Pozor, na področju odnosov bo turbulentno: V numeroskopu preverite, kaj vas čaka od 12. do 18. oktobra

Pozor, na področju odnosov bo turbulentno: V numeroskopu preverite, kaj vas čaka od 12. do 18. oktobra (foto: Unsplash/ Khamkéo Vilaysing) Unsplash/ Khamkéo Vilaysing
11. 10. 2020

Vsi odnosi so sestavljeni iz enega skupnega gradnika: VAS! Ste kar polovica vseh odnosov.

Opazujte pa kdaj dajete mnogo več kot druga polovica, in kdaj mnogo manj. Seveda pridejo različna obdobja, ko je logično, da nekomu stojimo ob strani, ali pa smo mi zaradi okoliščin deležni več pozornosti. Kadar pa je sam odnos zasnovan tako, da vi mnogo več dajete ali sprejemate vedno, pa so energije v neravnovesju in bodo slej kot prej ali počile, ali izzvenele. 

Odnosi so zelo v ospredju letos. Število 2 namreč simbolizira ravno odnose, komunikacijo, povezovanje, sodelovanje, pogled na drugo plat – znate pogledati drugo plat? Smo v času kresanj mnenj, ki naj bi prineslo ravno to: razumevanje drugačnosti. Trenutna slika v svetu tega ne potrjuje, torej je pred nami še nekaj lekcij. 

Osredotočite se na lastno vlogo znotraj vseh odnosov, katerih del ste. Kakšna polovica ste, aktivna ali pasivna? Kaj doprinašate v dani odnos, ne glede na to, kaj počne druga oseba? Čas je, da prevzamemo odgovornost, brez da bi se izgovarjali na to, kar je druga oseba storila.  Vedno smo lahko boljši ali slabši človek in odnosi, konflikti ter tudi najbolj romantični trenutki so čudovita priložnost, da bi to ozavestili in seveda, izboljšali. 

Ne primerjajte se z drugimi. Primerjajte se le sami s seboj iz preteklosti in s seboj, ki si želite biti  prihodnosti. Pred nami je teden zanimivih preobratov, prebliskov in možnosti, da smo drugačni.

VPRAŠANJA V POMOČ

Ste ponosni na sebe?

So vaši najdražji ponosni na vas?
Kdo vas podpira?
Koga vi podpirate? 

UGODEN ČAS ZA

Postavitev meje

Utrditev daljših odnosov

Premagovanje strahu

Sprejemanje pomoči

Število življenjske poti 1

Občutek potrebe po poznavanju tuje resnice (kaj se je v resnici zgodilo, zakaj, kako itd) se bo okrepil. Pomembno je, da druge razumete, ne nujno podpirate.

Število življenjske poti 2

Ko se postavite za sebe, se bo najverjetneje situacija najprej poslabšala. A poslabšala se bo v vsakem primeru (vse bolj boste nesrečni). Spregovorite. 

Število življenjske poti 3

Ne bojte se lepega zaradi slabega, ki ste ga v podobnih okoliščinah doživeli. Preteklost se ne bo ponovila – to se lahko samo, če ji bi dovolite. Sprejmite se. 

Število življenjske poti 4

Vsak dan izbiramo med novim in starim. Čeprav ste po duši radi žlahtni in sebi zvesti, pa tokrat pokukajte izven svojih okvirjev. Morda pa gre le za navado? 

Število življenjske poti 5

Neka nenavadna situacija ali vam zelo ne-podobna oseba bi vam lahko odprla oči na neko dalj časa perečo zadevo, če boste pripravljeni prepoznati nauk. 

Število življenjske poti 6

Vsak izmed nas izraža svoja čustva ter naklonjenost drugače. Pomembno je, da svojih čustev ne zatirate, ne prilagajate, ne odlagate na kasnejši čas. 

Število življenjske poti 7

Nekoliko bolj resnobna energija vas obdaja in spodbuja k pogledu vase. Še posebno pozorni bodite na svoje počutje in zdravje. Zdaj več počivajte. 

Število življenjske poti 8

Energija spremenljivosti, drznosti in pa spontanosti se nadaljuje. Ste dovolj predrzni v svojem življenju? Kdaj ste nazadnje tvegali? Boste zdaj? 

Število življenjske poti 9

Čustva se bodo okrepila. Možno je, da nekoga pogrešate, pa si tega ne želite priznati. Katera čustva si ne priznate? Kaj pa do sebe občutite? 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM