Pogosto vidite niz istih ali morda zaporednih številk? To ni naključje!

Pogosto vidite niz istih ali morda zaporednih številk? To ni naključje! (foto: profimedia) profimedia
1. 8. 2021

Ob pogledu na uro pogosto vidimo številke 11:11, 12:12, 10:10, 22:22, 12:34, 2:22, 3:33, 4:44, 5:55, ponavljajoče številke pa se lahko pojavijo tudi na nepričakovanih krajih.

Kaj to pomeni? Ko vidite več dvojnih in trojnih številk ter pogostnost dogajanja, ne gre za naključje. Pojav ima ogromne razsežnosti in po enotnem mnenju velik pomen. To je kodirano sporočilo, ki prihaja iz duhovnega sveta. Med dvomestnimi števili se najpogosteje pojavlja 11, še zlasti v podvojeni obliki 11:11. In kakšno sporočilo prinaša? Gre za zlitje »univerzuma« in vašega telesa, ali drugače, v vaše vsakdanje življenje je »vstopila« višja resničnost. Ta preoblikuje DNK in vam omogoči, da kmalu postanete bolj »živi in živahni«, popolnoma resnični. To lahko preizkusite naslednjič, ko zagledate številke 11:11. Ustavite se in začutili boste subtilne energije okrog sebe.

11:11 je budilka, ki zvoni samo vam

Številke so budilka ali opomnik na pravi namen vašega bivanja na Zemlji. V času povečane energije ali pospešenih osebnih sprememb se vam bo oko veliko pogosteje ustavilo na teh številkah, kar bo VEDNO potrditev, da ste na pravi poti.

Spodbuda spomina

Kadarkoli vidite številke 11:11, se aktivira vaša celična spominska shramba in vas globoko stimulira. Spomni vas na nekaj, kaj ste pozabili. Niz enic je močna potrditev, da ste usklajeni z višjo resničnostjo.

Vstopna točka

Niz štirih enic je vstopna točka, skozi katero pride višja resničnost v sedanji trenutek. Ko se to zgodi, je čas, da se za hip ustavite in razširite svojo vizijo. Lahko vstopite v višjo resničnost in potujete znotraj nevidnega, lahko sprostite dolgo ujeto željo, prosite za pomoč pri nečem, kar vam je zelo pomembno, ali pa preprosto začutite nevidni vložek v trenutku sedanjosti.

Razodetja niso v obliki miselnih vzorcev, ampak se pokažejo kot vzvišeno stanje bivanja, ki vam bo omogočilo, da boste videli vse s povsem novimi očmi. Z globokim razumevanjem boste dojeli vso resničnost, ki vas obkroža.

Videti 11:11 je vedno dobrodejno dejanje božanske intervencije

Nakazuje, da je čas, da se ozrete naokrog in ločite resničnost od iluzije. Čas, da odstranite tančice slepila, ki vas zadržujejo v iluzornem svetu. Bili ste izbrani, ker ste pripravljeni za vstop v veliko resničnost. Pripravljeni, da drugim odprete pot do novega načina življenja, pripravljeni, da se vzdignete iz dvojnosti v enost.

Dvojne številke

Podvojene številke (11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 in 99) pripadajo višji resničnosti, ki bolj kot na dvojnosti temelji na enosti. Vsaka dvojna številka predstavlja stopnjo iniciacije in vsak človek mora na svojem zemeljskem potovanju skozi vse inciacije.

Včasih pa na vas lahko vpliva tudi trojna številka (111, 222, 333, 444, 555 itd.). Vsaka ima edinstveno resonanco in vas vodi na globljo celično raven.

11 = rojstvo in uveljavljanje novega;

22 = izgradnja nečesa novega, novega življenja ali sveta;

33 = univerzalna podpora s pospeševanjem vaše enosti;

44 = ravnovesje med duhovnim in telesnim, rekonfiguracija vašega evolucijskega labirinta;

(Enako kot za zgornja števila velja tudi za spodnja – ustvarjanje temeljev za novo življenje.)

55 = osebna svoboda – rešite se preteklosti in bodite resnični;

66 = izpolnjevanje obveznosti na ustvarjalen in radosten način;

77 = globoka introspekcija in razodetje – zanašajte se na vaše notranje bistvo;

88 = široko in celovito znanje na vseh področjih;

99 = konec velikega evolucijskega cikla, čas je za nov kvantni preskok.

00, 000, 0:00

Velika praznina, neznano, ki mora biti in ki se še ni rodilo. Premaknite se na višji dimenzijski tok, preskočite časovne matrike. Portal ustvarjanja pred ustvarjanjem. Opomnik, da ste z vesoljem vedno eno. Notranji krog je končan, kar je bilo treba končati, je opravljeno.

11, 111, 11:11

Portali so odprti in zaprti, vi pa ste vmes. Zavestno ustvarjanje s 13-sekundnim intervalom med mislimi. Postanite eno z dušo v bogatem ustvarjanju in izpolnjevanju vaših želja.

22, 222, 22:22

Najvišje zaporedje manifestacije/ustvarjanja brez frustracij. Vse besede v mislih, vsa dejanja in namere bodo vzklili in rasli ne glede na zunanje razmere. Stopite iz polarnosti. Čas teče z vami ali brez vas. Nič se ne dogaja samodejno in vnaprej določeno, ampak sami odločate o svojem življenju.

Držite se svojih namer, saj veste, da bo tisto, kar ste zasadili s svojimi besedami in dejanji, raslo in dozorelo v skladu z letnimi časi.

33, 333, 3333

Ta številka vam ponuja izbiro. Trojstvo se aktivira znotraj tetraedra v strukturi vaše DNK. Številka vam omogoča, da se povežete z bitji, mojstri, vodniki in visoko razvitimi angeli. Trojstvo je svetost v vseh vaših odločitvah.

Vaše telo, um in duh se ujemajo z razvojem vaše duše. Ob tej številki ne morete biti neodločni. Povežite se z modrostjo velike duše in ne prezrite svetosti pri vseh svojih odločitvah ne meneč se za rezultat.

44, 444, 4444

Novi temelji svetlobe v vašem življenju. Prihajajo nove priložnosti, ne da bi zanje prosili. Zgradite si prihodnost postopoma, misel za mislijo, zidak za zidakom. Nikomur ne dovolite, da bi s svojo negativnostjo poteptal vaše sanje. Trdno verjemite, dokler ne boste videli rezultatov.

Vztrajajte pri vseh odločitvah, izbirah in spremembah. Zasidrajte se v tem, za kar veste, da je božanska resnica in nova platforma svetlobe se bo okrepila.

55, 555, 5555

Vesolje posebej za vas pripravlja spremembe, pa če ste ga zanje prosili ali ne. Z dovoljenjem vaše duše spreminja vašo smer. Držite se vizije, dokler ne boste na cilju. Spremembe so lahko odgovor na vaše dolgo pozabljene želje.

Prihodnost je skrita, zato jo poglejte z istimi očmi, s katerimi bi gledali svoje nadvse zaželene sanje. Dovolite, da vam tok prinese prihodnost, polno še vedno skritih možnosti.

66, 666, 6666

Vibracija številke 6 je bila spremenjena v vibracijo svetlobe in jo dojemajte kot božansko izžarevanje. Človeštvo je šestko predolgo povezovalo z negativnim, temnim in celo demonskim. Ozrite se po lepoti planeta, ki vam daje življenjsko silo že od rojstva.

Število šest vas prosi, da se vrnete k prvotnemu semenu življenja in ga spoštljivo numerološko pojasnite. Šestica pripada Zemlji, vendar je božanska lepota tako v zemlji kot izven nje. Mati Zemlja se začne vračati v prvotno obliko tudi brez privolitve svojih otrok.

Če se boste uskladili s pravim bistvom števila šest, boste našli harmonijo in boste z nepričakovano lahkoto sledili novim Zemljinim navodilom.

77, 777, 7777

To je vibracija duhovnega bojevnika. Tista, ki vodi ozko notranjo stezico. Sedmica deluje za luč in s svetlobo, je, pije in govori o svetlobi. Dokler ne pridete do števila sedem, vam je dovoljeno prestopiti mejo svetlobe le za trenutek.

Število sedem vas vrne domov, v kraj, kjer se ves čas dogajajo čudeži, kraj, kjer lahko letite in plešete z zvezdami. Sedmica je kraj, kjer so čuda, magija in čudeži povsem naravni, sedmica je vaše naravno stanje bivanja.

88, 888, 8888

Ta konfiguracija odpre neskončni portal in vas vodi do opuščanja vseh omejitev. To je število, ki je onkraj vsega, kar se vam sicer zdi, da presega vaše zmožnosti. Vabi vas, da poletite na Luno, se ustavite in si nazaj grede ogledate Mlečno cesto. To je duhovna atomska energija, čisti vir moči.

To je uspeh, blaginja in poslovni uspeh z blagoslovom Vesolja. Končno se spomnite svoje božanske dediščine, kakršno je obljubil stvarnik. Vaše oči dvigne nad zemeljske omejitve ter vas nato vrne v kraj obilja in velikodušnosti.

99, 999, 9999

Kozmični in osebni zaključek. Pomeni prehod na naslednjo stopnjo ljubezni in dela za razvoj planeta skozi samozdravljenje. To je prosti pad z devetice v svetlobo.

Vstop in izstop sta v isti sapi. Skozi številko devet imate na voljo kvantni skok do neverjetnih darov. Ste pripravljeni videti več in biti več, ko ste v tem trenutku?

Vir: Gostica

Priporočamo