Tudi vi nenehno videvate določena števila? Preverite kaj pomenijo in kaj vam sporočajo

Tudi vi nenehno videvate določena števila? Preverite kaj pomenijo in kaj vam sporočajo (foto: Shutterstock) Shutterstock
14. 2. 2021

Imate tudi vi včasih obdobja, ko vas nenehno spremljajo določena števila? 

Pogled na uro, registrska tablica nasproti vozečega avtomobila, cena določenega izdelka v trgovini ali pa na primer število korakov na vašem pametnem telefonu, vse to so priložnosti, ko vam lahko vaši angeli varuhi in druga bitja nam nevidnih dimenzij prek števil poskušajo sporočiti nekaj pomembnega.

V numerologiji vsako število nosi svojo vibracijo in s tem določen simbolni pomen, vibracije števil pa so v svojem bistvu podobne frekvencam angelskih bitij. Kadar nam angelska bitja poskušajo nekaj sporočiti ali pridobiti našo pozornost, to velikokrat naredijo tako, da nam naproti pošljejo določeno serijo števil, ki se lahko določeno obdobje vedno znova pojavlja v našem vsakdanjiku. Bitja iz drugih dimenzij dobro vedo, da bodo našo pozornost pridobili le, če bodo s pošiljanjem svojega sporočila prek števil vztrajali toliko časa, dokler teh števil ne bomo opazili, zato bodimo še posebej pozorni na ponavljajoča se števila, ki jih opazimo večkrat na dan, na teden ali na mesec.

Na primer: Če se boste sredi noči zbudili točno ob 4:44, zjutraj spili kavo in pojedli kakšen priboljšek za 4,44 evra, popoldne pa na spletu povsem mimogrede spet opazili število 444, bo to skoraj zagotovo vzbudilo vašo radovednost in se boste začeli spraševati, kaj za vraga bi to lahko pomenilo. V takšnih primerih lahko seveda le skomignete z rameni in si rečete, da gre zgolj za naključje, če pa želite izvedeti, kaj vam v takšnih primerih poskušajo povedati angeli varuhi, so vam lahko pri tem v pomoč spodnji opisi nekaterih angelskih števil. Najprej so podani opisi za pomen števil od 1 do 10, v nadaljevanju pa nekaj najpogostejših in najpomembnejših števil, ki zaradi svojih vibracij nosijo še posebej pomembna sporočila.

1 Število neodvisnosti, izvirnosti, vodenja in dosežkov; med drugim vam lahko sporoča, da se vam obeta nekaj novega ali da ste pred novim pomembnim začetkom.

2 Število sodelovanja, zavezništev in partnerstev vam lahko med drugim sporoča, da se morate povezati z drugimi, da bi lahko dosegli svoj cilj, ali pa morate pri neki odločitvi prisluhniti tudi mnenjem in čustvom drugih.

3 Število duhovnosti, ustvarjalnosti in kreativnosti vam lahko med drugim sporoča, da se v tem obdobju bolj zanesite na lastne moči in talente ter da bolj zaupajte lastni presoji.

4 Število stabilnosti, dela in kariere vam lahko sporoča, da se osredotočite na službeno situacijo, kjer se lahko obeta določena sprememba, ali pa morate morda biti pazljivi glede določene poklicne odločitve.

5 Število igrivosti, vznemirjenja, ustvarjalnosti, pustolovščin in višje zavesti vam lahko sporoča, da ste na poti pozitivnih sprememb in vsesplošnega obilja.

6 Število doma, družine in družinskih vezi vam lahko sporoča, da se osredotočite predvsem na svoje zasebno življenje in odnose z bližnjimi.

7 To je duhovno število, ki vam najverjetneje sporoča, da v tem obdobju delujete in živite v skladu s svojim duhovnim poslanstvom ali pa se vam ponujajo priložnosti za izpolnitev življenjskih ciljev ali življenjske naloge.

8 Število obilja in materialne varnosti vam lahko sporoča, da imate v tem obdobju priložnost izboljšati svoje materialno stanje oziroma da angeli varuhi podpirajo vaš naslednji korak ali odločitev.

9 Število duhovnih dosežkov in duhovne izpolnitve vam lahko sporoča, da ste trenutno v obdobju, ki je zelo pomembno za vaše življenjsko poslanstvo oziroma da je čas, da se osredotočite nase, na svoje globlje želje in na tisto, kar je pomembno za vaš duhovni napredek.

10 To število združuje števili 1 (število novih začetkov) in 0 (mistično število), zato število 10 simbolno povezuje materialni in duhovni svet. Glede na to, da ljudje živimo v materialnem svetu in se povezujemo z duhovnim svetom, vam to število lahko sporoča, da v tem obdobju niste sami in da se odprite duhovnim energijam in sporočilom, ki vam bodo pomagala prebroditi še tako zahtevno nalogo ali problem.

11 Število intuicije in poglobljene povezave z duhovnim svetom vam lahko sporoča, da se boste v tem obdobju povezali z nekom ali z določeno nalogo, ki lahko močno pripomore k izboljšanju vaše duhovne vibracije oziroma duhovnega razsvetljenstva.

22 Število življenjskega poslanstva vam lahko sporoča, da vas spremljajo močne duhovne vibracije in da lahko dogodki in odločitve, s katerimi se trenutno soočate, privedejo do uresničenja vaših želja ali sanj.

111 To število vam lahko sporoča, da ste na pravi poti in da nadaljujte tako, kot ste si začrtali, saj vas na koncu poti čaka uspeh oziroma pozitiven izhod iz trenutnih okoliščin.

222 To število vam sporoča, da bodite previdni pri izbirah in odločitvah in naj vas pri tem vodijo lastne želje, in ne želje in pričakovanja drugih, saj bi v nasprotnem primeru lahko bilo razočarani.

333 To število vam sporoča, da delujete v skladu z vesoljem in da ste v obdobju, ko lahko uresničite svoje potenciale ali talente. Zdaj je čas, ko se lahko brez težav soočite s težavami in se podate na pot spremembe, ki vodi k duhovnemu uresničenju.

444 To število vam sporoča, da ste pod angelskim okriljem, ne glede na trenutne težave, krize ali nesrečne okoliščine. Čeprav se vam zaradi neizpolnjene želje, razočaranja ali neuslišane ljubezni morda zdi, da so vas pustili na cedilu, vam angelska bitja sporočajo, da se vse zgodi z določenim razlogom in da se za vsako še tako negativno okoliščino skriva blagoslov.

555 To število vam sporoča, da se okoliščine v vašem življenju počasi izboljšujejo in da so spremembe pred vrati. Čeprav ste morda že siti čakanja in utrujeni od vsega, kar morate storiti za to, da bi se stvari premaknile na bolje, vam angelska bitja sporočajo, da bodite potrpežljivi in da boste kmalu želi sadove svojega dela.

666 To število vam sporoča, da bodite pozorni na svoje misli in dejanja. Morda ste malce skrenili s svoje poti, zato še enkrat dobro premislite, kakšne misli, odločitve, načrti ali ideje so prispevale k temu, da ste pristali tu, kjer ste. Angelska bitja vam poskušajo sporočiti, da v tem obdobju vaše življenjske odločitve ne izvirajo iz srca, temveč iz ega.

777 To število vam sporoča, da ste v resnici veliko močnejši, kot mislite. Če vas v tem obdobju prežemajo skrbi in strahovi, vam angelska bitja sporočajo, da bolj zaupajte vase in v svoje sposobnosti ter se veselite svetle prihodnosti, ki je pred vami.

888 To izredno močno število vam sporoča, da delujete v skladu z božansko energijo in da imate priložnost uresničiti svoje potenciale. V tem obdobju bi morali posebno pozornost nameniti temu, kar vidite, slišite in sanjate, saj ste izredno povezani z angelskimi bitji.

999 To število vam sporoča, da ste tik pred zaključkom nekega obdobja oziroma tik pred začetkom novega. Ste v obdobju, ko bi se morali veseliti novosti, ne pa žalovati za tistim, kar je minilo, pa najsi gre za neki pomembni odnos, službo ali obdobje. Življenje je neskončni cikel preobrazb, prek katerih spoznavamo sebe, svoje prednosti in slabosti ter svoj resnični duhovni jaz.

Ko števila izzvenijo

Po obdobju nenehnega videvanja istih števil sledi obdobje, ko vam angelska bitja prenehajo pošiljati sporočila v obliki števil. To ne pomeni, da so angeli obupali nad vami in da več ne bedijo nad vsakim vašim korakom. Večja verjetnost je, da ste njihova sporočila prejeli in razumeli, tako da trenutno ni več potrebe po tovrstni komunikaciji z vami ali pa so se angelska bitja osredotočila na kakšno drugo vrsto pošiljanja sporočil, za katera boste morda dovzetnejši.

Če videvate števila svojega rojstnega datuma

Naš rojstni datum je eno izmed najpomembnejših števil v našem življenju, saj gre za število, ki si ga je naša duša izbrala ob tokratnem prihodu v fizični svet. Če vas torej vaše rojstno število nenadoma začne spremljati večkrat na dan, vam angelska bitja poskušajo poslati sporočilo, ki je povezano z vašim življenjskim poslanstvom. Premislite, v kakšnem obdobju ste in zakaj bi bili določeni dogodki, s katerimi se trenutno soočate v življenju, pomembni za vaše notranje bistvo oziroma za vaše življenjsko poslanstvo. Morda vam angeli sporočajo, da ste na pravi poti, morda ste z nje zašli ali pa vam poskušajo pokazati drugo pot, ki bi jo morda lahko izbrali zato, da bi okrepili svoje življenjske izkušnje in lekcije.