti to, kar ljudje doživljamo v nevidnih sferah duhovnosti, ter spodbujajo, da razvijamo osnovne spretnosti za delo z energijami in zavestjo, po drugi strani pa zaradi uvodne narave besedil, ki skuša stvari poenostavljati, veliko tega izgubljamo.

»Včasih to primerjam z razporejanjem pik in številk, iz katerih bodo nato nastale otroške risbice – ko so pike postavljene, jih je treba med seboj najprej povezati, da dobimo obrise želene podobe; šele potem lahko uporabimo domišljijo in podobo po svoje obarvamo z želenimi barvami,« v Frekvenci še piše Penny Peirce, ki si želi prav slednjega. Da bi njeni bralci lažje dokončali svojo podobo.

Več o Frekvenci

O knjigi si lahko preberete več (in jo tudi virtualno prelistate) tukaj: Frekvenca.

FrekvencaŠe nekaj priporočil za branje priznanih avtorjev:

  • Carol Adrienne, avtorica knjige Smisel vašega življenja:

»Frekvenca vam bo pomagala obnoviti stik s seboj na način, o kakršnem niste niti sanjali. Penney Peirce je s svojim izjemnim občutkom za intuitivno in empatično zaznavanje sestavila zelo uporabno knjigo, ki vam bo prepričljivo pomagala prepoznavati temeljne vibracije svojega pristnega jaza ter uporabiti svojo senzibilnost tako, da se boste na vseh področjih življenja spreminjali na bolje.«

  • Richard Bartlett, avtor Energija matrice:

»To, da se danes vidimo kot energijska bitja, je eno največjih spoznanj našega časa. V Frekvenci nam Penney Peirce pojasnjuje številna nova, doslej še neprepoznana energijska načela, ki pa jih zdaj lahko načrtno uporabimo za ohranjanje zdravja in izboljšanje resničnosti, v kateri živimo. Ob prebiranju knjig sem užival in se neznansko zabaval.«

  • Massaru Emoto, avtor knjige Skrita sporočila vode:

»Na vse nas vplivajo pozitivne in negativne energije, če se tega zavedamo ali ne. Modrost te knjige vam bo pomagala, da v svojo korist in v dobro človeštva na čudežen način dvignete raven svojih vibracij – svojo frekvenco.«

Priporočamo