Povezava med Konjem in znaki zahodnjaškega zodiaka

Povezava med Konjem in znaki zahodnjaškega zodiaka (foto: profimedia) profimedia
7. 12. 2014

Medtem ko je v Aziji horoskop naravnan po luninih letih in je zato skoraj vse odvisno le od tega, ali smo rojeni v Luninem dobrem ali slabem letu, pa zahod svoj horoskop gradi na tranzitu Sonca.

V nadaljevanju preverite, kaj pravzaprav pomeni kombinacija Kitajskega Lunarnega leta, v katerega ste se rodili, in sončno znamenje zodiaka, ki ga pri nas veliko bolje poznamo.

Konj in Oven

Silovitost na kvadrat, bi se lahko reklo. To je pravi podivjani žrebec. Bojevit in koleričen. Ko se enkrat odloči, da bo nekaj storil, ga je praktično nemogoče ustaviti.

Konj in Bik

To je prijazno in počasno bitje. Eden redkih, ki se bo pustil tudi vpreči. Je tudi manj samoljuben od ostalih Konj, pa tudi veliko bolj toleranten.

Konj in Dvojček

Zvedavež, ki se še kako zaveda svoje lepote in mikavnosti. Ker je notranje zelo nemiren, se zdi, kot da bo celo življenje ostal nekakšen vesel žrebiček. Manka mu le še malo vztrajnosti, pa bi dosegal zavidljive uspehe.

Konj in Rak

Če bi ne bilo velike občutjivosi Raka, bi bil to rojen zmagovalec. Čisto pravi dirkalni konj. Tako pa običajno zgolj veliko razmišlja o vseh priložnostih, ki jih je zamudil, da bi nato le ugotovil, da mu življenje le ne teče tako, kot bi si želel.

Konj in Lev

Je predrzen in zna biti tudi nasilen. Ko pompozno galopira naokoli, nihče zares ne ve, kaj se bo - dobrega ali slabega - nato zgodilo. Vedno misli zgolj in samo na sebe.

Konj in Devica

To je počasen in vztrajen vlečni Konj, ki tako uspe doseči še tako naporne cilje. Je tudi zelo življenjski, prizemljen in pravi realist, ki zna trezno presojati.

Konj in Tehtnica

Najlažje bi to kombinacijo primerjali z nekakšnim paradnim Konjem, ki je lep, postaven, se hitro uči in zna plesati na zadnjih nogah. To je človek, ki očara vse daleč naokoli in lahko doseže skoraj vse. Počne pa le tisto, kar mu je všeč.

Konj in Škorpijon

Nekaj škorpijonske narave iz tega Konja naredi divjega Konja, ki se nikoli ne pusti voditi uzdi. Najbolj uživa v vihravem in predrznem diru. Je tudi najbolj strasten ljubimec med vsemi znaki.

Konj in Strelec

Živahen plemenski žrebec, kar pa vendarle ne pomeni, da njegovo življenje ne bi bilo prepolno težav, ki jih velikokrat premaga z ne malo napora.

Konj in Kozorog

Je okoren in počasen, a dovolj močan in vztrajen, da bi ga bilo vredno vpeti v kakšen plug. Šele z leti toliko obvlada življenje, da postane samozavesten. Takrat se mu odpre pot do uspeha.

Konj in Vodnar

Občutljiv je in vztrajen. Primerjamo ga lahko s pravim, čistokrvnim lipicancem. Prehitro teče in prepričan je, da mu moči ne bodo nikoli pošle. Dobro bi bilo, če bi se kdaj znal tudi zaustaviti.

Konj in Ribi

To zasanjano bitje je lahko samo mitološki samorog. Kadar ti ljudje sledijo svojim impulzom, so vihravi, takoj ko se veter poleže, pa se zadovoljijo s sanjarjenjem, ki še najlažje izpolni vse njihove želje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri