POZOR: na ta 4 znamenja bo prihajajoča polna luna močno vplivala (prihaja 18.1.)

17. 1. 2022
Deli
POZOR: na ta 4 znamenja bo prihajajoča polna luna močno vplivala (prihaja 18.1.) (foto: Profimedia)
Profimedia

Preverite, če ste med ljudmi, ki morajo biti ob polni luni 18.1. še posebej pozorni. 

Prva polna luna v letu 2022 bo naše nebo razsvetlila 18. januarja (vrhunec ob 00.48 uri) v čustveno občutljivem znamenju raka.

Povabila nas bo, da se posvetimo svojim zapletenim občutkom in jih ovrednotimo po vsem trdem delu, ki smo ga opravili v obdobju kozoroga. Končno se bomo lahko ustavili in svoj fokus premaknili stran od dela ter se posvetili svoji čustveni plati.

Če ste eno izmed naslednjih astroloških znamenj, je mogoče, da boste to obdobje doživljali malo bolj intenzivno kot ostali.

Oven

Se vam zdi, da ne vidite več povsem jasno in da se v mislih veliko vračate v preteklost? To je verjetno zato, ker se polna luna seli na vaše področje doma in družine, zaradi česar čutite vrsto nostalgije. Poskusite se izogniti temu, da bi se zataknili v pretiranem razmišljanju o težkih in bolečih stvareh iz vaše preteklosti. Poskusite boleče trenutke sprostiti in spustiti. 

Prva polna luna v tem letu vas bo spodbudila, da na intuitivni ravni razjasnite to, kar je trenutno v vašem središču. Vi sami ste vaš prvi in najpomembnejši dom – ali z njim ravnate dovolj skrbno in ljubeče? Vprašajte se, kaj je treba sprostiti in odstraniti, da boste imeli več prostora za tisto, kar imate resnično radi?

Rak

Vaš rojstni planet bo obiskal vaše znamenje. Končno se lahko spočijete od tega, da ves čas skrbite za druge in se osredotočite na kakovostno skrb zase – a ne brez poglobljenega premisleka. Vzamite si veliko časa, da se opolnomočite in postavite svoje potrebe na prvo mesto. To je pravi čas za reflektiranje in ocenjevanje tega, kje ste in kam še želite priti. Vprašajte se, kako vam lahko ta polna luna pomaga, da najdete svojo pot? Tisto, katera je zares vaša in kjer ni vpliva tujih prepričanj. 

Lev

Polna luna se seli v vašo hišo podzavesti, zato je sedaj čas, da se ozrete nazaj na to, kako je vaša vzgoja oblikovala vaša prepričanja, ambicije, miselnost in vaš pogled na življenje. Čeprav se po naravi radi zabavate, vas ta polna luna prosi, da za trenutek postanete nekoliko bolj resni. Levi ste nežna, a hkrati zelo močna sila. Naj ta polna luna v znamenju raka pokaže vašo mehkejšo stran – dele vas, ki na površini ne dobijo polne pozornosti. Ste nežno bitje – kako vam lahko vibracije raka pomagajo priti v stik s seboj?

Strelec

Kaj vas zadržuje, strelec? Ta luna se seli v vašo hišo ponovnega rojstva in preobrazbe, zato je to obdobje namenjeno prilagajanju in preoblikovanju vrveža ter neprestanega dela, ki ste ga sicer vajeni. Poskrbite, da si boste vzeli dovolj časa, da se spet napolnite z energijo. Ta polna luna vas prosi, da se upočasnite in si vzamete nekaj časa za razmislek in refleksijo. Če bi lahko nadgradili katerikoli aspekt sebe, katerega bi izbrali?

 

Vir: Bustle.com

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem