Povezava med Kačo in znaki zahodnjaškega zodiaka

Povezava med Kačo in znaki zahodnjaškega zodiaka (foto: profimedia) profimedia
7. 12. 2014

Medtem ko je v Aziji horoskop naravnan po luninih letih in je zato skoraj vse odvisno le od tega, ali smo rojeni v Luninem dobrem ali slabem letu, pa zahod svoj horoskop gradi na tranzitu Sonca.

V nadaljevanju preverite, kaj pravzaprav pomeni kombinacija Kitajskega Lunarnega leta, v katerega ste se rodili, in sončno znamenje zodiaka, ki ga pri nas veliko bolje poznamo.

Kača in Oven

Na bo Kača po naravi še tako lenobna, bo eksplozivnost ognjenega Ovna iz nje naredil pravega Pitona. Čeravno tega z mesta zares premakne šele lakota, pa bo pred seboj porušil prav vse, ko se bo enkrat zagnal.

Kača in Bik

Počasen in miroljuben Bik iz te Kače naredi priljudno strupenjačo brez zob. Ta človek je zvest, a le zato, ker je za kakršnekoli podvige prelen, a je obenem neskončno očarljiv in zapeljiv.

Kača in Dvojček

Med vsemi Kačami je ta še najbolj nemirna. Svoji iskrivi in igrivi domišljiji komaj zares sledi. A prav zato je tudi najbolj ranljiva, saj se večno izpostavlja.

Kača in Rak

To je lenobna in dremava Kača, ki se zlepa ne bo pretegnila. Najraje sanja, včasih tudi pri belem dnevu. So pa njene sanje vedno na pol vizionarske, tako da ji gre še kako prisluhniti.

Kača in Lev

Vpliv Leva je tu dovolj močan, da to Kačo napolni z zanjo neznačilno aktivacijsko energijo. Imate veliko življenjske moči, obe plati svojega značaja pa znate uskladiti dovolj harmonično.

Kača in Devica

To je prava Kača klopotača, ki očara vse, kar je lepega in zvonkega. Ste estet, ki zna različne elemente lepote sestavljati v popolno, celovito enoto.

Kača in Tehtnica

Uglajena Kača in prefinjena Tehtnica - vsekakor kombinacija, ki vzbuja zaupanje in spoštovanje. Pa vendar: ne gre pozabiti, da videz vendarle rado tudi vara.

Kača in Škorpijon

To je prav strupenjača, ki hoče vsakega zapeljati v greh, zato vsakemu ponuja jabolko. Je drzna skuševalka, ki se ne boji iti do samega roba.

Kača in Strelec

Ste neverjetno odločna oseba, ki ve kaj hoče in kam želi prispetí. Dosežete lahko vse, kar si zastavite, vendar pa v svoji okolici niste posebno priljubljeni.

Kača in Kozorog

To je pravi filozof. Zelo inteligentna oseba, ki pa pogosto pozablja na realnost, svet okoli sebe in na vse svoje dolžnosti. Po temperamentu se zdi ta človek hladen in zaprt.

Kača in Vodnar

Vizionarski Vodnar in mistika Kače tega človeka naravnost vlečeta v ezoteriko. Ta Kača je neverjetno intuitivna in lahko doseže velik uspeh, če se posveti vedeževalstvu in spiritualizmu.

Kača in Ribi

Vodna Kača, ki se zna svojemu okolju tako prilagoditi, da jo lahko opazimo šele, ko smo že mislili, da smo jo spregledali. Tega človeka praktično nič ne vrže iz tira. Znan je po tem, da hladnokrvno razreši tudi najbolj zamotano situacijo.