Pia Zemljič - astrološka karta kaže, da je nagnjena k tveganju!

16. 4. 2016

S Saturnom v ozvezdju Raka je priznana igralka Pia Zemljič zamišljena in preudarna. S štirimi planeti v ognjenih znamenjih je odločna, temperamentna in spontana, vendar nekoliko površna.

Sonce je bilo ob njenem rojstvu v ozvezdju Ovna, in sicer v 10. hiši, kar nakazuje, da se v življenju osredotoča na posel, kariero in zelo pazi na podobo, ki jo izraža v javnosti. Želi biti vidna, prepoznavna in cenjena. Je resna in delavna, vendar si zna vzeti tudi čas za druženje in zabavo ter v vsakih okoliščinah poskrbeti zase. Cilje v življenju običajno doseže, čeprav veliko tvega. Najslabše je, da se prepušča pesimizmu in čaka na boljše priložnosti, takrat se popolnoma zapre vase in v svoj svet. V odnosih je iskrena in direktna, laži in hinavščine preprosto ne prenese in pri tem je sposobna vztrajati v nedogled, tudi če bo zaradi tega izgubila prijatelja. Zna biti sama s sabo ter je velik individualist, ki pa občasno potrebuje družbo, vendar ne zato, da bi jo usmerjala in ji svetovala, temveč zato, da deli svoja mnenja. Njen videz je prijeten, poteze pa zelo izrazite. Nežnost in romantika nista v njeni domeni, bolj je zanjo pomembna strast, brez katere ne more živeti.

Strastna in površinska

Mars je bil ob njenem rojstvu v ozvezdju Vodnarja v 8. hiši, kar nakazuje, da jo odlikuje strast. Neizmerno jo privlačijo skrivnosti. Polna je dvomov, zato v življenju ves čas išče skrite motive in drugačne namene, kot se ji zdijo na prvi pogled. Veliko energije usmerja v denar in materialne zadeve. Če ni previdna in preudarna, se ji nakazujejo številne izgube, ki jih nato težko nadomesti. Upoštevati bi morala svojo močno intuicijo, ki jo pogosto vodi do različnih spoznanj in pametnih rešitev. Njena čustva so razpršena in težko se osredotoča na samo en odnos. V življenju hrepeni po dogajanju, akciji in druženju, ki je zanjo zelo pomembno. Prijatelji so njeno bistvo, vendar se nanje nikoli preveč ne naveže, saj je prepričana, da se mora v življenju znajti sama. Ljudje jo vidijo kot hladno osebo, saj ima pogosto okoli sebe lupino ali zid, ki ne dovoli pretiranega približevanja.

Prilagodljiva in z močnim značajem

Luna je bila ob njenem rojstvu v ozvezdju Vodnarja v 7. hiši. V odnosih je prilagodljiva, vendar samo če ima občutek, da ji nasprotna stran ljubezen in bližino vrača v pravi meri. Če ima občutek, da nekdo do nje ni iskren, se je sposobna popolnoma umakniti, vendar o tem ne bo pretirano razglabljala. Večino krivic in slabih zadev zadrži v sebi, saj je prepričana, da lahko sebe reši le sama. Njeno razpoloženje pogosto niha, vendar je pripravljena v kočljivih razmerah na sporazumevanje in prilagajanje. Potrebuje partnerja, ki mu lahko popolnoma zaupa in ob katerem ji resnično ni dolgčas, saj brez dogajanja pri njej preprosto ne gre. Po naravi je sicer zelo sočutna, vendar zaradi njene stroge dejavnosti to le redko pride do izraza. Šibki in neodločni ljudje bodo v njenem življenju težko našli prostor zase, tudi ležernost in lenoba sta ji popolnoma tuji.

Odprta za novosti

Ob njenem rojstvu je bil Jupiter v ozvezdju Ovna v 9. hiši, kar nakazuje na višjo raven inteligence, bister, hiter um in jasne odločitve. Nenehno sega po novih mejah in prodornih odločitvah, s katerimi želi še dodatno obogatiti svoje življenje. Odprta je za vse novosti, vendar se pri odločitvah pogosto preveč zažene in morda celo zaleti, nato ji zmanjka motivacije in vztrajnosti za nadaljevanje. Prisega na pravico, resnico in visoke ideale. V pogovoru večkrat pretirava in se tega še sama ne zaveda. Kritike ne prenese in vedno najde odgovore na vsa vprašanja, tudi če so napačni. Tveganje ji ne dela težav, saj ima občutek, da je vsaka zmagovalna kombinacija namenjena njej, kar jo lahko v poznejših letih vodi v finančne izgube, če ni pazljiva.

Njen rojstni dan!

  • Pia Zemljič, 6. april 1975