Peter Marolt - človek, ki komunicira z mrtvimi

18. 10. 2015

Redkokdo se lahko pohvali, da zna komunicirati z dušami, ki niso samo na zemlji. Peter Marolt to zna že zelo dolgo, njegovo glavno poslanstvo pa je, da s to sposobnostjo ljudem pomaga na njihovi poti, jim osvetljuje pot, prebuja zavest, da sledijo sebi, svojim potencialom. Na zemlji smo zato, da uresničimo sebe, svoje potenciale, saj smo vsi podaljšek božje sile, ki se izraža skozi nas.

S čim vse se ukvarjate?

Z intuitivnim medijstvom, zdravljenjem z božansko energijo, energijskim čiščenjem prostora, intuitivno umetnostjo, inspiracijsko-motivacijskimi predavanji, seminarji in duhovnimi dogodki. Moje sposobnosti, da se lahko povežem z višjo silo, pa kakorkoli že to imenujemo, Bog, Izvor, Kreator, Božja inteligenca, različna imena za isto stvar. Lahko pa se povezuješ tudi z dušami umrlih, komuniciraš z njimi in dobivaš sporočila. Skozi izvor vsega, kar je, imaš dostop do vsega.

Marsikdo bi rekel, da je to prodajanje megle ...

Ljudje imajo marsikakšne predstave in izkušnje, vendar sem prepričan, da so številni že doživeli nekaj takega, česar si niso znali pojasniti. Vsak razume stvari po svoje do neke meje, nekatere stvari pa so brezmejne. Torej, če nekomu nekaj ni razumljivo, še ne pomeni, da ne obstaja. Ta višja sila, ali kakorkoli že temu rečete, je brezmejna. Vsi smo v celoti povezani, smo eno s to višjo silo. Gre za zavest tukaj in zdaj, vsi pa uporabljamo um tukaj v fizičnem svetu, kjer so fizični zakoni, jaz pa grem preko tega.

Kako pa vam je to uspelo?

Nekako si s tem že rojen, to prineseš s sabo. Vsak ima v sebi vse, kot sem že omenil, gre za zavest, prebujanje zavesti. Smo tako kot pokovka. Vržeš v ponev in segrevaš, potrebujejo nekaj časa, potem pa začnejo pokati, se odprejo, enako je z našo zavestjo, bolj jo izpostavljate božanskemu, bolj se prebuja. Ko se prebudi, ste drugačni. Ste.

Ampak ene pa nikdar ne počijo?

Ja, tudi to je res. Ampak pride čas tudi za tiste, potrebujejo več toplote. (smeh) Številnim otrokom se to dogaja, velikokrat otroci poročajo o tem, da so videli neko teto ..., večina staršev pa jih prepriča, da tam ni nobene tete, ker je pač oni ne vidijo. Majhni otroci so zelo dojemljivi za to, starši pa ustavijo to razumevanje, ker so sami že v racionalnem svetu in ker za to nimajo razlage, to zanje ne obstaja. Ampak duhovni svet bo vedno obstajal.

In vi jih še vedno vidite?

Da. Prav pred dneva tednoma sem energijsko čistil hišo in otrok je nenehno govoril: "Glej, teta je v sobi." In je bila res, več njih! Resnično se je dogajalo, ampak potem smo uredili.

Uredili ... kaj to pomeni?

Tam so bile pač ujete duše. Ti potem te duše pošlješ v božjo luč. Imaš pa duše, ki lahko delajo težave – lahko gre za razrešene stvari in te duše rade nagajajo, se upirajo, v bistvu jih je strah božje luči, ampak jim pomagamo, da gredo vse gor, in potem je stvar rešena, prostor se še energijsko očisti in potem je urejeno. To pomeni, da je v prostoru, ki se tako očisti, polno božje luči, čutita se lahkotnost in mir.

Kako pa je živeti s tem, če te energije nenehno zaznavate?

To je stanje zavesti in meni je nekaj povsem normalnega, živim tako, kakor vi ali vsi drugi. Moja zavest je morda le malce bolj razširjena, kar pomeni, da sem bolj dojemljiv in čuteč za vse, hitreje opazim stvari, je pa to nekaj popolnoma normalnega. Tudi če boš ti pri sebi razvijala nekaj, je normalno, da boš opazila vse v zvezi s tem. Poanta je v tem, da se vsakemu, ki dolgoročno meditira, to zgodi spontano. Ko ste v stanju brez misli, popolnoma zavestni, se zgodi, pride samo od sebe, jaz pa meditiram že 20 let, še več! Mi vsi smo eno, eni to ozavestijo prej, drugi pozneje.

Kdo vse se obrne na vas za pomoč?

K meni prihajajo ljudje zaradi zelo različnih razlogov. Nekateri pridejo z zdravstvenimi težavami, takrat uporabim zdravljenje z božansko svetlobo, z božansko energijo. Potem pridejo tisti, ki ne vedo, kako bi nekaj rešili. Ali pa jih zanima resnica, kaj se jim na primer dogaja v zakonu. Spet tretje zanima resnica glede česa drugega: vsem je isto, da bi radi šli naprej, da bi radi nekaj rešili, pa morda ne vedo najbolje, kako se tega lotiti.

In kaj potem naredite?

Naredi se intuitivni vpogled (reading), to je jasen vpogled v situacijo vsakega posameznika, nato vidim, slišim, čutim, kaj se osebi dogaja, zakaj se to dogaja in tako naprej. In potem se položaj toliko osvetli, da gre človek lahko naprej.

In če greva midva naprej, me zanima, kaj imate to okrog vratu?

To je unikatni energijski amulet, ki jih izdelujem sam. Narejeni so v posvečenem stanju, namenjeni pa so, da delujejo v najvišje dobro osebe, ki ga nosi. Ustvarjajo močnejše energijsko polje in ščitijo. V notranjosti amuleta pa je tudi kristal; vsak amulet je drugačen, je unikat. Enkrat na mesec ga izpostavite soncu, lahko tudi polni luni. Amulet je v celoti posvečen, blagoslovljen in energijsko očiščen.

Pa ga je mogoče občutiti?

Vsak začuti drugače, zelo različno: od toplote do mravljincev, odvisno pač od posameznika. Tisti bolj dojemljivi začutijo bolj, drugi ne, pomaga pa v vsakem primeru. Vsak si izbere tisti kamen, ki ga pritegne, in vsakogar pritegne z namenom. Je pa zanimivo, da se zgodi, ko kamen odsluži svoje, da se izgubi ali počij, nekako odide, ker je bil njegov namen dosežen.

Kaj pa vas osebno najbolj osrečuje?

Rad delam na področju osebne rasti, kjer organiziram inspiracijsko-motivacijska predavanja. Ljudem posredujem neko znanje, izkušnjo in jih spodbujam, naj poslušajo sebe, svojo notranjost in naj začnejo uporabljati svoj um. Nismo to, kar mislimo, da smo, smo veliko več. Preprosto povedano: imate zavest in podzavest. Um je samo orodje in je lahko naš najboljši prijatelj ali najhujši sovražnik. Če se naučite uporabljati svoj um, je za vas vse mogoče.

In kaj je smisel teh seminarjev?

Da se dotaknem ljudi, njihovih src, da naredim razliko v njihovem življenju. Vsak ima težave v svojem življenju in seminarji ustvarijo okolje pozitivne energije, dajo ljudem upanje. Nikoli ne veš, kdaj bo nekdo povedal stavek, neko misel, ki ti utegne spremeniti življenje, zato so seminarji tako pomembni. Ustvarjajo pozitivno okolje, ki omogoča osebno rast in druženje s pozitivnimi ljudmi.

Bi dali našim bralcem še kak napotek za hitrejšo rast?

Vsak ima svoj tempo. Je pa pomembno, da se ukvarjate s sabo, družite se s pozitivnimi ljudmi, berite knjige za osebno rast, knjige spreminjajo življenja. V knjigah so semena, ki se usedejo v vas, in ta semena začnejo rasti v vas, tako zrastete, postanete boljša oseba. Udeležujte se seminarjev. Če vsak zraste v boljšo osebo, bomo jutri imeli boljši svet. Prihaja čas sprememb, čas prebujanja ...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri