Povezava med Bivolom in znaki zahodnjaškega zodiaka

Povezava med Bivolom in znaki zahodnjaškega zodiaka (foto: profimedia) profimedia
7. 12. 2014

Medtem ko je v Aziji horoskop naravnan po luninih letih in je zato skoraj vse odvisno le od tega, ali smo rojeni v Luninem dobrem ali slabem letu, pa zahod svoj horoskop gradi na tranzitu Sonca.

V nadaljevanju preverite, kaj pravzaprav pomeni kombinacija Kitajskega Lunarnega leta, v katerega ste se rodili, in sončno znamenje zodiaka, ki ga pri nas veliko bolje poznamo.

Bivol in Oven

Podjetni Bivol in ognjeviti Oven? Če kaj, velja, da ste gotovo nadvse ambiciozna oseba, ki ima tudi zelo nevarne rogove. Bivoljeva vztrajnost vam lahko pomaga dosegati cilje, za katere bi sicer že davno izgubili zanimanje.

Bivol in Bik

Čeravno Bivol ni ljubosumen, pa je Bik tolikanj bolj posesiven. A vse to iz ljubezni? To je en tak nežni Bivol, če si kaj takega znate predstavljati. Pravičen, dosleden in počasen, žal pa se pusti tudi izkoriščati.

Bivol in Dvojček

Hja, kaj naj rečemo? Od takšne kombinacije pač neke prave resnosti res ne gre pričakovati. Ste pa zato simpatični in okretni ;)

Bivol in Rak

Bivol in Rak nimata prav veliko skupnega, vendar pa ta kombinacija človeku vendarle podarja nekaj bolj debelo kožo za življenje in prav slednjo občutljivi Rak še kako potrebuje.

Bivol in Lev

Ste bojevitež, ki se mu v trenutku napada nenadne oblastnosti mnogi raje kar ognejo. Radi tudi zaidete na stranpoti, pa čeprav drugim neredko vzvišeno pridigate o morali.

Bivol in Devica

Nesamozavestna Devica in skromni Bivol? Hm. Ste res prepričani, da vam v življenju prav nič ne gre dobro od rok? Kitajci bi takšnemu Bivolu rekli samo: "Pa več sreče v naslednji reinkarnaciji!"

Bivol in Tehtnica

Ste duhoviti družabnež, ki bo s pomočjo obilice šarma znal polno uživati to življenje. Umetniška Tehnica in obrtniška žilica Bivola bi vam znala priti prav še posebno v poslovnih sferah.

Bivol in Škorpijon

Tole je precej nevarna kombinacija, v kolikor bi se vam človek kakorkoli zameril. Ste trmasta in jeznorita oseba, ki zbuja strah daleč naokoli. Zdaj pa le priznajte, da vas nismo presenetili in da se povsem zavedate tako svoje moči kot strupa.

Bivol in Strelec

Čeprav radi pretiravate (še posebno v besedičenju), ste načeloma precej uravnovešena oseba, ki od vseh naštetih premore še največ lastnosti Bivola. Najraje potujete le v mislih.

Bivol in Kozorog

Ste človek, ki svet vidi s črne plati, vse svoje težave pa značilno premagujete tako, da se še bolj posvečate delu. Vaš moto: življenje pač ni razvedrilo.

Bivol in Vodnar

Zdite se prefinjena oseba. ki na prvi pogled z Bivolom nima veliko skupnega. A dejstvo je, da znate svojo voljo vsiljevati le nekoliko bolj spretno in neopazno kot drugi tipi Bivolov.

Bivol in Riba

Odlikuje vas zabaven in šaljiv značaj, žal pa se vse preradi zapletate v neke čudne in temačne zadeve. Radi kaznujete sami sebe? Prenehajte s tem!