Povezava med Podgano in znaki zahodnjaškega zodiaka

7. 12. 2014
Deli
Povezava med Podgano in znaki zahodnjaškega zodiaka (foto: profimedia)
profimedia

Medtem ko je v Aziji horoskop naravnan po luninih letih in je zato skoraj vse odvisno le od tega, ali smo rojeni v Luninem dobrem ali slabem letu, pa zahod svoj horoskop gradi na tranzitu Sonca.

V nadaljevanju preverite, kaj pravzaprav pomeni kombinacija Kitajskega Lunarnega leta, v katerega ste se rodili, in sončno znamenje zodiaka, ki ga pri nas veliko bolje poznamo.

Podgana in Oven

Žilava Podgana in akciji zapisan Oven? Lahko si le mislite, kaj se lahko izcimi iz takšne kombinacije. Če kaj, velja, da ste nadvse borbena oseba in v izjemnih okoliščinah lahko tudi izjemno napadalna. Boriti se znate tako z besedami kot s pestmi.

Podgana in Bik

Njuna skupna točka je šarm, zatorej velja, da ste gotovo človek, ki se mu le malokdo uspe upreti. Zares prisrčni in očarljivi, pa tudi prava vaba za osebe nasprotnega spola.

Podgana in Dvojčka

V tej kombinaciji so značilnosti Podgane najbolj izrazite. Oba sta nekakšna intelektualca, pa tudi izmuzljiva in znata z besedami. Dejstvo je, da znate zbežati iz vsake pasti. Če ne drugače, pa druge prepričate v svoj prav.

Podgana in Rak

Nenavadna kombinacija. Najverjetneje ste sanjač, ki bi se mu lahko zgodilo, da bi zaradi svojega domišljijskega sveta tudi zamudil svoje življenje. Vsaj pri delu ne bi smeli biti preveč raztreseni.

Podgana in Lev

Oblastnost Leva in odločnost Podgane daje slutiti, da ste samosvoj človek, ki si zna biti tudi v nasprotju s samim sabo. Paziti morate, da ne zagrešite preveč napak. Ste odličen zagovornik samega sebe in vseh tistih, ki stopajo po stranpoteh.

Podgana in Devica

Devica v Podgani umiri nje senčne plati, a tudi naglasi njeno pikolovskost. Na splošno pa vseeno velja, da ste umirjena in nežna oseba, ki se nekoliko boji življenja. Vseeno nekako vedno najdete pot iz labirinta, ki mu pravimo življenje.

Podgana in Tehtnica

Ta kombinacija kaže na zelo prilagodljivo in blago osebo, ki skorajda ne ve, kaj pomeni agresivnost. Svet se ji zdi kot mavrica, ki jo je mogoče uloviti v besede.

Podgana in Škorpijon

Škorpijon je tako močno znamenje, da energija Podgane le še podžiga njega senčne plati. Najverjetneje imate precej strupen in oster značaj, ki je sposoben uničiti vse, kar se mu zastavi na  pot. Vaše besede so ostrejše od meča.

Podgana in Strelec

Podjetna Podgana in entuziastičen Strelec? Gotovo ste nadvse odločni in spretni pri besedah, pri dejanjíh pa tudi okretni. Prav zato si že v srednjih letih znate nabrati lepo vsoto prihrankov.

Podgana in Kozorog

Resnobni Kozorog še naglasi nezaupljivost Podgane. Ste stroga in dosledna oseba. Vaša največja moč je v besedah, pri katerih ste tako spretni, da vas je praktično nemogoče ujeti v past.

Podgana in Vodnar

Ta zanimiva kombinacija rezultira v poglobljenega intelektualca, ki najraje v samoti gloda in žuli svoje knjige. Morda pa na skrivaj pišete svoj roman?

Podgana in Riba

Domišljija v vas kar prekipeva in se sproti spreminja v leporečje. Od vas je mogoče pričakovati naravnost vse. Od prefinjene genialnosti do največje neumnosti.

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu