Povezava med Prašičem in znaki zahodnjaškega zodiaka

Povezava med Prašičem in znaki zahodnjaškega zodiaka (foto: profimedia) profimedia
7. 12. 2014

Medtem ko je v Aziji horoskop naravnan po luninih letih in je zato skoraj vse odvisno le od tega, ali smo rojeni v Luninem dobrem ali slabem letu, pa zahod svoj horoskop gradi na tranzitu Sonca.

V nadaljevanju preverite, kaj pravzaprav pomeni kombinacija Kitajskega Lunarnega leta, v katerega ste se rodili, in sončno znamenje zodiaka, ki ga pri nas veliko bolje poznamo.

Prašič in Oven

Impulzivnost Ovna tega Prašiča naredi malce bolj jezljivega. Vendar pa kot vsak Prašič tudi ta vse skupaj hitro in dobrodušno pozabi. Prav vsem, ki ga poznajo, je jasno, da se za nerganjem skriva veliko in dobro srce.

Prašič in Bik

To je počasen in še malce bolj trmast primerek. Pa malo je tudi mehkužen. V življenju se mu rado zgodi, da prespi vse odločilne trenutke. Vseeno pa so vsi radi v njegovi družbi, saj je čudovita oseba.

Prašič in Dvojček

To je igrivi Prašič, ki še sam sebe ne jemlje povsem resno. S svojo lahkotnostjo in spogledljivostjo pa lahko uspe le, če ostaja na svoji poti in se ne podreja zahtevam svoje družine.

Prašič in Rak

To je prijazen, malce bolj molčeč, dober in nadvse sladek. Je pa žal v veliki nevarnosti, da ga bodo pogosto speljali na limance. Z nekaj sreče ima ob sebi prijatelja, ki ga bo še pravi čas posvaril.

Prašič in Lev

To je čisto pravi Prašič, ki ga je pametno dobro pitati, saj od njega svet lahko še veliko pričakujete. Žal si sicer domišlja, da je nadvse prebrisan, zato mu razočaranja ne uidejo.

Prašič in Devica

Je preudaren in miren, kot bi obvladal ves svet. A dejstvo seveda je, da v resnici obvlada le tisti mali svet okoli sebe. Nerad se seli. V novo okolje pa se vživlja počasi, kot bi poganjal korenine.

Prašič in Tehtnica

Lastnosti obeh znakov se dopolnjujejo in tako prepletajo, da se zdi popolna in celovita osebnost. Zato ga tudi vsi občudujejo. Ljubezen vrača tako, da se že kar preveč razdaja.

Prašič in Škorpijon

To je izjemno ostra in odločna oseba, ki se ne ustraši niti najbolj nevarnih situacij. Je tudi edini od Prašičev, ki se ne obremenjuje pretirano s svojo tankovestnostjo. Ko se nekaj odloči, zanj ni postanka.

Prašič in Strelec

Stalno ga preganjajo dvomi in sumničenja. Je zelo nemiren. Življenje skuša razrešiti z logičnimi zaključki, a se tudi pri tem velikokrat ušteje. Vendarle gre za prijetnega človeka, s katerim se je zabavno družiti.

Prašič in Kozorog

To je podjeten, strog in dosleden človek. Tudi najbolj asketski med pripadniki tega znamenja. Zabava ga predvsem delo in preštevanje denarja.

Prašič in Vodnar

To je najbolj uspešen med vsemi Prašiči, saj sledi svoji intuiciji in se tako izogne marsikateremu spodrsljaju. Je zelo uravnovešen, zato doseže zares vidna mesta v družbi.

Prašič in Ribi

Je pravi užitkar, a tudi nadvse sanjavo in naivno bitje. Zanj je značilno, da prav celo življenje išče in hrepeni predvsem po popolnosti in lepoti. Če je ne najde, je veliko nemirnejši kot običajno pripisujemo temu znamenju.