Povezava med Zajcem in znaki zahodnjaškega zodiaka

Povezava med Zajcem in znaki zahodnjaškega zodiaka (foto: profimedia) profimedia
7. 12. 2014

Medtem ko je v Aziji horoskop naravnan po luninih letih in je zato skoraj vse odvisno le od tega, ali smo rojeni v Luninem dobrem ali slabem letu, pa zahod svoj horoskop gradi na tranzitu Sonca.

V nadaljevanju preverite, kaj pravzaprav pomeni kombinacija Kitajskega Lunarnega leta, v katerega ste se rodili, in sončno znamenje zodiaka, ki ga pri nas veliko bolje poznamo.

Zajec in Oven

Ognjeviti Oven iz Zajca naredi pravega divjega Zajca, ki nikomur ne zaupa in ga nihče ne more uloviti. Za vas so vsi le nevarni lovci in pred njimi se znate zares ostro braniti.

Zajec in Bik

Dobrotljivi Bik in nežni Zajec? Prijetna kombinacija. Ste Zajec, ki hoče vsakemu pomagati, pri tem ste morda že kar preveč zaupljivi.

Zajec in Dvojček

Dva površneža na kupu? Zna se zgoditi, da postanete siten nergač, ki ga nihče ne jemlje resno. V sebi nosite nemir, pa čeprav ne veste, kaj bi sploh lahko bilo narobe.

Zajec in Rak

V tej kombinaciji se je podvojila občutljivost. Pogosto ste raztreseni in vsaka zamisel vas prevzame. Radi gradite gradove v oblakih.

Zajec in Lev

Zajec, ki si domišlja, da je več kot zgolj Zajec. Radi pretiravate. Vseeno pa z vami ne gre kar tako zobat češenj. Pazi naj se tisti, ki vam je stopil na žulj.

Zajec in Devica

Devica podarja ščepec premišljenosti. Ste najbolj modri med vsemi Zajci, zato raje druge pošiljate po krompir v žerjavico.

Zajec in Tehtnica

No, to pa je en ljubek in udomačeni domači Zajček, ki se še najbolje počuti kar v svoji udobni kletki. Radi imate otožnost. Ženske so zelo ženstven in zapeljive. Z vsemi se dobro razumete.

Zajec in Škorpijon

Z besedami ste pravi čarodej. Prav vsakega znate prepričati, da bo lahko spoznal čudovite svetove, o katerih znate tako lepo pripovedovati.

Zajec in Strelec

Pri odločitva ste nekoliko prehitri, pa vendar vam strelčevski entuziazem nadvse godi. Četudi ste v sebi še naprej plašljivi, pa navzven nikakor ne delujete tako.

Zajec in Kozorog

Zaradi kozorogove pregovorne hladnosti delujete nekoliko zamaknjeno in melanholično. Ste najmanj družabni med vsemi Zajci, zato pa tudi najbolj strogi in preudarni v svojih ocenah.

Zajec in Vodnar

Genialna iskra Vodnarja je lahko dovolj, da vaša prirojena nadarjenost in ustvarjalnost svetu ne ostaneta skriti. Ste kdaj pomislili, da bi se udejanjali v smeri književnosti ali kakšne druge veje umetnosti?

Zajec in Riba

To je pravi Zajec, saj se znak Ribe prekriva s tem znakom v kitajskem horoskopu. Ste izredno prijetna in strašno družabna oseba.