Poglejte si, s kom se znamenje bika najbolje ujema, ste med njimi tudi vi

Poglejte si, s kom se znamenje bika najbolje ujema, ste med njimi tudi vi (foto: Pixabay) Pixabay
25. 4. 2020

Ste tudi v bik po horoskopu in vas zanima, s katerim znamenjem se vi najbolje ujemate?

BIK IN DVOJČKA

Bikova privlačnost do Dvojčka je neizrazita zmes ambicioznosti in osvežitve. Med njima so temeljne razlike, kar zahteva veliko dela, da njuno razmerje preživi. Na začetku zveze vidi Dvojček v partnerju Biku izziv, osvežitev in dobi odgovor na začetno strast. Kaj kmalu pa Bik ne zadošča več pričakovanjem in le-ta čuti potrebo po novih ljudeh in krajih. Bik brani svoj že poznani teritorij, posveča se delu, ki mu ni tuje. Znamenji sta značajsko različni in tako vidita stvari iz različnih zornih kotov.

Biku vlada Venera, boginja ljubezni in užitka.

Je predvidljiva in bolj praktična, ljubiteljica umetnosti z darom lepote in z glasbenim talentom. Nasprotno Dvojčku vlada čarobno živahni Merkur, ki nenehno vpliva na njegovo aktivnost. Le-ta je nemirnega duha, hrepeni po novih dogodivščinah in je vedno na poti. Našteto je lahko za stabilnega Bika, ki je pristaš varnosti in discipline, moteče in s tem je ogrožena njuna veza.

Bik je vselej zagovornik že preizkušenega, zavedajoč se realnih možnosti, in ni pripravljen popustiti živahnemu Dvojčku, ki mu družabno življenje in uživanje svobode pomenita način življenja. Dolgoročno njuna zveza zahteva veliko strpnosti, kar pa še ni zagotovilo za srečo! Sprejemljiva kombinacija!

BIK IN VODNAR

Bik in Vodnar imata različen pristop do življenja in tudi ljubezen vidita iz različnih perspektiv. Njuna spolna privlačnost je zelo intenzivna tudi s pomočjo fascinantne razlike. Na dolgi rok ju zaradi njunih temeljnih razlik čaka veliko dela. Vodnar je ljubitelj odkrivanja novih ljudi, poti in različnih kultur, nosilec svežih idej

Več pa vas čaka tukaj ali na horoskop.si.